Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 15 Νοεμβρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    SaMoYeT σε καμια περιπτωση δεν συμφωνω με το επιχειρηματα σου.
    Το να ειναι καποιος υπαλληλος, η o ανθρωπος που κανει το delivery της πιτσαριας της γειτονιας μας, δεν αναιρει την οποια Κυριαρχικη συμπεριφορα που μπορει να εχει. Αντιθετα o ανθρωπος αυτος εργαζεται για να ειναι Κυριος του εαυτου του και των υποχρεσεων του και δικαιως θα του αναλογοσε αν του εβγαινε σε συνδιασμο με αλλα "προσοντα" απαραιτητα για Κυριαρχους να ειναι Master.
    Θα επικροτουσαμε δηλαδη καποιον, αν εβαζε την γυναικα- σκλαβα του να δουλευει και να του τα φερνει στο σπιτι και αυτος να καθετε σαν τον πασα στα Γιαννενα? Τοτε αυτο και μονο θα τον εκανε καλο Κυριαρχο?
    Οπως και αντιθετα, δεν μπορει καποιος με υποτακτικη συμπεριφορα να ειναι Μaster επειδη είναι επιχειρηματιας και για τον λογο του ότι είναι αυτονομος.

    Το δυσκολο ειναι να ειναι κανεις Κυριος σε ολες του τις εκφρασεις της ζωης του για να αξιζει να εχει τον τιτλο του Master.

    Λιγο πολυ ολοι Μ/μας, καπου δινουμε λογαριασμο.
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Δεν τον βλεπω πια να μπαινοβγαινει στα μερη μας...

    Τοτε που εγινε το συμβαν εφαγε πορτα απο ολα τα chat room και απο ολες τις συγκεντρωσεις Μ/μας.
    Δυστυχως ημουν παρουσα oταν εγινε, αλλα ευτυχως παροντες ηταν και αλλοι και ετσι ηταν ευκολη η εκτοπιση του συγκεκριμενου απο τον χωρο Μ/μας.
    Το νεο διαδoθηκε συντομα απο στομα σε στομα, και ο ομορφος, πλουσιος, κακομαθημενος, αν και ωριμος "Master" πηγε στο σπιτακι του.
    Εζησα την ιστορια απο την πρωτη στιγμη που ξεκινησε, των προηγουμενων ημερων.
    Η δικαιολογια του ηταν οτι η συγκεκριμενη υποτακτικη ειχε προκλητικη συμπεριφορα μαζι του και τον ειχε ερεθισει- φτιαξει σε ενα παρτυ Μ/μας. Μετα ομως το παρτυ δεν του "καθησε" (ετσι οπως το λεω), και επρεπε να πληρωσει για το ατοπιμα της με ενα κεσε τζατζικι στο προσωπο, δημοσιο ξεφτιλισμο και φυσικα τον σωματικο και ψυχικο τραυματισμο της.
    Να τονισω οτι η κοπελα ηταν νεα στο χωρο Μ/μας και αυτο το "ινομυωμα Μaster" ηταν απο τους παλαιοτερους..
     
    Last edited: 18 Νοεμβρίου 2006
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Σορη θυλικια μου που αργησα να σου ανταπαντησω, αλλα θα πρεπει να σου πω οτι εκτος απο του οτι μου αρεση να ελενχω να καθοδιγω και να δυναστευω ψυχη, μιαλο, και σωμα απο τοις θυλικες υποτακτικες υπαρξεις, μου αρεση να ελενχω και την επιχηριση μου η οποια μπορη να μην μου δινη αυτα που μου δινουν οι υποτακτικες μου υπαρξεις αλλα μου δινη μια καλη ζωη, για να περναω καλα με τοις υποτακτικες μου και εντος Ελλαδος και εκτος,και οχι μιζερη, και κακομιρη, για αυτο δεν μπορω να ειμαι συνεχεια στο φοριουμ και να ξερω τι εχη γραφτη για να ανταπαντω συντομα.Τωρα για αυτα που γραφης οτι δεν με εχης πιαση να λεω.....και ξε-λεω μα βανιλενια μου παρατηριτρια, να ξερης κατι δεν με ενδιαφερη αν παρατηρουν αλλοι οπως εκανες εση αν ειμαι οριτζιναλ χαρακτηρας ,με ενδιαφερη εμενα τον ιδιο να μην πιασω τον εαυτο μου να λεω και ξε-λεω τοτε να εισαι συγουρη οτι θα παω στον καθρεφτη και θα φτυσω τον εαυτο μου,και θα βγαλω την ταμπελα που εχω σε ολλη μου την ζωη ''Αρσενικος Κυριαρχος Ζωης, και επειτα θυλικων υποτακτηκων υπαρξεων''γιατι απλα δεν θα την αξιζω, εναν Αρσενικο Κυριαχο δεν τον κανουν νομιζω μονο αυτα που εχη μεσα στο παντελονη του, που τα ιδια εχουν και οι αρσενικοι βανιλα ουτε τα μαστιγια και οι τεχνικες του, αλλα πρεπη να τον χαρακτηριζουν και η ντομπροσινη του η ευθητητα του, και η ηρεμη δυναμη του ,αλοστε η δυναμη χριαζεται και απολητο ελεγχω οπως γραφω και στην υπογραφη μου, αυτα ειναι τα πιστευω που εμαθα απο μικρος με αυτα και θα πορευομε σε ολλη μου την ζωη,και δεν μου τα αλαζη κανενας , θελω να αρεσω για αυτο που ειμαι, και οχι για αυτο που θα ηθελαν να ειμαι,οσο για το επιπεδο λιμανιου, και σαλονιου που ειχα αναφερη και οχι κωλονακιου που αναφερης οταν μπηκα στην αρχη μεσα στο φοριουμ δεχτηκα τετια επιθεση απο κατι ''κακομιρηδες, και κακομοιρες '' χωρις να τους εχω πηραξη που επρερπε να κατεβω στο επιπ.....εδειο τους    για να τους κανω να παψουν να ενοχλουν ετσι ανεδεστατα.ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΑΝΙΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΙΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΝΙΛΑ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΑΞΙΖΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΣ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΧΟΡΙΣΗΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΚΟΤΙΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ'' BDSM'' ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ.   
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    1: Σε τί αφορά αυτή η ερώτηση; Στο σεξ, ή στη ζωή γενικά; Αν στη ζωή, θα απαντήσω πιό κάτω. Εάν στο σεξ, δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, γιατί η κάθε σχέση dom - sub, όπως άλλωστε και η κάθε σεξουαλική σχέση έχει τις ιδιαιτερότητές της και τα όριά της (ούτε εγώ επιθυμώ πάντα τα ίδια ακριβώς πράγματα, έστω κι αν η κλίση μου δεν αλλάζει, αλλά ούτε και απαιτώ από κάποια τα ίδια ακριβώς που θα απαιτούσα από κάποια άλλη).

    2: Τίποτε! Στη ζωή μου γενικά δεν είμαι, και προσπαθώ να μην είμαι κυριαρχικός. Ίσως είναι το σύνδρομο του παλιού αριστερού (σε κάποιο άλλο post διάβασα ότι αποτελούμε είδος υπό εξαφάνιση, αλλά όπως έλεγε κι ο Νίκος Νικολαϊδης "τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα"), όμως εξακολουθώ να πιστεύω και να εφαρμόζω την αρχή της ισότητας μεταξύ των ανθρώπων. Ακόμη και στη δουλειά μου, αν και διευθύνω αρκετούς ανθρώπους, φροντίζω να με θεωρούν περισσότερο συντονιστή τους, παρά προϊστάμενο. Με δυό λόγια: αν και σεξουαλικά είμαι dom (δεν ξέρω αν κάποιοι έγιναν στην πορεία, πάντως εγώ έτσι γεννήθηκα), δεν έχω καμμία απολύτως διάθεση να κυριαρχώ σε όλους και όλα γύρω μου.

    3 & 4: Ναι, πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να έχει dom τάσεις, έστω κι άν κουβαλάει πάνω του τις 7 πληγές του Φαραώ που περιγράφουν οι ερωτήσεις (όπως είπα και πριν, κάποιοι γεννιόμαστε μ' αυτή την κλίση). Αν είναι όμως κατά τα παραπάνω μαμάκιας, εξαρτώμενος, άχρωμος, άγευστος, αόρατος κλπ, χωρίς αμφιβολία θα διάγει το βίο του με μόνη συντροφιά τις φαντασιώσεις του.


    Και μερικά σχόλια επί των προλεχθέντων μιά και μπαίνω τόσο αργά σ' αυτό το thread:


    Φίλε Marqui, εγώ ειλικρινά μερικές φορές αισθάνομαι ότι, αντιθέτως, είναι η ζωή που μ' έχει αρπάξει από τ' αρ....ια και μου τα σφίγγει   . Αυτό με κάνει sub;


    (Τα bold δικά μου)
    Αυτό το μικρό κομματάκι, είναι πιστεύω η πεμπτουσία του όλου θέματος... Αυτός είναι ο τρόπος θα έλεγα που εγώ προσδιορίζω την κυριαρχία μου: κάνω πάντα λιγότερα από τους άλλους... (κατά το παλιό διαφημιστικό spot: "... γιά τον άντρα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ").  
    Άσχετο: Παράκληση, Afentis_Epi8ymiwn, μην ξεχνάτε να βάζετε αυτό το "s" ή το "D/s" παιδιά, μας μπερδεύετε.


    Προς τι η απορία αγαπητή zoyzoy; Θυμήσου τις ευαγγελικές ρήσεις: "Τω αιτούντι δοθήσεται" και "τω κρούοντι ανοιγήσεται"... Γιατί, αν δεν κάνω λάθος... "No I am not Looking".


    Give us some slack, Εύα, πρέπει καθημερινά να δίνουμε πλήθος μαχών στη ζωή μας, δεν ευκαιρούμε πάντα να βρισκόμαστε πάνω σε τούτη εδώ την έπαλξη...


    AVANTI POPOLO, PANTIERA ROSSA!!! Κράτα ψηλά τη σημαία σύντροφε, γιατί αν πράγματι συνεχιστεί η κατάσταση έτσι όπως πολύ σωστά περιγράφεις, δεν ξέρω αν τελικά θα τη γλυτώσει η φώκια monachus monachus, αλλά εμάς σίγουρα μας βλέπω πολύ μονάχους... 


    Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα αγαπητή zinnia, καλά που δηλώνεις Vanilla, ειδ' άλλως γι' αυτά τα λόγια θα πήγαινες καρφί (και σύμφωνα με το μωσαϊκό νόμο) για "παρά μία τεσσαράκοντα"...


    Συμπολίτη, θα μου επιτρέψεις να σου πω: "hold your horses..."


    Γι' αυτό σου έλεγα εγώ, βρε για hold your horses!


    Sweet_Distress, συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλιά σου, μόνο που δεν ξέρω το ανέκδοτο και κάτι χάνω. Μπορώ να το μάθω;


    Masterperris, ελπίζω να πιάσεις το κομπλιμέντο: κάθε φορά που διαβάζω ένα ποστ σου, μου φαίνεται σα να κοιτάζω πίνακα του λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου. Βρίσκω ότι υπάρχει η ίδια απλότητα, αλλά κι η ίδια καθαρότητα στις γραμμές, το ίδιο έντονα χρώματα, η ίδια ευθύτητα, η ίδια σαφήνεια, η ίδια δύναμη... Εύχομαι η επιχείρηση σου να επιτρέπει να ποστάρεις συχνά.
     
  5. ΜιndMaster
    σου βγάζω το καπέλο (το έκανα και σε ένα άλλο μέλος μέσω πι μι αλλά για άλλο ΘΡΕΝΤ)
    για το κατασταλαγμένο σου ποστ.
    Απόσα βλέπω στα γραπτά σου πέραν του κατασταλαγμένου λόγου είναι και ένα ιδιάζων χιούμορ (πάντα απαραίτητο). Αναφορές για Νικολαίδη με άγγιξαν (όχι γιατί είμαι τόσο μεγάλος σε ηλικία ώστε να πρόλαβα το βιος και πολιτεία μιας άλλης εποχής αλλά ως σινεφίλ) όπως με άγγιξαν αναφορές σου για κόμικς (το πόσο σχέση δε έχουνε με πολλά της fetish BD(SM) κουλτούρας με τα κόμικς και κάποιους εικονοκλαστες Underground καλλιτεχνιστές -φωτογράφους, σκιτσογράφους, rope artists κλπ- Ευρώπης Γιαπωνίας Αμέρικας ας στρώσουνε τον κώλο τους κάποιοι και κάποιες ΜΕΣΙΕΣ με ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ θέσφατα του φορουμιού να μάθουνε) σε άλλο θρεντ καθώτι στο επάγγελμα (κατά το ημι) σκιτσαδώρος (βλέπε άβατάρ Μου). Αυτά τα ολίγα....με τον Κάλφα τωρα εν συντομία.... Ήτανε κάποτε ένας υπάλληλος άνεργος (λογιστής να πούμε) και πάει μεσω μιας αγγελίας σε ένα γραφείο. Παρουσιάζετε σε διευθυντή, κοιτά διευθυντής το Μπίο του και με το μπρίο του αρχίζει να γελά όταν διαβάζει το επώνυμον του λογιστάκου (τρομάρα μας). Ρε σύ του λέει ΚΑΛΦΑ σε λένε? Μάλιστα κε διευθυντά απαντά ο ΚΑΛΦΑΣ. Καλά λεει ο διευθυντης ελα αυριο να πιασεις δουλειά. Πάει την άλλη μέρα ο ΚΑΛΦΑΣ στην ώρα του, κάποια στιγμή βγαίνει ο διευθυντής να πάει για μια δουλεία από το γραφείο τονε βλέπει και του λεει ΚΑΛΦΑ ΠΕΣ ΑΛΦΑ,
    ΑΛΦΑ απαντά ο ΚΑΛΦΑΣ και ο διευθυντής ανταπαντά Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΚΑΛΦΑ και γελάει σα τρόμπας. Αυτό έγινε να μη στα πολυλογώ πολλές φορές και ο ΚΑΛΦΑΣ τσαντίστηκε....γυρίζει λοιπόν μετά από μια ΚΑΡΜΠΟΝ καζούρα του διευθυντή και του λεει. Κε διευθυντά για πήτε ΒΗΤΑ, ΒΗΤΑ λεει ο διευθυντής και ο ΚΑΛΦΑΣ....Ο ΚΑΛΦΑΣ ΓΑΜΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ....γυρίζει ο διευθυντής γεμάτος ειρωνία και του λεει ΡΕ ΚΑΛΦΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΡΙΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ...και ο ΚΑΛΦΑΣ....ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΛΦΑΣ ΤΗ ΓΑΜΑΕΙ!!!!
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2006
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Θεωρω οτι χωρις πολλες φαμφαρες και χωρις πολλα λογια, ολο το post εδωσε μια εμπεριστατωμενη αποψη.

    Νασαι καλα.
     
    Last edited: 19 Νοεμβρίου 2006
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Και μια και πιασατε και τα ανεκδοτα, θα σας πω και εγω ενα αν και δεν ειναι η θεσι των ανεκδοτων εδω,ετσι για να χαλαροσουμε λιγο απο την καθημερινοτητα του φοριουμ. Ειναι λοιπον ο εξεταστης και ο εξεταζομενος για να παρη δηπλομα οδιγησης, του λεη ο εξεταστης θα σου κανω τρεις ερωτησεις αν απαντησης εστω και στην μια το πηρες το διπλομα αν δεν απαντησης σοστα σε καμια κοπηκες.1η Ειναι βραδυ και οπως οδιγης με το αυτοκινητο σου βλεπης δυο φωτα χαμηλα τι ειναι?, αυτοκινητο απαντα ο εξεταζομενος , ναι ρε φιλε αλλα τι μαρκα ειναι αουντι, νισαν, μερσεντες τι?,ρωτα ο εξεταστης, και που να ξερω μες την νυχτα τι μαρκα ειναι αφου δεν φενεται απαντα ο εξεταζομενος, την εχασες την πρωτη του λεη ο εξεταστης παμε στην δευτερη 2η ειναι νυχτα και καθως οδηγας βλεπης δυο φωτα ψηλα τι ειναι?, φορτηγο απαντα ο εξεταζομενος, ναι αλλα τι μαρκα του απαντα ο εξεταστης?,καμια απαντηση απο τον εξεταζομενο οποτε χανη και την δευτερη, 3η ειναι βραδυ οδηγας και μπροστα σου βλεπης ενα φως τι ειναι?, μηχανη απαντα αμεσως ο εξεταζομενος, ναι αλλα τι μαρκα χοντα, γιαμαχα τι? ρωταη ο εξεταστης, καμια απαντηση απο τον εξεταζομενο οποτε ο εξεταστης του λεη κοπηκες δεν περνης δηπλομα οδιγησης,ενταξη του λεη ο εξεταζομενος αλλα θα μου επιτρεψης να σου κανω και εγω μια ερωτιση, πες την του λεη ο εξεταστης. Ειναι βραδυ οδηγας και απεναναντι στο πεζοδρομιο βλεπης μια γυναικα ντημενη προκλητικα , και κουνιστη και ληγιστη παη πανω κατω τι ειναι?, Πουτανα που κανη πιατσα του απανταη αμεσως ο εξεταστης, ναι ρε φιλε πουτανα αλλα πια η μανα σου, η αδερφη σου, η γυναικα σου ?.
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Να αρχίσω λέγοντας ότι σεμνύνομαι βέβαια και ότι δεν θεωρώ ιδιαίτερα εύσχημο να κάνω quote αποσπάσματα από posts τα οποία μου αποδίδουν εύσημα, αλλά πιστεύω ότι η απάντησή μου πρέπει να φανεί εδώ, και όχι να δωθεί μέσω pm.

    Παραθέτω από τα 2 πρώτα posts μου στο φόρουμ:

    και (απάντηση στο thread του Ηλία "Εσύ ; Ναι εσύ , γιατί εδώ ;")

    Μπορώ να πω λοιπόν, φίλε Sweet_Distress ότι, μία μόλις ακριβώς εβδομάδα μετά την σύνταξη των ανωτέρω, αρχίζω να βλέπω φως στον ορίζοντα, πράγμα που βέβαια με χαροποιεί ιδιαίτερα. Προφανώς (μπορώ πλέον να το λέω με πολύ λιγότερη περίσκεψη απ' ότι μια βδομάδα νωρίτερα), είμαστε εδώ κάποιοι που και κοινά ενδιαφέροντα έχουμε και μπορούμε να συνεννοηθούμε σε κάποιο επίπεδο. Σημειώνω βέβαια, ότι η αισιοδοξία μου αυτή πηγάζει όχι μόνο από την πιό πάνω απάντηση σου, αλλά και την απάντηση της
    SM Art Lady που ακολούθησε, αλλά και αρκετά σχετικά pm που έλαβα.

    Υ.Γ.: Μιά και μου λές ότι σκιτσάρεις, πως θα 'βλεπες μια προσπάθεια δημιουργίας ελληνικών bdsm comics; Είχα σκεφτεί να αρχίσω ένα thread αναζητώντας σκιτσογράφο για κάποιες σεναριακές ιδέες που έχω, αλλά με πρόλαβες. Πες μου εάν θα σ' ενδιέφερε.
     
  9. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Re: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?



    Δεν ξεχνάω ότι έχω πει. Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει γράψει η σκλάβα μου εδώ μέσα. Ούτε καν έχει εκφέρει γνώμη για αυτά που γράφω. Οπότε, σωστά δεν υπογράφω.
    Το νήμα, από κάποιο σημείο και πέρα, είναι γραμμένο σε δεύτερο πρόσωπο διότι δεν είναι λόγια δικά μου αλλά λόγια που κατά περιόδους μου έχουν πει γυναίκες (του χώρου και μη). Θεωρώ χαζό και άτοπο να περιγράφουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας. Οι άλλοι «βλέπουν» πιο αντικειμενικά του τι «είμαστε». Ισως και πράγματα που νομίζουμε πως δεν είμαστε.

    Εξάλλου, όπως λέω και στο προφίλ μου, μ’ αρέσει να «παίζω». Ακόμα και με την γλώσσα  ……………………………………………. (αν και ανορθόγραφος) 
     
  10. InevitablyDominant

    InevitablyDominant New Member

    Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    κυκλοφορει και ενας αλλος τυπος, ευγενικος, διακριτικος, που στη κοινωνικη του ζωη υποχωρει αλλα γιατι δεν τον ενδιαφερει. οι επιλογες παρολαυτα του ιδιαιτερες και ο χαρακτηρας ανεπηρεαστος...δεν θα τον καταλαβεις μεχρι να βρεθεις στο κρεβατι μαζι του, εκει που ή θα τον αποριψεις ή απλα θα σφαδαζεις καθηλωμενη απο τη τεχνη του...
     
  11. Lost Hours

    Lost Hours Regular Member

    επίσης έχει αφίσσα του Tzak Noris στο δωματιό του
     
  12. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Chuck Norris ιερόσυλε!!Ετοιμάσου να υποστείς την στριφογυριστή υπερκλωτσιά Του!!!!!!