Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 15 Νοεμβρίου 2006.

  1. e_desant

    e_desant Regular Member

    Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    απεχω εδω και καιρο απο ενεργο μελος της κοινοτητας για πολλους σοβαρους, και μη λογους,(ενας απο τους σοβαρους ειναι οτι εγινα πατερας 2 αγοριων) ,και ενας απο τους ΄΄μη΄΄ οτι δεν μου αρεσουν τα πολλα λογια.εδω βλεπω πολλα λογια. θα προτιμουσα περισσοτερη επαφη μεταξυ μας για να επαληθευονται εστω λιγα απο αυτα. τελος παντων επιθυμω να απαντησω στην αγαπητη συναδελφο διοτι πιστευω οτι αυτο (που δηλωνουμε οτι ειμαστε) καθοριζει αμμεσα την πορεια μας στη ζωη.
    λοιπον δεν ξερω αν γεννηθηκα ετσι, αλλα απο τοτε που θυμαμαι ηθελα να γινεται το δικο μου,παιδια οταν παιζαμε ημουν παντα ο αρχηγος,στην εφηβεια δεν μπορουσα να βρω ακρη με τον πατερα μου και εφυγα απο το πατρικο μου, σπουδασα αυτο που ηθελα σε αντιθεση με αυτο που ηθελε η οικογενεια μου.ακομα και στον στρατο βρηκα διεξοδο για να μην νιωθω μειωνεκτικα.ποτε δεν εκανα πισω σε περιπτωσεις μειωσης του ανδρισμου και της υπερηφανειας μου , και φυσικα πληρωσα και πληρωνω πολυ ακριβα το τιμημα.(2 συλληψεις για ξυλοδαρμο)
    στο ΄΄κρεβατι΄΄ δε ποτε δεν μπορεσα να μην ειμαι ο απολυτος αρχων, σε υποχρεωτικα αντιθετες περιπτωσεις απλα δεν εγινε τιποτα.υπηρξαν βεβαια και παρα πολλα απροοπτα γιατι παλιοτερα δεν ηταν τοσο διαδεδομενα αυτα τα γουστα πολλες δεν ηξεραν ουτε καν την ονομασια.(ειχε ομως πλακα)
    η γυναικα που παντρευτηκα δεν ειχε ιδεα απο αυτα....πριν τωρα ξερει !!!!
    επαγγελματικα στην αρχη ζοριστηκα λιγο γιατι ξεκινησα απο χαμηλα αλλα καταφερα πολυ γρηγορα να εχω τον ρολο μου οπως ακριβως ηθελα (διοικηση 2 εταιριων)

    η προσωπικη μου αποψη λοιπον ειναι οτι καποιος ανθρωπος που ειναι κυριαρχικος,ειναι παντου σε ολο το φασμα και σε ολα τα σταδια της ζωης του και οσο πιο ΄΄κ΄΄ ειναι τοσο πιο μεγαλο ειναι το τιμημα που θα πληρωσει αλλα και η ικανοποιηση που θα νιωσει
     
  2. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Περισσότερο αληθινό αυτό παρά το αντίθετο... την ομοιότητα καθημερινής ζωής/κρεβατιού... θα 'ναι θέμα απωθημένων...
     
  3. petrosmpo

    petrosmpo Regular Member

    Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Εναν κυριαρχο ...εξω απο ερωτικο του δωματιο σπανια τον καταλαβενεις. Το αγερωχο βλεμα ... κ.λ.π. ανεικουν στη σφαιρα της φαντασιας που επλασε σαν ιδεατο καποιος.
    Ισως να μπορει να τον καταλαβει καποιος οταν βγει για κυνηγη συντροφου.
    Το εγερωχο βλεμα η ομηλια το στυλ καθοριζουν μονο αυτο που εντεχνα και εκουσια αποφασιζουμε να φωναξουμε στους αλλους και συνηθως τα χρεισιμοποιουμε για να κρυψουμε και οχι να φανερωσουμε.
     
  4. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Περιεγραψε ξεκαθαρα το πως Ειναι για μενα ο Κυριαρχος...με μια και μονη διαφορα...οτι ετσι θελω να νιωθει απεναντι Του οποιος κινειται γυρο Του..
     
  5. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Εδώ θα με επιτρέψετε να πω την γνώμη μου μιας και με έχει απασχολήσει πολύ το όλο θέμα όσο και το γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο
    Γνωρίζοντας διάφορο κόσμο [άντρες, γυναίκες] παρατήρησα ότι συνήθως είναι ακριβός το αντίθετο στη Ζώη τους απ ότι είναι στην σεξουαλική τους Ζώη.
    Ένας ερωμένη πλοίαρχος είναι κυρίως άνθρωποι πιο αδύναμοι που με δυσκολία μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις και πολλές φορές και την ιδία τους τη Ζώη.
    Οι σκλάβος από την άλλη είναι κυρίως ιδιαίτερα δυναμικά άτομα στης περισσότερες φορές μορφωμένα με εξέχουσες κοινωνικές και οικονομικές επιφάνειες
    Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο όμως αυτό έχω δει στη πραγματική Ζώη
    Για εμάς τους sw δεν έχω ιδέα
     
  6. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?


    Μήπως να το ξανακοίταζες αυτό που έγραψες, και να έκανες κανένα edit; Μάλλον κάποια λάθη πρέπει να έχεις κάνει, γιατί είναι τελείως σουρεαλιστικό το κείμενο...

    Έχω την αίσθηση πως μάλλον θέλεις να πεις πως τα ερωτικώς κυριαρχικά άτομα είναι τελείως άβουλα και αδύναμα στη ζωή τους γενικά και επ' αυτού διαφωνώ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος πως αυτό εννοούσες...




     
  7. heresy

    heresy Regular Member

    Γιατί έχω την εντύπωση ότι στο φόρουμ αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται κυρίαρχοι δέχονται πολύ συχνές επιθέσεις; Δεν εννοώ προσωπικές επιθέσεις, αλλά μάλλον σα να συνυπάρχει το στίγμα της ανεπάρκειας στις σεξουαλικές τους επιλογές!

    Για να μην τεθώ εκτός θέματος να απαντήσω πως νομίζω πως οι σεξουαλικές προτιμήσεις έχουν να κάνουν με το τι κάνουμε στο κρεβάτι μας ή όπου αλλού κάνουμε ότι κάνουμε και όχι με τη ζωή μας στο σύνολό της.
     
  8. Απάντηση: Re: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Ίσως, αλλά ο τρόπος που λειτουργούμε ή που θέλουμε να λειτουργούμε σε μια ερωτική σχέση δεν μπορεί να μη σχετίζεται με τη στάση ζωής μας γενικότερα.
    Και δε νομίζω να είναι πολύ αποτελεσματικό συνέχεια να κατακερματίζουμε την προσωπικότητά μας διανέμοντας τις "δουλειές" που κάνει το κάθε κομμάτι της. Είμαστε ένα ενιαίο όλον και μόνο έτσι, πιστευω πως μπορούμε να προσεγγίσουμε την ευτυχία. (δε λέω άλλα σχετικά μ'αυτήν, γιατί θα πρέπει να αλλάξω νήμα...   )

    Πάντως, δε συμφωνώ με τις προσεγγίσεις που θέλουν τα άτομα με διαφορετικές ζωές...ερωτική ζωή, οικγενειακή ζωή, επαγγελματική ζωή κ.ο.κ. Η ζωή είναι μία (τουλάχιστον όσον αφορά στο εδώ και στο τώρα) και ως μία θα έπρεπε, νομίζω, να τη διαχειριζόμαστε. (εμείς ή όποιος τη διαχειρίζεται για μας   )
     
  9. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    ‘Μμ είσαι ένας από τους πλέον συμπαθής για έμενα μέσα σ αυτό το φόρουμ αλλά το να με ζητάς να κάνω edit στην άποψη μου είναι τρελό .
    Αναφέρω την λέξη συνήθως αν πρόσεξες αυτό σημάνει ότι ότι δεν ισχύει για όλους αλλά τους περισσότερους .
    Δεν κάνω επίθεση σε καμία ομάδα όπως υποστήριζε ο φίλος από κάτω σου μιας και εγώ όπως έχω ξανά αναφέρει κατά το 90% μου λειτουργώ ως master .
    Δεν είναι ανάγκη να συμφώνησης μαζί μου λοιπόν , ότι έγραψα το έγραψα γιατί πόλοι διαβάζοντας το θα δουν τον εαυτό τους είτε απαντήσουν είτε όχι .
    Εγώ αυτά είδα αυτά λέω.
    Μια απάντηση θα μπορούσε να είναι’δεν βλέπεις καλά ‘’ δεκτών ο κάθε ένας ότι βλέπει λέει
     
  10. heresy

    heresy Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?

    Θεωρητικά συμφωνώ για το πως θα έπρεπε ενδεχομένως να ήταν τα πράγματα!

    Όμως, φαντάσου την εικόνα ενός υποτακτικού στη σεξουαλική του ζωή και διευθυντή εφορίας στο επάγγελμα να σκάει στη δουλειά του με το κολλάρο για να τιμήσει την εντολή που του δόθηκε. Μπορούμε να σκεφτούμε πολλές αστείες εικόνες, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος   Όπως ο μηχανικός αυτοκινήτων θα φορέσει την φόρμα του για να πάει για δουλειά , του αρέσει ή όχι, υποχρεωνόμαστε όλοι να έχουμε την εμφάνιση και την κοινωνική συμπεριφορά που μας επιβάλουν σε γενικές γραμμές οι κοινωνικές συμβάσεις. Δεν πρόκειται για "κατακερματισμό της προσωπικότητας" αλλά για τη δυνατότητα της προσωπικότητας να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές συνθήκες κάθε φορά, δυνατότητα σωτήρια και αναγκαία για την επιβίωσή μας. Διαφορετικά επιλέγουμε την οδό της περιθωριοποίησης και αυτό είναι μια επιλογή σεβαστή από μένα και νομίζω λόγω της ιδιαιτερότητας του δικτυακού τόπου από τους περισσότερους από εμάς, πλην όμως δύσκολη και τελικά ακατάλληλη για τους περισσότερους.

    Άρα αν και δεν διαφωνώ θεωρητικά μαζί σου νομίζω θα συμφωνήσεις πως ορισμένες από τις επιλογές μας προτιμάμε να τις μοιραζόμαστε μόνο εκείνους που επιλέγουμε  
     
  11. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Aν και η νηματοθέτης, απευθύνθηκε με το αρχικό ερώτημα σε Κυρίαρχους και όχι σε υποτακτικούς, μου επιτρέπεται να γράψω εδώ δυο λόγια γιατί με τρώει λίγο το χέρι μου ;  
    Είναι ένα πελώριο λάθος που έκανα στη ζωή μου και με στεναχωρεί και έχω μετανοιώσει γι'αυτό, ότι δεν στάθηκα όσο έπρεπε σ'αυτό το σημείο, σ'αυτό το ζωτικό ερώτημα, πώς είναι μια Κυρίαρχος στη ζωή της ; Για μένα είναι ουσιαστικό να γνωρίζω πλέον περισσσότερα για τον άνθρωπο που έχω απέναντι μου ως συνομιλητή, ανεξάρτητα το status του, δηλαδή πιστεύω ότι σ'αυτή την παλιοηλικία που έχω φτάσει δεν έχει μόνο σημασία αν το status είναι Domme ή Μistress ή Goddess (πραγματικά αυτό το Goddess μου ακούγεται όλο και περισσσότερο εξωπραγματικό και ακατανόητο), αλλά να μάθω για τον άνθρωπο λίγα πράγματα που θεωρώ σημαντικά, πώς ζει, πώς περνάει την καθημερινότητά του, ποιά είναι τα ενδιαφέροντά αν έχει, λίγα ουσιαστικά πράγματα για τον άνθρωπο βρε παιδιά.

    Το ερώτημά μου είναι γιατί σε μια περίοδο που μόλις ξεκινάς να επικοινωνείς με κάποια Κυρία, σου υψώνει επίμονα ένα τοίχος και περιορίζει την επικοινωνία σε ζητήματα που άπτονται αυστηρά του bdsm και δεν σε εμπιστεύεται να τα πείτε πιο ελεύθερα και να σου ανοίξει λίγο και την καρδιά της όπως της ανοίγεiς κι εσύ τη δική σου, όπως την εμπιστεύεσαι εσύ και όπως της δίνεις όλες τις πληροφορίες για σένα ; Γιατί τόση σιωπή για τα απλά καθημερινά πράγματα ;

    Γιατί η επικοινωνία μεταξύ ενός sub και μιας Domme στο αρχικό στάδιο να εξελίσεται με τόσο άνισους όρους από τη στιγμή που ως εκείνη τη στιγμή δεν είσαι σκλάβος της παρά ένας άντρας που προσπαθεί να ανοιχτεί και να της δώσει την αλήθεια του και όλο αυτό που έχει μέσα του ; Γιατί όλες οι κουβέντες σ'αυτό το πρώτο στάδιο της προσέγγισης είναι τόσο αποκλειστικά επικεντρωμένες στις φαντασιώσεις ή σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τα απλά καθημερινά πράγματα ; Δεν επικοινωνούν δυο άνθρωποι εκείνες τις ώρες ; Δεν έχει δικαίωμα ένας υποτακτικός να γνωρίζει μερικά πράγματα για τον άνθρωπο με τον οποίο μιλάει ; Θα'θελα κάποτε να βρω μια Κυρία που να μου μιλήσει για τα όνειρά της, τις απογοητεύσεις της, την καθημερινότητα, όμως μέχρι τώρα στις συζητήσεις που ήταν ακόμα σε αρχικό φιλικό θα έλεγα στάδιο, ο μόνος που ξερνάει όλα τα εσώψυχά του και δίνει και την παραμικρή λεπτομέρεια από τη ζωή του χωρίς να κρατάει τίποτα μυστικό είμαι εγώ. Από την άλλη πλευρά μια απέραντη σιωπή και πληροφορίες σχετικές με την ουσία του ανθρώπου που έχω απέναντί μου με το σταγονόμετρο. Μια έλλειψη αυθορμητισμού και μια στάση που εξαρχής κόβει τις γέφυρες επικοινωνίας. Aκόμα παρατηρώ κάτι που επίσης με παραξενεύει αρκετά, ότι συνήθως προηγούνται τεράστια χρονικά διαστήματα απόστασης μεταξύ του sub και της Mistress πρωτού συναντηθούν και γνωριστούν από κοντά. Αυτό μου το έχουν πει και άλλοι υποτακτικοί.

    Τις Κυρίες τις δικαιολογώ μεν από την άποψη ότι λογικό είναι να μην εμπιστεύονται τον κάθε άγνωστο, όμως δεν τους ζητάς να συναντηθείτε για να έχετε session, απλά να έχετε μια φιλική συνάντηση κάπου από κοντά, να καθήσετε να τα πείτε τετ α τετ, να ανοίξετε τις καρδιές σας και κόσμια και ευγενικά να ανταλλάξετε μερικά πράγματα σε καθαρά επικοινωνιακό επίπεδο. Ποιός ο κίνδυνος από κάτι τέτοιο ; Γιατί τόσος φόβος για άνοιγμα ; Γιατί τόση σπατάλη χρόνου ; Ποιός ζητάει session ; Η επικοινωνία δεν είναι σχεδόν ποτέ άμεση και ειλικρινής, και εσύ προσπαθείς να μαντέψεις τι συμβαίνει μέσα σ'αυτόν τον άνθρωπο και ξεκινά ένα "παιχνίδι" επικοινωνίας με τελείως άνισους όρους σε μια φάση που δεν το βρίσκω καθόλου φυσιολογικό.
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Πως είναι ένας Κυρίαρχος/η στην ζωή Του?



    Δεν έχω απαντήσεις, hephestus, γιά τα ερωτήματά σου (δεν έχω καμμία σχετική εμπειρία άλλωστε, ουδέποτε προσπάθησα να προσεγγίσω Domme)... Θέλω όμως να ρωτήσω κι εγώ δυό πράγματα: Όταν η επικοινωνία ανάμεσα σε δυό ανθρώπους γίνεται με άνισους όρους, δεν ευθύνονται (τελικά) αμφότεροι γι' αυτό; Η ανισότητα δεν καθορίζεται κι απ' τους δυό; Όσο κι αν ο ένας την επιδιώκει, δεν πρέπει κι ο άλλος να την αποδεχθεί, γιά να συνεχίσει να υπάρχει; Κι εδώ που τα λέμε, ποιός είναι άραγε αυτός που -στην ουσία- επιδιώκει και υποβάλλει την ανισότητα;

    Πώς προσεγγίζει (στο πρώτο έστω στάδιο, της πρώτης γνωριμίας) ένας υποτακτικός άντρας μιά κυριαρχική γυναίκα; Ποιά είναι η στάση του; Είναι όντως η στάση κάποιου που δεν είναι σκλάβος, αλλά απλά ένας άντρας που κάνει μιά νέα γνωριμία με μιά γυναίκα, ή είναι η στάση ενός δυνάμει σκλάβου, ενός ανθρώπου που επιδιώκει μιά σχέση ανισότητας, κι αυτό -έστω κι αν δεν λέγεται ευθέως- γίνεται αντιληπτό και επιφέρει την ανάλογη αντίδραση από την άλλη πλευρά;

    Υπάρχει τελικά "αρχικό φιλικό στάδιο" σε μιά γνωριμία ενός sub με μιά Domme, κατά το οποίο εκείνος θεωρεί τον εαυτό του τελείως ισότιμο ακόμη με εκείνην (και συμπεριφέρεται ως τέτοιος), γιά να τον αντιμετωπίσει κι εκείνη (σ' εκείνο το στάδιο) ως ισότιμο και να του ανταποδώσει τα ίσα, μ' αυτά που εκείνος δίνει; Γιατί εάν τελικά δεν υπάρχει στην ουσία τέτοιο στάδιο απόλυτης ισοτιμίας, εάν ο ένας από τους δύο από την πρώτη στιγμή παραδίδει τα ηνία της (σε εμβρυακό έστω ακόμη επίπεδο) σχέσης στον άλλο, εάν παύει από την αρχή να συμμετέχει ισότιμα στον προσδιορισμό της, δεν έχει πιστεύω λόγο μετά, να ζητά ευθύνες γιά "κακοδιαχείριση"...