Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως εκδηλώνετε τον έρωτα σας;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 21 Φεβρουαρίου 2009.

Tags:
  1. iolanda

iolanda Contributor

Ας τον νιώσουμε πρώτα...
    και μετά θα βρούμε και αποδεκτούς τρόπους να τον εκφράσουμε.

2. Brt

Brt #ολαπολυ

Τι να πω, εγώ πέφτω με τα μούτρα, κι ας τα φάω. Μούτρα είναι, θα ξαναφτιάξουν. Είμαι και μαζοχακι βέβαια...παίζει τον ρόλο του  

3. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

καλά εσύ...    

4. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Πολλοι υποστηριζουν οτι ερωτευομαστε τις ελλειψεις μας, οταν δεν ερωτευομαστε την γυαλιστερη αντανακλαση μας στους σλλους.

Αν και οπου ισχυει η πρωτη περιπτωση, ο ερωτας εχει αξια μονο αν μεινει ανεκπληρωτος ή φευγαλεος.
    Στη δευτερη, τελειωνει συνηθως με χασμουρητα, και ακολουθουν προβλεψιμες εξελιξεις.Γι αυτο κι ο τελευταοος ερωτας ακυρωνει την ισχυ των προηγουμενων, σαν τις δισθηκες.

Ναι οι μεγαλοι ερωτες κοιμουνται χωριστα γιατι ζουν στο ημιφως και την αποσταση. Χωρις αυτα συρρικνωνονται και σβηνουν.

Ψυχη βαθια.

5. iolanda

iolanda Contributor

Καλά κι αυτοί που κλαίνε τους ανεκπλήρωτους έρωτες, μαζοχάκια είναι κατά βάθος μη νομίζεις  
    Εγώ πάλι... μνήμη χρυσόψαρου
    Μαζοχιζομαι τόσο εντός της σχέσης που δεν χρειάζεται να μαζοχιζομαι και μετά  

Last edited: 30 Αυγούστου 2020
  6. E. Dantes

Να τα πεις του Φλορεντινο Αρισα αυτα.
    Αλλα σιγα μη σε ακουσει

Για καποιους, το να ζουν με τον ανεκπληρωτο ςρωτα τους κανει πιο ευτυχισμενους απο την τυχον εκπληρωση του, οπως με τις πιο μεγσλες φαντασιωσεις.

Απ ολα εχει ο μπαξες.

7. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Μπαχτσες

8. Sejanus

Σαλονικιέ μίλα ελληνικά

9. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Πες μου πως ειναι στα ελληνικα το τιραμισου να μαθω να το λεω

10. E. Dantes

Μπουγατσοκρεμα με σκονη

11. Sejanus

εκεί πάνω για αυτούς όλα μπουγάτσες με κάτι είναι

12. E. Dantes

Ναι ρε μεχρι το sleeping bag μπουγατσα με τουριστα το λενε.
    Γι αυτο με αναβουν φουλ