Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως επιλέγετε τι θα βάλετε ως στάτους στο προφίλ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 22 Μαϊου 2006.

  1. crystal angel

    crystal angel Contributor

    ............................
     
    Last edited: 10 Αυγούστου 2006
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Καμία λέξη δεν διαχειρίζομαι με τρόπο τυχαίο , είναι ο δικός μου κώδικας επικοινωνίας , που εφόσον τον αναγνωρίζω μόνο εγώ , δυσχεραίνει την επικοινωνία μας . Ίσως θα έπρεπε να ακολουθήσω κάποιον κοινό κώδικα  
     
  3. crystal angel

    crystal angel Contributor

    ....................
     
    Last edited: 10 Αυγούστου 2006
  4. Kits

    Kits Contributor

    Καποτε σε πειραξε που αμφισβητησα το status σου....εντελως φιλικα το λεω απλα για να σου αποδειξω πως και εσυ δινεις βαρος στο status (σου).
     
  5. crystal angel

    crystal angel Contributor

    .......................
     
    Last edited: 10 Αυγούστου 2006
  6. crystal angel

    crystal angel Contributor

    ......................
     
    Last edited: 10 Αυγούστου 2006
  7. crystal angel

    crystal angel Contributor

    ............................
     
    Last edited: 10 Αυγούστου 2006
  8. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    Αυτο και αν ειναι παραλογο !
    Για να γνωρισεις την πορεια ενος ανθρωπου θα πρεπει καταρχην να τον γνωρισεις προσωπικα και δεν φτανει αυτο μονο , αλλά πρεπει να ζεις μαζι του με καποιο τροπο για χρονια . Πραγμα αδυνατο οταν μιλαμε για nick names. Αστοχο οποτε .
    Τελικα ποιος ενοχληθηκε εκτος απο σενα δεν μας ειπες !
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ίσως το σχόλιο μου να μην ήταν ιδιαίτερα έξυπνο , αφού δε κατάλαβες τι ήθελα να πω , λέγοντας "κοινό κώδικα επικοινωνίας" . Οπότε θα το κάνω αλλιώς . Δηλώνεις female slave και πρέπει να σου δείξουμε το ανάλογο σεβασμό , θεωρώντας ότι ξέρεις τι θέλεις και δε το δήλωσες αψήφιστα . Το ίδιο μπορεί να κάνει και μία άλλη κοπέλα(fem bottom) , η οποία δεν γνωρίζει τι προσδιορίζει το status σας . Προφανώς για κάποιον τρίτο που γνωρίζει όχι απλά θεωρητικά , τι σημαίνει αυτό , θα μπορούσε να διακρίνει την μία από την άλλη . Αλλά κάποιον που στο μυαλό του δεν είναι πλήρως ξεκαθαρισμένα ; Ή σε κάποιον άλλο που αμφισβητεί την ύπαρξη της slave και θεωρεί ότι είναι μια ουτοπική εικόνα ; Ποια από τις δύο τελικά κατέχει την πραγματική εικόνα ή μήπως έτσι πείθεται και ο "Άπιστος Θωμάς" , ότι τελικά είχε δίκιο ;
     
  10. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Αποτελεί γενική αρχή της επικοινωνίας ο θεσμός ενός κοινού κώδικα, ωστέ να υπάρχει παραγωγικός διάλογος και όχι χάβρα. Με αυτό, λοιπόν, ως παραδοχή, θα πρέπει οι μετέχοντες να ομιλούν την "ίδια γλώσσα", ώστε να επιτυχγάνεται κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

    Ο προσδιορισμός της προτίμησης/κλίσης του καθενός (η "ταμπέλα" κατά ορισμένους) δεν αποτελεί τίποτα άλλο πέραν του ενδεικτικού στοιχείου προσδιορισμού του συμμετέχοντος στην συζήτηση. Είναι η κατάδειξη της προσωπικής τους επιλογής/ψυχοσύνθεσης, στην οποία έχει καταλήξει είτε από βιώματα, έιτε απόκλειστικά από προσωπική εσωτερική αναζήτηση. Στην πρώτη περίπτωση εκφράζεται μια συνειδητή επιλογή βάσει εμπειριών, ενώ στην δεύτερη μια εν δυνάμει στάση ζωής, έστω και στην σφαίρα της επιθυμίας . Το τι κατατίθεται στο forum από κάποιον Master, sub, switch κ.ο.κ δεν αποτελεί "κατευθυντήρια γραμμή" ή ένδειξη του τι ακριβώς είναι αυτο που δήλωσε ως status, καθώς πολλάκις άτομα που έχουν δηλώσει το ίδιο status είχαν σημαντικές διαφωνίες. Εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται η διαφοερτικότητα του κάθε μέλους του forum, παρά την κατηγοριοποίηση. Δεν είναι λοιπόν αυτή καθαυτή που κάνει την διαφορά.

    Η ουσία δεν βρίσκεται, λοιπόν, στο "ότι δηλώσεις είσαι", αλλά στο "τι θέλεις στην ζωή σου". Τρανή απόδειξη του δευτέρου είναι οι απόψεις και οι πράξεις του καθενός (οι τελευταίες "μιλάνε" πιο δυνατά από τις πρώτες). Επί των τύπων των ήλων, Ηλία, αντιλαμβάνεται κάποιος των συνομιλιτή του.

    Η είσοδος σε ένα forum συζητήσεων πρέπει να σηματοδοτεί μια προσπάθεια διεξόδου από αναπάντητα ερωτήματα και προβληματισμούς από ανθρώπους που (ίσως) πέρασαν παρεμφερείς προβληματισμούς, όπως και την εύρεση μιας ακόμα πηγής γνώσεων, τόσο θεωρητικών όσο πρακτικών. Προς αποφυγή των ανωθεν προστριβών προτείνω να διαβάσει όποιος δεν έχει ξεκάθαρο "το τοπίο μέσα του" threads που επεξηγούν τι πρεσβεύει το κάθε status, πάντα σε αντιπαραβολή με τις επιθυμίες του . Δεν διακυρύττω την "απόλυτη αλήθεια" των όσων αναφέρονται εκεί, αλλά είναι ένα καλό πνευματικό ερέθισμα.

    ... Και κάτι τελευταίο: με έναν επαναπροσδιοριμό της "ταυτότητας" κάποιου δεν γκρεμίζεται ο κόσμος του... τουναντίον! Τότε ουσιαστικά ανοίγει!
     
    Last edited: 9 Αυγούστου 2006
  11. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

     
  12. gaby

    gaby Guest

    <χαμόγελο>

    Τότε ίσως να σ ενδιέφερε η ένταξη σε κάποιο φόρουμ όπου να συζητείται η δυναμική του χάους, το θεώρημα της πεταλούδας και τα συναφή Marqui;

    Εδώ ισχύουν έστω και κάπως χαλαρά τα βασικά δεδομένα του BDSM, τα οποία υποθέτω γνωρίζεις και ένα από αυτά είναι να είμαστε στοιχειωδώς παρόμοιοι ως προς τα γνωρίσματα και τις επιδιώξεις του στάτους που δηλώνουμε.

    Ειδάλλως δε θα είχαμε ως επιλογή το να δηλώνει κάποιος στάτους στο φινάλε, θα το αφήναμε φλου χάριν ψυχαγωγίας...

    </χαμόγελο>

    [Διαγραφή χιουμοριστικής φράσης ... αντικαθιστώ με απολογία προς Marqui, λυπάμαι λάθος]
     
    Last edited by a moderator: 9 Αυγούστου 2006