Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως θα σας φαινόταν?ΣΚ γεμάτο bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος abhinda, στις 20 Φεβρουαρίου 2011.

1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Πως θα σας φαινόταν?ΣΚ γεμάτο bdsm

Χα χα χα, τι μου θυμίζει αυτό , τι μου θυμίζει;... 

2. MasterPerris

Πολύ ωραία, όταν όλα είναι έτοιμα κατά την δικιά σας κρίση, εμεις θα περιμένουμε το κάλεσμά σας έστω και αν είστε 600 χιλ. μακριά μας.

ΥΓ. cassie αν και έχεις φύγει πολλά χρόνια από την χώρα σου (Ολλανδία), το μικρόβιο...της ελεύθερης έκφρασης το κουβαλάς ακόμα μαζί σου, εύχομαι σύντομα να το μεταδόσεις σε πολλούς/ές από εμας... 

Την καλησπέρα μου από εμένα, την σκλάβα μου και το πετ, σ΄εσένα και τον Αφέντη σου!

Last edited: 23 Φεβρουαρίου 2011
  3. Απάντηση: Πως θα σας φαινόταν?ΣΚ γεμάτο bdsm

Πράγματα που οι σοβαροί άνθρωποι προτιμούν να ξεχνούν.  

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Το επιασες το νοημα   .....
    My big fat bdsm greek weekend ...... 

5. john_m

john_m Bollocks mandola

Τι διαφέρει οοοοολο αυτό από μια συνεδρία που ούτος η άλλως διοργανώνεται κατά καιρούς από πολλά μέλη σε ιδιωτικούς χώρους . Πόσο με ανθρώπους που πρέπει να τους εμπιστεύεσαι / γνωρίζεις για να μπορεί να δέσει όλο αυτό. Κρατώ τις επιφυλάξεις μου ……..

6. cassie

cassie Regular Member

@#38

Περρυ να'σαι καλα, σ'ευχαριστω και ανταποδιδω. η σκλαβα στελνει φιλια στα κοριτσια.

Και, οταν ερθει η ωρα, εδω θα ειμαστε, το ξερεις.

ΜΠ

7. Valkiria

Valkiria Regular Member

Αν είναι να μπλέξετε (τα μπούτια σας) καλό είναι να κάνετε και κανένα τεστ για AIDS πιο πριν. Ως γνωστό, σκοτώνει.  

8. Vanda

Vanda Regular Member

Λοιπον, εγω θελω την βιλα, τις κατασκευες και εναν σκλαβο χμ αντε καλα δυο για να εχω ποικιλια.
    Δεν μπορω τον πολυ κοσμο, θα ειναι σαν να ειμαι στο γυμναστηριο ( τελειωσες με τον διαδρομο, οχι εχω εγω σειρα- τελειωσες με τον σταυρο, οχι θα βαλω τον αλλον τωρα)

9. MasterPerris

Απάντηση: Re: Πως θα σας φαινόταν?ΣΚ γεμάτο bdsm

10. MasterPerris

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως θα σας φαινόταν?ΣΚ γεμάτο bdsm

Γιώργο, έχω 2-3 ερωτήσεις εδώ.
    1ον Απο που βγάζεις το συμπέρασμα ότι το ποσοστό είναι 20%;
    2ον Και άντε να υποθέσουμε ότι το ποσοστό που παίζει ομαδικά είναι 20%, έχεις την εντύπωση ότι αυτό το ποσοστό το αποτελεί μία παρέα και ότι όσοι είναι έξω από αυτήν είναι οι "πικραμένοι" που λες παρακάτω... ή το αποτελούν και άλλες παρέες;
    3ον Από τα ομαδικά που έχεις ζήσει εσύ (αν έχεις ζήσει) είσαι ικανοποιημένος;

Δηλαδή εδώ μας λες, φίλτατε, ότι όλοι οι συμμετέχοντες σε ένα ομαδικό παιχνίδι ή μια παρέα, πρέπει να είναι τυποποιημένοι... και να συμβαδίζουν ακόμα και οι σκέψεις του καθενός με τις σκέψεις όλων, δηλαδή κάτι σαν τα πιόνια στο σκάκι...

Άποψή σου και την σέβομαι, αλλά νομίζω ότι κάπου έχεις μπερδέψει τους κανόνες ενός ομαδικού παιχνιδιού, με τον χαρακτήρα και τον τρόπο σκέψης του καθενός που συμμετέχει σε κάτι τέτοιο.

Γιώργο, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μιλάς για το τι κάνεις εσύ και πάντα μιλάς και ξέρεις τι κάνουν και πως σκέφτονται οι άλλοι/ες. Θα σε πληροφορήσω λοιπόν, ότι πολλά μέλη που μπορεί να ανήκουν και στην παρέα σου- παρέα μου, κάνουν κριτική και στα γραπτά μας και στο τι κάνουμε με τις παρέες μας, σχέσεις μας κ.λ.π.

Όσο για κριτική που γράφεις ότι κάνουν μερικοί για κάποιους άλλους, μάλλον δεν θα ήθελες να σου υπενθυμίσω την δική σου κριτική για κάποιους άλλους σε κάποια γεγονότα.

Χαίρομαι που η δική σου εμπειρία είναι ενθαρρυτική, αλλά σε κανένα δικό σου ποστ δεν είδα να γράφεις με τον τρόπο που υποδεικνύεις να γράφουν οι άλλοι, εσύ αποτελείς εξαίρεση;

Φιλικά,
    MasterPerris

Last edited: 23 Φεβρουαρίου 2011
  11. sw

sw

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως θα σας φαινόταν?ΣΚ γεμάτο bdsm

Φιλικα επισης  

Γι:nod:ργος
    ΥΓ *τα εισαγωγικα μπαινουν διοτι δεν απευθυνομαι ΜΟΝΟ σε σενα (αλλα αν χρειαστει και σε σενα).

Last edited: 25 Φεβρουαρίου 2011