Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως θα την παλέψω με νέα καραντίνα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος talljim, στις 2 Νοεμβρίου 2020.

1. -Volt-

-Volt- Contributor

Πεζοπορία όπως πάντα. Και φαντάζομαι εδώ, με μπαζούκας θα έβγαινα αν δεν ήταν το φόρουμ εκείνη την περίοδο και μάλιστα τόσο ''καλόβολο'' στις διαθέσεις μας. Κατά τα άλλα διάβασμα, ελπίζω αυτή τη φορά να μη μπω σε αναστολή κι ίσως με καλή παρέα.

2. Mirage2009

Mirage2009 Non Serviam

sex orgy puzzle, 2500 τεμάχια θα περάσεις αυτη τη καραντινα και θα σου μεινει και για την επόμενη  

3. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Εγώ στην καραντίνα δουλεύω αλλά
    Θα διάβαζα βιβλία.
    Θα έβλεπα ταινίες.
    Θα έκανα αερόβια γυμναστική από το YouTube.
    Θα έβγαινα περιπατους με τα σκυλάκια μου.
    Θα στόλιζα το σπίτι με χριστουγεννιάτικα για να φτιάξει η διάθεση.
    Μιας που έχει κρυο χουχουλιασμα στις κουβέρτες με μια ζέστη σοκολάτα η τσάι (προτιμώ το δευτερο)
    *πολυ καλη ιδέα η εκμάθηση ξένης γλώσσας.

4. talljim

talljim Ζευγάρι θέλει γυναίκα υποτακτική.

Κρίμα που δεν ανταλλάσεις, τα βιβλία είναι για να διαβάζονται από πολλούς.

5. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Το πιο σημαντικό είναι η ψυχική μας υγεία. Να κρατάμε τη σκέψη "ζωντανή" με ό,τι μπορεί να μας ενδιαφέρει, να μας ενημερώνει και να μας διασκεδάζει. Π.χ. θέματα που έχουμε ξεχάσει ή που ποτέ δαν αγγίξαμε (ιστορικά, γεωγραφικά, τεχνολογικά, διατροφικά).

Σημαντικό επίσης είναι να μη λησμονούμε το σώμα μας, καθώς εκεί στηριζόμαστε από κάθε άποψη. Ας κινηθούμε λοιπόν, ας γυμναστούμε εντός ή εκτός σπιτιού, ας κυνηγήσουμε την ουρά μας. Μόνο καλό θα μας κάνει. Και ας αφήσουμε το ψυγείο στην ησυχία του. Στο δικό μου έχω βάλει χρονοκαθυστέρηση 24 ωρών και το έχω πάει 3 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι.

Εναλλακτικά μπορούμε να ασχοληθούμε με κοπτική, ραπτική, πλέξιμο. Προσωπικά επέλεξα το πλέξιμο, γιατί τελευταία δεν βλέπω και πολύ καλά και με διευκολύνουν οι μεγάλες βελόνες και το χοντρό "μαλλί".

Επίσης μπορούμε να πάρουμε τα βουνά για ένα δικό μας survivor. Και (ότ)αν η κατάσταση αλλάξει, βάζουν μια φωνή και κατεβαίνουμε  

Last edited: 3 Νοεμβρίου 2020
  6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

7. tithon

tithon Contributor

απλό: θα σκέφτεσαι οτ είναι για καλό σκοπό η απομόνωση η κατάθλιψη και η πείνα σου.

8. Ken Jackson

Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

Αλιμονο στους ελευθερους,

9. Ken Jackson

Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

10. AlexanderV

AlexanderV Contributor

Γατάκια! Εγώ κατέβηκα νότια για μάζεμα ελιάς! Φύση, απόσταση από ειδήσεις και υστερία... αλλά πονάει όλο το κορμί  
    Προτάσεις για μασάζ είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενες   

11. estarian

estarian New Member

Μολις παρηγγειλα estim παιχνιδι...
    Θα σας πω εμπειριες αν καιρω...

12. Janine

Janine Regular Member

Αν βγαίνει σε virtual μην μας στερείτε το link. Ο λαός απαιτεί.