Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως λεγεσαι οταν δεν εχεις εμπειριες?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος TzepetoPetro, στις 6 Αυγούστου 2017.

1. TzepetoPetro

TzepetoPetro Bdsm is art, just open ur heart and start paint

Πολυ σωστο σε βρισκω αλλα ποσσες ειναι οι πιθανονοτητες να πετυχω καποια χωρις εμπειρια!!! Και ποσα λαθη μπορει να γινουν? Δεν μιλαμε για αντικειμενο, μιλαμε για ανθρωπο που μπορει να τραυμαυτιστει στην χειροτερη και στην καλυτερη να ξενερωσει

2. TzepetoPetro

Αρα ολα ειναι στο μυαλο μου?!

3. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Αρα, τα πράγματα εξαρτώνται από τον κάθε ένα. Εγώ είμαι έτσι, δεν μπορώ να πω για άλλους.

4. TzepetoPetro

Φανταζομαι οτι ξερεις τι λενε?? Οσοι ειναι αισθηματιες την πατανε στην ζωη και ο καλος καλο δεν εχει

5. Οταν ξεκινησεις θα γινεις Padawan, μετα Knight για να τελειωσεις σε Master...

6. Lady Nawashi

Θα ήθελα σταληθεια να καταλάβω γιατί το λες και πως το εννοείς, αν είναι όντως απάντηση στην δική μου τοποθέτηση  

Απαντώ επίσης, ότι προτιμώ να την πατάω.

7. TzepetoPetro

Και μετα τι γινομαι??   

8. TzepetoPetro

Βεβαια αγαπητη μου, η απανταση αφορα στο οτι ολα.εξαρτονται απο μενα οπως λες αλλα δεν ειναι αρκετο αυτο γτ οσο καλος και να εισαι και σωστος παντα καποιος ή καποια ειναι αδιαφορος/η και πεφτεις σε τοιχο

9. TzepetoPetro

Μα αδερφε μου, η συζητηση αυτη εχει θεμα το αν υπαρχει καποιος απειρος μπορει να θεωρηθει μελος του bdsm και κατα ποσο θα του φερθουν ισο προς ισο τα υπολοιπα μελη!!!

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@TzepetoPetro

Για να καταλάβω, μισό λεπτό, θες την αποδοχή από τα μέλη αυτού του Φόρουμ για νιώσεις καλά?

11. Lady Nawashi

Αν λοιπόν είναι έτσι απέναντι σου, προχώρα. Ποιο το νόημα να επιμένεις; ο τοίχος είναι τοίχος και δικαίωμα του άλλου να τον χτίζει. Και δεν είναι τοίχος άμυνας, να τον γκρεμισεις.

Θα υπάρξει όμως και αυτός/η που θα εκτιμήσει. Οπότε, προχώρα και πήγαινε για άλλα. Δεν υπάρχει μονάχα μια πορτοκαλάδα.

12. TzepetoPetro

Καταλαβαινω την εντυπωση που εδωσα και θα σου πω οτι τα μελη του φορουμ ειναι πολυ φιλικα και συζητησιμα και δεν εχω παραπονο γτ με εχουν ηδη βοηθησει!!! Απλα θετω ενα θεμα που με απασχολει ξεροντας οτι σιγουρα θα υπαρχουν καποια μελη που ισως να τους φαινομαι ενα παιδακι που βρηκα ενα καινουργιο παιχνιδι και οτι δεν αξιζω να μου δωσουν σημασια!