Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Alexkat, στις 26 Νοεμβρίου 2011.

  1. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?


    Σαφώς και δεν υπάρχει οδηγός επιβίωσης της σχέσης, ταχυδακτυλουργίες, κλπ.
    Η κάθε σχέση έχει την μοναδικότητά της.
    Θα σταθώ όμως στο ένστικτο έτσι όπως το δίνεις παραπάνω.
    Τόσο λοιπόν σε επίπεδο αισθημάτων όσο και σε επίπεδο sex, είναι σχεδόν σίγουρο ότι μας βοηθάει να κάνουμε λειτουργικότερη και καλύτερη την ερωτική μας σχέση με την σύντροφό μας.
    Είναι δύσκολο λοιπόν να κατατεθούν εδώ εμπειρίες και βιώματα ή ακόμα και ιδέες, που θα αποτελέσουν πηγή ενημέρωσης και θετικού προβληματισμού ?
    Αναφέρομαι κυρίως σε γυναίκες, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και κανείς άλλος.
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

    Αποδείχτηκε δύσκολο αγαπητέ. Είχα γράψει χθες το πρωί ένα ποστ και γαμώ τα ποστ εδώ πέρα αλλά ο δαίμων του υπολογιστή μου, παίρνοντας αφορμή από ένα λάθος κουμπί που πάτησα, το έφαγε λαίμαργα και το εξαφάνισε από προσώπου κυβερνοχωριού! Επειδή μου φαίνεται σχολαστική διαδικασία ποτέ σχεδόν δεν σώζω ποστ μου σε σκληρό δίσκο, έτσι πάει οριστικά γιατί είχα ξενερώσει να το ξαναγράψω. Θα αλλάξω ένα συνήθειο ακόμα φαίνεται, τώρα που είναι καλές μέρες για τέτοιες αυτοδεσμεύσεις. Φτου  

    Εν πάσει περιπτώσει  

    Έλεγα λοιπόν, στη χαμένη ατλαντίδα του ποστ μου εκείνου πως αυτό που έχω κάνει για να κρατήσω ερωτικό σύντροφο, σχεδόν ασυναίσθητα, ήταν να χαμηλώσω τόνους, να γίνω ένας πολύ εύκολος άνθρωπος να συνυπάρχει κανείς μαζί του και - με τρόπο εντελώς ανεπαίσθητο - να γίνω κάπως δυσεύρετη για τον ίδιο. Να μη με έχει μες τα πόδια του συνέχεια. Κοινή λογική, μειώνονται οι αιτίες τριβών και αυτό εμποδίζει κάπως τη φθορά. Λειτούργησε η τακτική, επειδή το ήθελε και ο ίδιος να λειτουργήσει. Προφανές ότι είχαμε ακόμα να πούμε και να κάνουμε πράγματα μαζί. Κάπως λιγότερο προφανές ότι ουσιαστικά προσπαθούσα να με κρατήσει αυτός.

    Έχω τη γνώμη ότι είναι ένα από τα πιο θαυμαστά πράγματα πώς διατηρούνται σε βάθος χρόνου σχέσεις ερωτικές και έντονες, όταν αυτό συμβαίνει και πάντα αντικείμενο αναζήτησης. Υποθέτω πως όταν συμβαίνει έχει να κάνει με τις άπειρες μεταλλαγές της επιθυμίας, επικεντρωμένες πάντα στο ίδιο πρόσωπο.

    Αυτό προσπαθεί, πιστεύω, να κάνει όποια μετέρχεται κάποια τακτική για “να κρατήσει τον άντρα της”, αυτό πάει να ντουμπλάρει, την μεταλλαγή της επιθυμίας με τα κεντρικά πρόσωπα να παραμένουν σταθερά. Μόνο που δεν γίνεται με τακτικές. Το πολύ που γίνεται, αν ταιριάζει του ίδιου του αντικειμένου των προσπαθειών, είναι να νιώσει πως για να κάνει πράγματα το άλλο μισό για να “τον κρατήσει” σημαίνει ότι νιώθει την επιθυμία να χάνεται και ότι πονάει γι αυτό. Και ανάλογα να πράξει...

    Εξαρτάται από το πώς ζει ο καθένας την ικανοποίηση μιας κεντρικής επιθυμίας. Τι γίνεται με την επιθυμία για το άλλο πρόσωπο η οποία ικανοποιείται; Κλείνει τον κύκλο της και γίνεται άλλη επιθυμία, ενδεχομένως προς άλλο πρόσωπο ή γίνεται ανάγκη και παραμένει συνδεδεμένη με το ίδιο πρόσωπο; Πόσο ουσιαστική είναι η διαρκής ικανοποίηση των συναισθηματικών αναγκών για κάποιον; Και μετά, ξέρει τι θα πει απώλεια; Αυτά όλα πιστεύω πως κρίνουν αν θα προσπαθήσει κάποιος, εφόσον η δική του επιθυμία βρίσκεται πάντα εκεί, να κρατήσει τον έτερο.
     
  3. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?


    ‘Ίσως γιατί δεν θέλει η κάθε μια να βγάλει τα βαθύτερα εσώψυχά της.
    ‘Iσως να προτιμά να τα κρατά βαθιά φυλακισμένα μέσα της.





    Kαι εγώ την ίδια γνώμη έχω. Eίναι πράγματι θαυμαστό.
    Eίσαι η πρώτη που το καταθέτεις σ’ αυτό το νήμα.




    Κάποτε είχα μια σχέση, που φαινόταν μετά από ένα χρόνο, να φθίνει.
    Δύο συγκεκριμένα βίτσια ήταν αρκετά να μας κρατήσουν μαζί για πολλά χρόνια, και θα ήμασταν ακόμα μαζί αν η επαγγελματική της καριέρα δεν την καλούσε στο εξωτερικό.
    Όταν τα εξωτερικεύσαμε ό ένας στον άλλο, ήταν σαν να ανακαλύψαμε θησαυρό. Τόση ήταν η χαρά μας. Το απίστευτο μετά, είναι ότι βλέπαμε ο ένας τον άλλο με εντελώς διαφορετικό πνεύμα. Σαν να είχαμε γνωρίσει αμφότεροι, έναν άλλο άνθρωπο με το ίδιο πρόσωπο και το ίδιο σώμα. Ανανεώθηκε ολόκληρη η ψυχοσυναισθηματική μας αλληλεπίδραση. Την αρχή βέβαια, είχα την τόλμη να την κάνω εγώ. Έπαιξα και δεν έχασα. Δεν ξέρω αν ήταν «τακτική» αυτό που έκανα , ή αν το έκανα γιατί θα με πονούσε αν την έχανα. Το χρυσό αποτέλεσμα μέτρησε, και αυτό με συνεπήρε.






    Ωραία ερωτήματα. Θα έλεγα, μεστά και Γαμάτα ερωτήματα ….


    Ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου αγαπητή
     
  4. Prince

    Prince Purple Haze..

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

    Αν δεν γουστάρει δεν γίνεται τπτ
     
  5. GradiusGadwin

    GradiusGadwin New Member

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

    Υπάρχει ένας κλασσικός κι εγγυημένος τρόπος για να κρατήσει κοντά μια γυναίκα τον ερωτικό της σύντροφο:

    Mε χειροπέδες!  

    Απάντηση μεταξύ αστείου και σοβαρού. Πέρα από την πλάκα για να τον κρατήσεις κοντά δεν έχεις παρά να του ικανοποιείς ό,τι σεξουαλική φαντασίωση έχει κι είναι εφικτή από σένα.  
     
  6. GCHL

    GCHL Hijo de la Luna

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

    Αυτή θεωρώ τη πιό σωστή άποψη. Μια τέτοια γυναίκα [αν το θέλει] βρίσκει τον τρόπο να γητέψει τον σύντροφό της και να τον δέσει με τα άρρηκτα δεσμά της αιώνιας ερωτικής επιθυμίας.
     
  7. Libertin

    Libertin Regular Member

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

    Είναι μεγάλη η συζήτηση και δεν έχω δει όλα τα σχόλια. θα πω τη γνώμη μου, χωρίς να ξέρω αν κάποιος άλλος το έχει ήδη πει εδώ. Η απάντηση στην αρχική ερώτηση είναι απλή: με ένα καλό μασάζ προστάτη...
     
  8. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?




    Tί εννοείς με το "μασάζ προστάτη" ?
     
  9. mandragoras

    mandragoras Regular Member

    Τα πραγματα ειναι απλα, επικοινωνια και υπομονη. Τοτε ερχονται ολα απο ερωτικο παιχνιδι μεχρι super market!
     
  10. Libertin

    Libertin Regular Member

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

    Αγαπημένο φετίχ. Το θεωρώ από τα κορυφαία. Πιστεύω ότι είναι από τους καλύτερους τρόπους για να βυθιστεί το αρσενικό στην ηδονή και να χάσει το μυαλό του. 
     
  11. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?


    Αγαπημένο φετίχ, κορυφαίο, αλλά δεν το περιγράφεις για να το κατανοήσουμε και οι υπόλοιποι ....

    Μήπως εννοείς το κωλοδάκτυλο ?  
     
  12. Libertin

    Libertin Regular Member

    Απάντηση: Πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει τον άντρα της ?

    Πιστεύω ότι είναι ευρέως γνωστό. Με κωλοδάκτυλο γίνεται, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μέσα εκεί υπάρχει ένα σημείο (με χαρακτηριστική αίσθηση) το οποίο είναι ο προστάτης. Αυτό αν γίνει ένα σωστό μασάζ προκαλεί εκπσπερμάτωση. Το περιγράφω πολύ απλά. Κάποια Αφέντρα μπορεί να σου το πει καλύτερα. Αν θες googlαρε και θα βρεις πολλά.