Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως μπορει κάποιος να ξεκινήσει σαν σκλάβος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Sissybb, στις 9 Απριλίου 2021.

  1. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Διακοσμητικος Κ, νεος ειδος.
     
  2. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Βγαίνει σε όλα τα χρώματα και επιλέγεις πιο ταιριάζει καλύτερα στο σαλόνι σου 
     
  3. Error

    Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

    Ωραια @sapfw και @espimain να μην μιλησουμε γενικα γιατι μπερδευει το θεμα αλλα συγκεκριμενα για 2 θεματα απο τα πολλα.

    1. Ας πουμε για την αφορμη που ξεκινησε η συζητηση. Η αξια του κ που θα κατσει να ασχοληθει με την υ ειναι μεγαλυτερη απο την αντιστοιχη αξια της υ. Και αυτος ο διαχωρισμος γινεται αποκλειστικα και μονο λογω στατους, οχι ανθρωπου! Ναι φυσικα θα συμφωνησω οτι καποια ατομα που τους βλεπω ανωτερους απο μενα λογω καποιων κριτηριων που εχω στο μυαλο μου, θα μου κανουν χαρη να ασχοληθουν με μενα. Οπως κανω και εγω χαρη και εχω ασχοληθει με καποιους «κ».
    2. Εχω ακουσει αποψεις, και απο ατομα «διαβασμενα του χωρου» οτι ο κ μπορει να εχει οσες υ θελει και αν η υ δεν θελει κατι τετοιο τοτε δεν ειναι υ αλλα βανιλα.

    Δηλαδη τωρα εσεις συμφωνειτε με αυτα;

    Και τελος, ο κ ειναι κυριαρχος γιατι δεν κοιταει μονο την ευχαριστηση του, οπως πολλες φορες εχω ακουσει οτι δεν χρειαζεται να υπολογιζει τις αναγκες και τα θελω της υ γτ δεν εχουν αξια, αλλα φροντιζει για την πληροτητα και ευχαριστηση και των δυο σαν μοναδα. Οπως εχει πλεονεκτηματα ο ρολος του εχει ταυτοχρονα και ευθυνες!
     
  4. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αν το υ δεν επιθυμεί - συμβαίνει - τότε δεν μπαίνει σε κουβέντες με το Κ αυτό ή τις σταματά πριν τεθεί θέμα επιβολής. Και η υποφαινόμενη μπορεί να σου πει πολύ περισσότερους τρόπους να μείνει μακριά από Κ, από τρόπους να προσεγγίσει Κ. Η ουσιαστική αιτία για αυτό είναι ότι αν μείνει το υ μακριά, σε τι να επικυριαρχήσει ο Κ ενώ αν πηγαίνει γύρω γύρω, κάποια στιγμή ...  

    Αν ανατρέξεις λίγο σε κείμενα στο φόρουμ, υπάρχουν πολλά, βλέπεις ποιος είναι αυτός που χάνει τα πολλά όταν φεύγει, δεν είναι ο Κ πάντως και το θέμα δεν είναι αν εξανεμίζεται το κεφάλαιο της επιρροής του, το θέμα είναι αν πράγματι κυριαρχεί ή αν νομίζει ότι κυριαρχεί σε υ που παριστάνει ότι είναι υποταγμένο. Και μια ερώτηση, σπουργίτι είναι το υ να φεύγει ανά πάσα στιγμή; Δεν είναι τόσο απλό και δεν γίνεται έτσι. Ακόμα και αν φύγει σε μια στιγμή ένα υ από το Κ, αυτή η στιγμή κτιζόταν για πολύ καιρό, ανεπαισθήτως ενδεχομένως ή ίσως όχι και τόσο.

    Εδώ έπεσες στην περίπτωση! Λες για τον κατ' εξοχήν χορό όπου ο ένας οδηγεί και ο άλλος ακολουθεί και μάλιστα με μεγάλη ακρίβεια και συνέπεια.

    Και για να θυμηθώ τον προβληματισμό σου περί του ασήμαντου της θέσης του υ, είπε ποτέ κανείς την Τζίντζερ Ρότζερς παρακατιανή και ότι εύκολα αντικαθίσταται με οποιαδήποτε άλλη; Γιατί όχι; Όλο κι όλο που έκανε ήταν να ακολουθεί τον Φρέντ Ασταίρ. Με τακούνια και βηματισμό προς τα πίσω.

    Όχι ακριβώς, ο Αφέντης μπορεί να είναι Αφέντης και χωρίς υ, έχει πολύ λιγότερο ετεροπροσδιορισμό το στάτους του, αν και κάποιον ασφαλώς έχει, και ο λόγος είναι ότι ο Αφέντης επικυριαρχεί και για να το κάνει αυτό κάπως γνωρίζει να το κάνει και έχει υπόψη του έναν ορίζοντα επιθυμίας, στόχων, επιλογών για να τον πετύχει κλπ.

    Η θεοποίηση του Αφέντη από το σκλαβί του ανάγεται καθαρά στον χώρο της έκφρασης επιθυμίας και του ψυχισμού. Ουδείς πιστεύει ότι ο Αφέντης είναι θεός και κυρίως δεν το πιστεύει ο ίδιος  

    Η δήλωση στάτους σε ψηφιακές κοινότητες και με nickname δεν λέει τίποτα, ο καθένας μπορεί να το κάνει, μέχρι και σκύλος που πατάει τυχαία ένα πλήκτρο. Αν όμως συμβαίνει πράγματι να είναι Κ, τότε, σε κοινωνικό επίπεδο μπορεί να νοείται για ίσος με κάθε υ, εξατομικευμένα όμως είναι ανώτερος, για να λέμε, μερικές φορές, τα πράγματα με το όνομά τους.

    Πρώτα πρώτα μη φωνάζεις! Ο ισάξιος λόγος είδαμε ότι δεν χρειάζεται, χώρια που δεν είναι έτσι. Μετά, από τα δέκα "επιλέγει" σου, ισχύει το ένα, το υ επιλέγει σε ποιον Κ θα μείνει, αυτό είναι σίγουρο. Το νόημα της ζωής του καθενός είναι μια μεγάλη ιστορία και δεν έχουμε χώρο για όλα. Μπορεί σε κάποιες να είναι παραπάνω από αρκετό να ευχαριστούν τον Αφέντη τους. Μπορεί άλλες να έχουν και άλλους σκοπούς και για κάποιες αυτό είναι επιλογή του Αφέντη τους. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και δεν έχει νόημα να τίθεται με αυτόν τον τρόπο. Δεν γίνεται D/s με μισή καρδιά και με "θα μπορούσα και αλλιώς πάντως".

    Φυσικά επιλέγουν, αν δεν επιλεγούν όμως τι γίνεται;
     
    Last edited: 11 Οκτωβρίου 2021
  5. espimain

    espimain Contributor

    Αυτό το κείμενο σας, όπως και το προηγούμενο με τις φωνασκίες, είναι σαν γλυκό βανίλια που μυρίζει σοκολάτα.
    Είναι γραμμένο έτσι ώστε να προκαλέσει αντιπαραθέσεις για θέματα εξόχως τετριμμένα.
    Δοκιμασμένη συνταγή για αναταραχή.
     
  6. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Συνήθως ξεκινάει στα τέσσερα, για να δείξει χαρακτήρα και να φανεί συνειδητοποιημένος και πρόθυμος.

    Ακολούθως στήνεται όρθια για να δοκιμαστούν οι αντοχές του μέχρι να λυγίσει και να πέσει.....ε και να πάρει το μπαστούνι και να πορευτεί ανήμπορος και τραυματισμένος από το ξύλο και το μπιπππππ που θα φάει!!

    Για να σοβαρευτώ όμως θα σου πω να δεις λιγάκι τα "θέλω" σου και συζητώντας διαρκώς με την καλή σου να ανακαλύπτεις και να δοκιμάζεις πράγματα. Μέσα από την εμπιστοσύνη και την αμοιβαία εκτίμηση και κατανόηση θα μπείτε σε πολλά και όμορφα "μονοπάτια" και το αποτέλεσμα θα είναι αν μη τι άλλο συναρπαστικό και για τους δυό σας.
     
    Last edited: 11 Οκτωβρίου 2021
  7. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    ειλικρινά εκπλήσσομαι με το παραπάνω συμπέρασμα... από πού κατέληξες σε κάτι τέτοιο; ρωτώ καθώς αμφιβάλλω να το είδες πουθενά εδώ μέσα γραμμένο... ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί του χώρου -εκτιμώ- δεν το ασπάζονται... η αξία κάθε ανθρώπου, ανεξαρτήτως στάτους είναι μοναδική .-

    το αν ένας/μία Κ σου κάνει την τιμή να ασχοληθεί μαζί σου, είναι τελείως διαφορετικό απ' αυτό που έγραψες... όπως και ένα υ που αναγνωρίζει Ισχύ στο Κ και ζητάει να το αναλάβει... Τον/Την τιμάει με αυτή του την κίνηση

    το αν είναι υ ή όχι δε θα το κρίνουν οι έξω από το χορό...
    πράγματι Ο/Η Κ μπορεί να έχει όσα υ θέλει... αν ένα υ δυσκολεύεται με αυτό ή βρίσκεται με το λάθος Κ ή δεν είναι επαρκώς εκπαιδευμένο

    στο έγραψα και πιο πάνω... η θεωρία με την πράξη απέχουν παρασάγγας... όταν βρεθεί Ο/Η κατάλληλος-η όλα θα μπουν στη θέση τους
     
    Last edited: 11 Οκτωβρίου 2021
  8. Error

    Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

    Ενταξει @gaby_m, @sapfw. Δεν ξερω δεν βρισκω σημαντικες διαφωνιες, στα πιο πολλα συμφωνω. Νομιζω λεμε το ιδιο απλα εσεις λετε την ιδανικη περιπτωση και εγω την μη ιδανικη.

    Εννοειται με τον καταλληλο ολες αυτες οι συζητησεις ειναι ανουσιες, αφου οι προτιμησεις μας θα συγκλινουν. Αλλα δεν ξερω αν υπαρχει..

    Παρολα αυτα ευχαριστω για τις απαντησεις σας και εκτιμω πολυ τον τροπο σας, θα ηθελα να το ξερετε  

    Δεν ειναι οτι δεν εδωσα σημασια σε αυτα που ειπατε γι αυτο δεν απανταω αναλυτικα αλλα μπερδευτηκα, ζαλιστηκα, τα εχω διαβασει παραπανω απο 1 φορα και δεν μπορω να οργανωσω την σκεψη μου για να γραψώ, οποτε απανταω ετσι.

    «Πρωτα πρωτα μη φωναζεις!» @gaby_m ταραζομαι μερικες φορες 
     
  9. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Καταλαβαίνω ότι όταν λέτε για "ιδανική περίπτωση" ή μη ιδανική αναφέρεστε σε πρόσωπα. Εγώ αναφέρομαι σε κατάσταση BDSM και όχι σε πρόσωπα. Προσπαθώ να περιγράφω ουδέτερα, να λέω πώς έχουν γενικά τα πράγματα σε μια κατάσταση BDSM. Αυτό σημαίνει ότι αν μια σχέση δεν πηγαίνει καλά, το πρόβλημα δεν είναι το BDSM ή το BDSM στάτους του καθένα, το πρόβλημα είναι στα πρόσωπα. *

    Πάντα υπάρχει κατάλληλος. Ποτέ δεν είναι ανούσιες οι συζητήσεις διότι χρειάζονται, μαζί με κάποια άλλα πράγματα, για να συγκλίνουν οι προτιμήσεις.

    * Το σκέφτηκα αρκετά πριν το γράψω.