Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να βρω αυταρχικη κοπελα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Giannissub22, στις 15 Αυγούστου 2022.

1. MissLa

MissLa AMAZON QUEEN

Ετοιμος γιατί πράγμα αν επιτρέπεται;

2. Alessandro M.

Alessandro M. New Member

Υποταγή και κυριαρχία.

3. DaddyBoss

DaddyBoss New Member

Βασικά ξεκίνα να βρίσκεις γκόμενές και αν είσαι υποτακτικος θα καταλάβεις ποια θα σε αρχίσει στην παντόφλα. Πρεπει να το έχεις να έχεις την εμπειρία. Εγώ ως αυταρχικός εγω την κάνω την γκόμενά υπό την στρώνω την φέρνω εκεί που θέλω και ας μην είναι. Η εμπειρίες σε κάνουν μάστορα ρε μάστορα. Είναι σαν να ρωτάς τι νούμερα θα κάτσουν στο Τζόκερ.

4. DaddyBoss

DaddyBoss New Member

Αν θες αυταρχικη πας σε επαγγελματία. Τώρα αν την θες γκόμενά καμιά δεν είναι. Απλά τις σπας τα νεύρα αν έχεις κάποια και αν τα πάρει κάνε το μαλάκα να πάρει το πάνω χέρι. Μετά δεν θέλει και πολύ η γυναίκα. Επίσης ποια γυναίκα θέλει έναν άντρα υπό? Πρέπει να την κάνεις να τις αρέσει κ ολας. Όλα έχουν τον τρόπο τους. Αλλιώς θα πλερώνης να τρως τα χαστούκια σου.

5. MG_1

MG_1 No rest for the wicked Premium Member

Τα σέβη μου Κύριε Καθηγητά .

6. Master Electro-pain

Master Electro-pain Staff Member

Η χειριστικότητα δεν καθιστά μία γυναίκα Κυρίαρχη.

Ηρεμήστε, και μην είστε τόσο απόλυτος!
    Υπάρχει και ο υπόλοιπος πλανήτης, πέρα απ'τον μικρόκοσμό σας...

7. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Όποιος πιστεύει ότι η γυναίκα πρέπει να είναι έτσι ή αλλιώς μεσα σε καλούπια τότε αξίζει να τρώει τα χαστούκια του.
    Ή αλλιώς κατουρα και λίγο μην γίνει η πουτσα σου μπλε. Εδώ είναι bdsm forum, δεν εχει να κάνει με η γυναίκα έτσι και ο άντρας αλλιώς. Έχει να κάνει με Κυριαρχία και υποταγή, όχι με βιολογικά φύλα.

8. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

εχεις αλλη εμπειρια?μηπως ειναι απλα μια φαντασιωση?η πραξη θα ειναι διαφορετικα αν ειναι αφεντρα πραγματικη

9. DaddyBoss

DaddyBoss New Member

Ιδέα δεν έχεις.

10. DaddyBoss

DaddyBoss New Member

Είσαι εκτός πραγματικότητας αν θέλω σκλάβα την κάνω αν θέλω αυταρχικη την κάνω. Τράβα για ύπνο τώρα μην σε κάνω εγώ μπλε

11. DaddyBoss

DaddyBoss New Member

Εντομεταξει εσύ θα μιλήσεις για BDSM? Μπορείς να μυήσης κάποιον στον σαδομαζοχισμο? Αρχιδια μπορείς. Ξανά τράβα για ύπνο. Θέλω να μιλάω με έμπειρους και έμπειρες

12. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ψευτομαγκάκι, μάζεψε τις απειλές σου διότι σου 'ρχονται οι χειροπέδες και δεν θα τις απολαύσεις.