Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να βρω αυταρχικη κοπελα.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Giannissub22, στις 15 Αυγούστου 2022.

1. espimain

espimain Contributor

Κόψτε κάτι, κόψτε κάτι.

2. espimain

espimain Contributor

Για ποιο λόγο οι έμπειροι και οι έμπειρες να θέλουν να μιλήσουν μαζί σας;

3. kinvara

kinvara Δική Του

Σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν

4. MissLa

MissLa AMAZON QUEEN

Για να επανέλθουμε στο θέμα,

Εμένα πάντως στην καθημερινότητα μου, γλυκούλα δε με λες.

Είμαι corporate bitch βέβαια και κινούμαι σε ένα περιβάλλον στο οποίο ο δυναμισμός βοηθάει να ανέλθεις, άρα μπορώ και τον εκφράζω (όχι σεξουαλικά)

Νομίζω ότι κάποιοι άντρες καταλαβαίνουν ότι το βράδυ μαζί μου θα είναι διαφορετικό. Δεν προκαλώ βέβαια και δεν δίνω περιθώρια να εκφράσει συναισθήματα κανένας .

5. malus_lupus

malus_lupus Regular Member

Θεωρείς πως μπορείς να διαμορφωσεις την προσωπικότητα κ την ιδιοσυγκρασία κάποιας / ου απο κάτι άλλο σε κυριαρχικό η υποτακτικό χωρίς να υπάρχουν ήδη στοιχεία σε αυτόν ; Το θεωρώ από σπάνιο έως ανέφικτο

6. vanessapret

vanessapret Regular Member

πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφετε

7. slave32

slave32 Η πουτάνα του Αφέντη Μιχάλη Contributor

ξέρετε όμως, πολλές φορές (μου έχει τύχει), αυτός ο δυναμισμός να μη συνοδεύεται με μία βδσμ φεμδομ προσωπικότητα κι εκεί, είναι που ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάει πολύ στραβά το πράγμα. Γιατί δυστυχώς, ειδικά στη χώρα μας, ευδοκιμούν οι στερεοτυπικές αντιλήψεις με την έκφραση της σεξουαλικότητας και των επιλογών. Αν ένας άνδρας εκφράσει την υποτακτικότητα του σε μια γυναίκα κι αυτή το θεωρεί ''ανωμαλία'' αυτό, θα τον ρεζιλέψει, όχι με τον τρόπο του βδσμ. Αυτό, δυστυχώς, σε κάνει να μαζεύεσαι και κυρίως να κρύβεσαι!

8. MissLa

MissLa AMAZON QUEEN

Ναι, είναι λογικό.

Και νομίζω ο δυσκολότερος συνδυασμός να εκφραστεί είναι ο υποτακτικός άντρας, γιατί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα πρότυπα και τα στερεότυπα του δυνατού άντρα.

Οι κυριαρχικοί τύποι είναι πιο εύκολα αποδεκτοί από την κοινωνία, και η υποτακτική γυναίκα δεν κινδυνεύει να χλευαστει τόσο όσο ο άντρας αν ανοιχτεί σε λάθος άτομο.

9. Sejanus

Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

Συνηθως οι corporate bitches γινονται γατουλες στο κρεβάτι.... Not the other way around

10. MissLa

MissLa AMAZON QUEEN

Κι εγώ γατούλα είμαι καλέ μου,

έλα στο κρεβάτι.....

νιαου​

Last edited: 6 Ιουνίου 2024
  11. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Θα έλεγα πως το... στερεοτερο των στερεοτύπων είναι να πιστεύεις ότι μπορείς με ασφάλεια να υποθέσεις πώς είναι ένας άνθρωπος στη σεξουαλική και ερωτική του ζωή από το πώς είναι στην κοινωνική και επαγγελματική του ζωή.

12. slave32

slave32 Η πουτάνα του Αφέντη Μιχάλη Contributor

Ναι ετσι ειναι. Απο την αλλη, απο καπου θα τον γνωρισεις τον αλλον. Βεβαια, υπαρχει κ μια βιομηχανια πορνο απο πισω που φτιαχνει φαντασιωσεις.

Προσωπικα οσες Αφεντρες ειχα, κινουνταν σε χωρους που ειχαν κυρος κι εξουσια.

Αλλα κυριως σεβασμο. Αυτο ειναι που με εντυπωσιαζε παντα. Στα μεταξυ μας, εκτος ας πουμε τον σεσσιον δεν υπηρχε μονο αυταρχισμος απο μερους τους, αλλα ελεγχος. Η επιβολη του πηγαζε απο τον σεβασμο.

Last edited: 6 Ιουνίου 2024