Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να γίνετε " μισητοί " στις γυναίκες ( Ένας εύκολος και σίγουρος τρόπος )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 17 Αυγούστου 2015.

1. under
    δεν μπορώ να εξηγώ τα αυτονόητα.
    Θεωρώ ότι ένα κλείδωμα ισοδυναμεί με φίμωμα
    και θα πρέπει να υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για
    να γίνει. 'Οχι επειδή ένα μέλος θεώρησε ότι θίχτηκε
    επειδή έτσι του κάπνισε.

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα έγραψε ο @Seirios_79 .
    Και ότι δεν κάνει ο ένας τα "γλυκά μάτια" στον άλλο.
    Και ότι έχουμε κοντραριστεί άπειρες φορές, ότι δεν τα "βλέπουμε" με τον ίδιο τρόπο σε πολλά.
    Όποιος/α συχνάζει το παρόν Forum το γνωρίζει.

Αλλά το σωστό να λέγεται.

Δεν υπάρχει κανένας "πόλεμος" ανάμεσα στα δυο νήματα.
    Το δικό του είναι χιουμοριστικό, αν και καυστικό.
    Γράψαμε και οι δυο τις αλήθειες μας, τουτέστιν εκείνα που θεωρούμε εμείς αληθινά.
    Και δεν νομίζω ότι είναι φαντασιόπληκτος κανείς από τους δυο, ούτε ότι είμαστε οι μόνοι που τα έχουν δει/ζήσει.
    Αν κάποιος/α "είδε" τον εαυτό του/της ή μέρος του/της, και θίχτηκε - θα το γράφω μέχρι εμέτου - .
    Θα ήταν επειδή κάποια χαρακτηριστικά/συμπεριφορές, θα τα θεωρούσε και κείνος/η αρνητικά.
    Ας τα λύσει μόνος του/της, δεν του φταίει κανείς/καμία άλλος/η.

Εγώ δεν κατέκρινα και πιστεύω ούτε ο @Seirios_79, δεν είπαμε ο τάδε, η δείνα κλπ.
    Και πλέον δεν είναι θέμα αυτονόητων, μα ζοριού. Ε το λοιπόν η ειλικρίνεια ζορίζει, τι να κάνουμε.
    Αν κάποιος/α θέλει να είναι ειλικρινής και να αξιολογεί τον/την οποιοδήποτε άλλο/η.
    Πρέπει να είναι διατεθειμένος/η, να δέχεται την ίδια μεταχείριση από τους/τις άλλους/ες.

Με το Υ.Γ. του συμφωνώ. Από κει και πέρα, τις όποιες "ενστάσεις" μου τις έχω ήδη εκφράσει στους ενδιαφερόμενους και δεν χρειάζεται να πλατιάσω.

Διαφωνώ με το " Να παταχθεί πάραυτα με κάθε μέσο και τρόπο.
    Είναι ΔΙΑΤΑΓΗ ! ".

Τον @underherfeet τον "γνωρίζω" εδώ κι ένα χρόνο, δηλαδή πολύ λιγότερο καιρό απ' ότι τον γνωρίζει ο @Seirios_79 , πέρα από τα όποια νήματα δεν έχουμε καμία άλλη σχέση και πουθενά.
    Τον συμπαθώ και δεν το έκρυψα ποτέ. Αλλά ούτε σε "παρεάκι" πιστεύω ότι είναι ενταγμένος, ούτε ότι είναι τύπος που προσπαθεί να φιμώσει, μου έχει δώσει την εντύπωση.
    Απλά, δεν του αρέσουν τα "μαλλιοτραβήγματα" πόσο μάλλον για μαλακίες - όπως θα ήταν ένα, ή δυο νήματα -.
    Κι επειδή κάποιοι/ες παρανόησαν, ή θέλησαν να παρανοήσουν τα δυο νήματα, η κατάσταση "ξέφυγε". Και πρότεινε να ζητήσουμε το κλείδωμα τους.
    Πρότεινε να ζητήσουμε. Εμείς σαν νηματοθέτες.

Τ' ότι δεν λύνονται οι όποιες αντιπαραθέσεις/διχογνωμίες "κρύβοντας κάτω απ' το χαλί". Συμφωνώ, επαυξάνω και προσυπογράφω.

Ως προς τα δημοφιλίας του όποιου νήματος, του όποιου/ας χρήστη, όποιος/α θέλει με πιστεύει, αλλά εγώ τα έχω γραμμένα εκεί που δεν πιάνει μελάνι όλ' αυτά.
    Μου αρέσει να μιλάω, να διαβάζω και να επικοινωνώ. Αυτά είναι τα δικά μου κίνητρα. Αν για κάποιους/ες άλλους/ες είναι διαφορετικά με γειά τους και χαρά τους.
    Και αν δεν πείθω με αυτά που μόλις έγραψα, λυπάμαι, δεν έχω τρόπο να σας βάλω μέσα στο κεφάλι μου. Ούτε μ' ενδιαφέρει να το κάνω. Είστε ελεύθεροι/ες να πιστεύετε ότι θέλετε.

Ότι τα "παρεάκια" υπάρχουν, υπάρχουν. Οι παρέες και οι συμπάθειες/αντιπάθειες υπάρχουν παντού. Δεν βλέπω τίποτε το παράλογο.
    Το θέμα είναι πως λειτουργεί η κάθε παρέα. Εμένα η δικιά μου, που δεν είναι εδώ μέσα αλλά έξω.
    Οι 3/4 αληθινοί μου φίλοι και φίλες όταν κάνω μαλακία δεν παίρνουν το μέρος μου και αν χρειαστεί, μου τα χώνουν ανοιχτά και μπροστά στους άλλους.
    Αν διαφωνούν μαζί μου κάπου - που διαφωνώ με τους φίλους μου σε πολλά σημεία -, δεν παίρνουν το μέρος μου, για να με καλύψουν στους άλλους.
    Ούτε τα χώνουν σε όσους/ες δεν μου "κάθονται καλά στο λαρύγγι", μόνο επειδή θα τους αντιπαθούσα εγώ.
    Έτσι λειτουργούμε στην παρέα μου, η οποία επαναλαμβάνω δεν είναι εδώ μέσα. Εδώ μέσα δεν έχω ούτε φίλους, ούτε παρέες.
    Έχω κάποιους/ες που γουστάρω περισσότερο και κάποιους/ες που γουστάρω λιγότερο.
    Και αν και όταν "μαλλοτραβιέμαι" μαζί τους, το κάνω εγώ και η πάρτη μου.

Αυτά, αν πιστεύετε ότι το δικό μου νήμα πρέπει να κλειδωθεί, για να ηρεμήσουν κάποιοι/ες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κλειδωθεί.
    Αν πρέπει να κλειδωθεί ή όχι του @Seirios_79 δεν θα το πω εγώ. Και ειλικρινά, δεν θα τράβαγα κανένα ζόρι, να κλειδωθεί μόνο το δικό μου.
    Αλλά μην προσπαθείτε να μας βάλετε "απέναντι" εμένα κι εκείνον, πόσο μάλλον όταν "απέναντι" δεν είμαστε.
    Αν και όταν θέλουμε να "πλακωθούμε", το κάνουμε από μόνοι μας.
    Δεν έχουμε ανάγκη "βοηθείας", ούτε από καλοθελητές/ριες.

Και όποιος/α δεν "κατάλαβε" τα νήματα μας, ακριβώς, έκανε ότι δεν τα κατάλαβε. Το γιατί είναι δικό του/της θέμα. Και πολύ εξήγησα τ' αυτονόητα.
    Σ' αυτό το νήμα μέχρι κι εγώ που είμαι σεντονάκιας, αηδίασα να γράφω, εξηγώντας τ' αυτονόητα.  

Υ.Γ. Δικό μου τωρα.

Το "μισητοί" του τίτλου - και το ξαναγράφω - δεν το έβαλα για την πλάκα μου.
    Γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις αν πεις σε κάποιον/α κάτι που θα τον/την ζόριζε για ένα οποιοδήποτε λόγο.
    Και σίγουρα αν του/της χάλαγες τ' οποιοδήποτε "γλυκό", δεν νομίζω να του/της γινόσουν "αγαπητός/η".

Αλλά ούτε νομίζω ότι θα σε μισούσε, σε σημείο που να ήθελε να σου κάνει ποιος/ποια ξέρει τι κακό.
    Βέβαια, είμαστε όλοι/ες ελεύθεροι/ες να τραβάμε από τα μαλλιά, ότι θα γουστάραμε.
    Εγώ σαν καλό ψυχάκι που είμαι. Προτιμώ να μην ερμηνεύω τα λόγια των άλλων.
    Αλλά να τ' ακούω/διαβάζω όπως εκείνοι/ες τα παραθέτουν.
    Που να με βόλευε ή όχι.

Last edited: 22 Αυγούστου 2015
  3. Η πρώτη φορά που συμφωνώ με τον Τενέμπρα.
    υγ. Τι χρωστάω για την εξυπηρέτηση γιατρέ?

4. Tenebra_Silente

Όταν έχω λίγα παραπάνω χρήματα - γιατί τώρα ψιλοζορίζομαι με τις υποχρεώσεις μου -.
    Αν δεχόσουν να μου κάνεις κανά μάθημα δεσίματος, θα ήμασταν πάτσι.
    Σείριε τ' όποιο "πλάκωμα" εδώ είναι μεταξύ λογαριασμών και όχι ανθρώπων, αφού δεν γνωριζόμαστε.
    Αλλά και σαν άνθρωποι ν' αντιπαθούσαμε ο ένας τον άλλο, το σωστό δεν κοιτάζει συμπάθειες.
    Το ξέρουμε κι εγώ κι εσύ.

Υ.Γ. Έχεις κανά καλό ψυχίατρο και για μένα που συμφώνησα πριν μαζί σου? Χαχαχαχα  

Last edited: 22 Αυγούστου 2015
  5. Elune

Elune Priceless

- Καθρέφτη ,καθρεφτάκι μου ποιά είναι η πιο όμορφη ???
    - Η άλλη,αλλά εσύ έχεις κωλάρα !!!!!

6. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

7. 8. Existing
    9. Not existing

8. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Έγραψα ένα βιβλίο για τον σεξισμό. Έχει και φωτογραφίες, για να μπορούν και οι γυναίκες να το απολαύσουν (το βιβλίο ντε).

"i will burn for this (again)"  

9. lexy

lexy .ti.va.

Μετά από 20 σελίδες, θα σας αποκαλύψω το μυστικό - όχι δεν το ψάρεψα από wiki  

Οι γυναίκες μισούν να σας μισούν. Απλώς, αδιαφορούν. Αντιθέτως, αγαπούν να μισούν η μία την άλλη.
    Ειδικά, όταν η μία φορά κόκκινο,- της φράουλας, μόνον - λιπστικ και χαμογελά όταν η άλλη υστεριάζει.

10. Eμείς πάλι, μισούμε να σας αγαπάμε.
    Μετά καταλήγουμε να μισούμε τον εαυτό μας... 

11. Tenebra_Silente

Μετά από 20 σελίδες αποκαλύπτω κι εγώ ένα μυστικό.
    Πολλές γυναίκες "αδιαφορούν", αν δεν τις γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια πρώτος.
    Σε αντίθετη περίπτωση τρων τα λυσσακά τους, μέχρι να τους δώσεις σημασία.
    Που να σε θεωρούν τον τελευταίο μαλθάκα του σύμπαντος.
    Ουπς, το ίδιο ισχύει και για πολλούς άντρες.
    Ως προς την "αγάπη" πολλών γυναικών προς τις ομόφυλες τους εκείνη είναι πασίγνωστη.
    Αλλά τ' ότι το έγραψε εδώ άλλη μια γυναίκα, δίνει άλλο βάρος... 

Last edited: 8 Σεπτεμβρίου 2015
  12. brenda

brenda FU very much

Να είστε απλοϊκοί...Μην πάτε κόντρα στη φύση σας...
    Κι ας υστεριάζουν μερικές...