Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να γίνετε " μισητοί " στις γυναίκες ( Ένας εύκολος και σίγουρος τρόπος )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 17 Αυγούστου 2015.

1. brenda

brenda FU very much

Εγώ στη λάσπη παίρνω το δίκανο από την ντουλάπα πάντως, κανονικότατα... 

2. Πώς την έχουμε δει ανάποδα γυναίκες και άντρες...
    Η αγάπη μας χωρίζει και το μίσος μας ενώνει.

Με τις υγείες μας  

3. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Να γκρινιαζουν ? λεω εγω τωρα

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

να σκουπίζουν, κάνουν δουλειές, να μας έχουν σιδερωμένα με τσάκιση τα πουκάμισα, να ξέρουν τον τσελεμεντέ απ' έξω και ανακωτά και άλλα και το βασικότερο να έχουν μια παγωμένη μπύρα πάντα διαθέσιμη!!

5. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Θέλω να πιστεύω ότι ένας άντρας παντρεύεται, επειδή βρήκε κάποια με την οποία ταιριάζει αρκετά και είπε ν" "αράξει". Και με το "αράξει" δεν εννοώ να φορέσει παντόφλες.
    Τώρα τα περί αγάπης και "αγάπης" εγώ τουλάχιστον τ' ακούω και γελάω πια. Για μένα είναι απλά μια φράση και όσο κρατήσει. Στο τέλος το διαζύγιο είναι πια ευκολότατο και αν μη τι άλλο δεν χρειάζεται να πληρώσω δικηγόρο χαχα.
    Το μίσος μου το βγάζετε συνέχεια απ' τα εισαγωγικά ρε γαμώτο. Το μίσος δίχως εισαγωγικά είναι κάτι πολύ βαθύ. Κι εγώ τουλάχιστον το έχω νιώσει μόνο μια φορά και όχι για γυναίκα.
    Αν μη τι άλλο γιατί σε κείνες τις 2/3 που μου είχαν δώσει κάθε αιτία να της μισήσω, αν τις μισούσα, θα τους έδινα μια αξία, που για μένα δεν είχαν σε καμία περίπτωση.
    Anyway, για μένα ότι το σφοδρό μίσος είναι η απόρροια μιας μεγάλης αγάπης, είναι μια μεγάλη παπαριά.

Και μια και το ανέφερες....Αφιερωμένο φίλτατε χααχα ( Μετά από τόσες σελίδες κι ένα μουσικό διάλειμμα δεν χαλάει χαχα )  

6. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

@guruni

τις παντόφλες ξέχασες  

7. brenda

brenda FU very much

Ξέχασες τα ανοιχτά πόδια και την καυλωτίκ διάθεση... 

8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

για αυτό έχουμε τις γκόμενες!!

9. thief

Αυτο με τις μπυρες τις τελευταιες μερες δεν το καταλαβα .... ΔΕΝ μου αρεσει η μπυρα γμτ

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Nαι, από τα ναρκωτικά σου, θέλω.  

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Γιατί τις περισσότερες φορές το "μίσος" είναι αληθινό. Γιατί ο/η άλλος/η δεν μας έδωσε εκείνα που θέλαμε, όπως τα θέλαμε.
    Ενώ εξίσου τις περισσότερες φορές η "αγάπη" είναι μια φούσκα, που γουστάρουμε να φτιάχνουμε στο μυαλό μας για διάφορους λόγους ο καθένας/καθεμία μας.  

12. thief

ηθελε να γραψει .... μια παγωενη μπυρα < και να ειναι > παντα διαθεσιμες