Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να γίνετε " μισητοί " στις γυναίκες ( Ένας εύκολος και σίγουρος τρόπος )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 17 Αυγούστου 2015.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Κι εγώ κοντά στον γάμο είμαι. Και παντόφλες δεν σκοπεύω να τις αγοράσω. Προτιμώ την ξυπολησιά, όπως τώρα που είμαι ακόμα ελεύθερος.  

2. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

εσύ ρε μαν θες την γυναίκα στο σπίτι να γκρινιάζει, νομίζεις ότι περιμέναμε να σου αρέσουν τα μπυρόνια?  

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

προλαβαίνεις ακόμη!!

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ναι, αλλά είμαι εντός θέματος  

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Χρονική περίοδος: 21ος αιώνας
    Τόπος: Πρωτεύουσα ευρωπα'ι'κής χώρας (sic)

Περήφανη μάνα που υποπέφτει στο ηλικιακό φάσμα των 35-40 ετών, μπουκώνει το 7χρονο παιδί της με κέικ αποκαλώντας το λιοντάρι και άντρακλα και νουθετώντας το με την παραδοσιακή αξία που υπαγορεύει ότι τα αγόρια δεν κλαίνε γιατί δεν είναι κοριτσάκια.

Στην επόμενη μπουκιά θα του αναπτύξει τη θεωρία που λέει ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτανάκια. Όλες εκτός από τη μαμά.

στείρωση_και_λοβοτομή_για_να_σωθεί_ο_πλανήτης

6. Tenebra_Silente

Να μην παντρευτώ ή ν' αγοράσω παντόφλες? Δεν είναι ποτέ αργά για να χωρίσει κάποιος. Πόσο μάλλον αν δεν θέλει να κάνει παιδιά σαν κι εμένα.
    Για παντόφλες χρόνο έχω. Θα μου τις φορέσουν στην κάσα χαχαχα... 

7. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

σκέψου όμως ότι έτσι έχει μεγαλώσει ο εκάστοτε κυρίαρχος σου... που σε καυλώνει!!!

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

9. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Προλαβαίνεις να σωθείς, ποιος τις γαμεί τις παντόφλες!!

Τα παιδιά δεν τα ορίζεις, αλλά μεγάλη κουβέντα αυτή. Όχι για εδώ.

10. brenda

brenda FU very much

Καθόλου φούσκα δεν είναι, ότι βιώνουμε το νιώθουμε σαν αληθινό, ο εγκέφαλος δεν αντιλαμβάνεται την διαφορά,
    αν ονειρευτείς την θάλασσα, θα νιώσει το σώμα καλά...
    Τα οφέλη του ιωδίου δεν θα τα πάρει, αλλά την ψυχικά ευεργετική επίδραση μπορεί να την έχει η σκέψη, εξίσου με την πράξη...
    Η αγάπη είναι πάντα αληθινή, δεν εξαρτάται καθόλου από το αν είναι αμφίδρομη ή όχι, αν τα συναισθήματα τα νιώθουμε εμείς, πραγματικά, δεν είναι η ανταπόδοση που θα τους δώσει υπόσταση...
    Κι αν γουστάρουμε να φτιάχνουμε φούσκες, κάποια ψυχική μας ανάγκη καλύπτει κι αυτό... 

11. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

εξαρτάται και από την πείνα όμως  

12. Tenebra_Silente

Επειδή μετά από 23 σελίδες η μνήμη τείνει να "κελαηδάει"...

Από το εισαγωγικό post ( τώρα πως το σκέφτονται οι άλλοι, ποσώς μ' ενδιαφέρει )

- Τώρα όποιος σκεφτεί καν ότι η γυναίκα, είναι μια στεγνή υπολογίστρια, "πουτάνα", κλπ κλπ...
    Ας μείνει μόνος του, ή ας αλλάξει σεξουαλικές προτιμήσεις...

- Ένα τελευταίο, και η μητέρα σου και η αδερφή σου γυναίκες είναι...
    Λάτρευε τες αν το νιώθεις, αλλά μην τις τοποθετείς στο απυρόβλητο...

Και για του λόγου τ' αληθές, θα τα βρείτε εδώ: #1

Y.Γ. Αυτό το κόλλημα με το "πουτανιλίκι" περισσότερο το έχω διαβάσει/ακούσει από γυναίκες, παρά απ' άντρες.
    Βέβαια είναι "αλήθεια" ότι όλοι οι άντρες το σκέφτονται, αλλά δεν το λένε.
    Κάτι σαν είστε όλοι εκείνο ή το άλλο, μα δεν τ' ομολογείτε ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό.
    Τελικά έχουν δίκιο εκείνοι/ες που λεν για τον τοίχο.
    Ή τον προσπερνάς, ή τον σκαρφαλώνεις, ή του γυρίζεις την πλάτη.
    Σίγουρα δεν του μιλάς, ούτε βαράς το κεφάλι σου πάνω του.
    Και από σάρκινους τοίχους, άλλο τίποτα, παντού... 

Last edited: 8 Σεπτεμβρίου 2015