Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να γίνετε " μισητοί " στις γυναίκες ( Ένας εύκολος και σίγουρος τρόπος )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 17 Αυγούστου 2015.

1. Εμμένω στην άποψη μου.

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Και καλά κάνετε. Εγώ εμμένω στη δική μου. Συμφωνούμε στ' ότι διαφωνούμε λοιπόν και ότι ο καθένας μας εμμένει στην άποψη του.
    Δεν έχω καμία πρόθεση να προσπαθήσω καν ν' αλλάξω την δική σας, δεν μου αλλάζετε την δική μου. Απλά και πολιτισμένα  

3. Νομίζω πως η δική σου πρέπει να αλλάξει. Ωραία,απλά και δημοκρατικα.

4. Tenebra_Silente

Smelly cat, θα γίνω ξενέρωτος, τίποτε δεν πρέπει και τίποτε δεν επιβάλλεται. Δεν σου αρέσει η γνώμη μου. Γούστο σου και καπέλο σου. Αλλά ν' αλλάξω γνώμη "ωραία, απλά και δημοκρατικά".
    Μόνο ωραίο, απλό και δημοκρατικό δεν είναι. Δεν νομίζω να σου είπα ν' αλλάξεις την δική σου, μάλλον το αντίθετο είπα. Θα σε παρακαλούσα να σταματήσει εδώ η συζήτηση. Γιατί δεν έχει νόημα.
    Ωραία, απλά και δημοκρατικά στο λέω κι εγώ. Τώρα αν θέλεις να συνεχίσεις, είσαι ελεύθερη να συνεχίσεις με οποιονδήποτε άλλο εκτός από μένα.
    Έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς, αλλά να με αναγκάσεις ν' αλλάξω γνώμη, λυπάμαι αλλά δεν γίνεται.

5. OMG! Αστειεύτηκα απλά!

6. Tenebra_Silente

Συγνώμη, αλλά από την στιγμή που δεν γνωριζόμαστε καθόλου, η παρανόηση δεν αποκλείεται. Αν ήταν χιούμορ, γελάμε μαζί. Και σε παρακαλώ, μην με παρεξηγήσεις τώρα. Ειλικρινά δεν σε ειρωνεύομαι.  

7. Δε σε παρεξηγώ. Αντιλαμβάνομαι πλήρως τη ψυχροτητα του γραπτού λόγου  

8. Tenebra_Silente

Προσθέτω και το κουσούρι μου, να μην αφήνω να πέσει τίποτε κάτω. Χαίρομαι πάντως που δεν "ξεφύγαμε", δεν υπήρχε λόγος  

9. Καλησπέρα, διάβασα όλο το σεντόνι.
    Σε γενικές γραμμές συμφωνώ, αλλά γενικεύει επικίνδυνα (αν είχε μαύρο χιούμορ θα ήταν πιο ευκολόπιοτο).
    Τα πάντα έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα της κάθε μιας, βέβαια.
    Σε γενικές πάντως γραμμές καλά τα λέει και αυτό, όχι, δεν είναι μισογυνισμός, αλλά ρεαλισμός.
    Η γυναίκα είναι έτσι, ήταν πάντα έτσι και όσο περνάνε τα χρόνια θα γίνεται ακόμα πιο κυνική γιατί και οι εποχές είναι έτσι.
    Φυσικά, η κυνικότητά της έχει να κάνει ανάλογα με την φάση που βρίσκεται (και ηλικακά).
    Ασφαλώς και υπάρχει πόλεμος ανάμεσα στα Φύλα   Καλά δεν σας το είπανε?
    Μην μετανιώνεται για λάθη που κάνετε μαζί τους (μην μετανιώνεται γενικά) ή αν τις πονέσετε παραπάνω στον ψυχισμό τους.. αυτό ακριβώς θέλουν.
    Δεν καταλαβαίνουν Χριστό. Να είσαστε ψυχροί και να κρατάτε ένα μπάλανς ανάμεσα στο Καλό και το Κακό που θα τους δώσετε.
    Να προσέχετε, όμως, ειδικά τις Queen Bee, γιατί έχουν πολλούς μουνόδουλους μπακάπ να σας ξεσκίσουν αν χρειαστεί.

10. Tenebra_Silente

Γενικεύει ελεεινά και το παραδέχτηκα ήδη. Αλλά δεν ήταν δυνατόν να κάνω υπό κατηγορίες. Και πάλι θα γενίκευα.
    Έχεις δίκιο που γράφεις, ότι έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα της άλλης.
    Μα απευθύνομαι σε "μεγάλα παιδιά" και θέλω να πιστεύω, ότι κάποια πράγματα εννοούνται.
    Πως το "έπιασες" εσύ?
    Μακάρι να είχα το χάρισμα του μαύρου χιούμορ, σε κάποια πράγματα δεν τα καταφέρνω.
    Η ειλικρίνεια δεν είναι ποτέ εύκολη.
    Είναι και οι εποχές, έχεις δίκιο και σ' αυτό.
    Είναι σίγουρα οι "διδαχές", τα "πρέπει" και τα κατάλοιπα τους.
    Αυτή η μαλακία ότι η γυναίκα δεν έχει δικαίωμα σε κάποια πράγματα.
    Ότι ο ερωτισμός της θα είχε περιορισμούς. Ο άντρας "γαμίκουλας", η γυναίκα "πουτάνα", για μένα ήταν πάντα τρελά άκυρο.
    Είμαστε όλοι εγωιστικά όντα και δεν "μπλεκόμαστε" για το καλό της ψυχής μας.
    Εξυπακούεται ότι αν έρθει ένας εικοσάρης και μου πει, αυτά που είπα εγώ, θα τον κουτουλήσω.
    Πρέπει να περάσει και απ' το στάδιο της ανεμελιάς.
    Και σίγουρα δεν έχουνε όλοι, ούτε τα ίδια βιώματα, ούτε τον ίδιο χαρακτήρα.
    Δεν λέω σε κανέναν να μισήσει τις γυναίκες σαν φύλο. Όποιος το κάνει είναι μωρός.
    Αλλά δεν θα πω και σε κανέναν να τις βάλει σε κανένα βάθρο, ούτε να τους φερθεί με το "γάντι".
    Και έχω και μάνα που λατρεύω ( αλλά τα στραβά της τα βλέπω και της τα λέω ) και αδερφή ( με την οποία κάνω το ίδιο ).
    Που μόνο "κότες" δεν είναι. Όχι, δεν καταλαβαίνουν Χριστό και δίχως "ισορροπία" σε όσα τους δίνεις, σε τρώνε λάχανο δίχως δισταγμό.
    Και αν τους το επιτρέπεις, καλά κάνουν. Αλλά μην περιμένεις/περιμένω/περιμένουμε ποτέ "έλεος". Δεν το έχουν και ξανά καλά κάνουν.
    Γι' αυτό και "έλεος" δεν χρειάζεται να τους το δείχνεις. Μυρίζουν την όποια αδυναμία σου, όπως ο καρχαρίας το αίμα.
    Ως προς τον πόλεμο ανάμεσα στα φύλα, καλώς η κακώς υπάρχει ότι κι αν λέμε.

Σ' ευχαριστώ για την υπομονή σου, να διαβάσεις τον μουσαμά  

11. Όταν οι γυναίκες μιλάνε για άλλες γυναίκες:

Aν και η Ρωζίτσα είναι λίαν ντεκαβλέ για τα γούστα μου (και όχι μόνο ηλικιακά),
    θάβει με το γάντι την Μελίνα Μερκούρη (όχι τον άνθρωπο αλλά το είδωλο)
    και πολύ καλά κάνει....η Μελίνα Μερκούρη, όπως και η Βουγιούκλω (θεικά είδωλα της υποκρισίας) δεν ήταν δα και κάτι σημαντικό.
    Κι έτσι πρέπει να κάνει κι ένας Κ με ανδρισμό να αποκαθηλώνει (στην εποχή του φυσικά) το κάθε λανσαρισμένο είδωλο γυναίκας,
    σαν να μην τρέχει κάστανο.

12. Tenebra_Silente

Σωστό σε βρίσκω, ένα μόνο, ζούμε στην εποχή του εύκολα και όσο γίνεται πιο γρήγορα.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτοί οι καιροί κάποια χαρακτηριστικά που ίσως και να συναντώνται περισσότερο στις γυναίκες, τα "φούσκωσε".
    Και γι' αυτό φταίμε εμείς οι άντρες.