Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να την κανω να κλαψει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος hcm, στις 12 Μαρτίου 2015.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ποια η διαφορα με το μπουλινγκ;

2. Χυσε την στα μαλλια ...
    ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ

3. Brigitte

Brigitte Contributor

σου εχω χειροτερο σοκο..να της κολλησει τσιχλα στα μαλλια....δε θα κλαψει απλα, θα τον σκοτωσει!!  

4. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Να της πει ότι πάχυνε

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ναι της πεις να κάνει εγγραφή εδώ. Σιγουρακι το κλάμα

6. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

7. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Θείο comment.

EDIT: Ολο το παρακατω post απευθυνεται στο μελος που ξεκινησε το thread. Προς αποφυγη παρεξηγησεων.

Δεν σε γνωριζω οποτε δεν ξερω ποσο ανεπτυγμενη ειναι η ενσυναισθηση σου. Αν εχεις σαδιστικη προδιαθεση (που φαινεται να εχεις) θα ηταν καλο να ενημερωθεις σχετικα - αν δεν το εχεις κανει ηδη. Τιποτα δεν ειναι πιο δραστικο απο το να βυθιζεις το χερι σου μεσα στον ψυχισμο του αλλου και να βγαζεις στην επιφανεια τους δαιμονες του... αν γινει σωστα, εν τελει, ειναι καλο και για τον ιδιο. Με ψυχολογικη διαχειριση λοιπον, ειναι ευκολο το κλαμα - οπως εγραψε κι ο Logan πιο πανω.

Αν παλι θες να προκαλεσεις αποκλειστικα σωματικο πονο για να φτασεις στο αποτελεσμα που επιθυμεις πρεπει να λαβεις καλα υποψιν σου εναν παραγωντα: Τις αντοχες της. Δεν εχετε αυτη την στιγμη μεταξυ σας καποιο contract ή συνθηκη οποτε αν για να πετυχεις το κλαμα καταληξεις να την σακατεψεις (ουσα ανθεκτικη) θα πεσεις σε ΒΑΘΥ λακκο. Trust me.

Ελπιζω να παει καλα και να σας βγει σε καλο... απο τον ηδονισμο ευκολα περνα κανεις στις παραπλευρες απωλειες.

Cheers.

Last edited: 1 Μαρτίου 2016
  8. ocean girl

ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

Φανταζομαι η κοπελα μενει μακρια και εχετε επικοινωνια απο αποσταση..
    Σε μια τετοια σχεση ο αποχωρισμος ειναι ο πιο δυσκολος..

Αν καταφερεις να την κανεις να σε θελει πολυ , να μπεις στο μυαλο και στην καρδια της τοτε η στιγμη της τελευταιας αγκαλιας
    θα σου προσφερει το πολυποθητο κλαμα..

Ναι.. Γεμιζεις ομορφα συναισθηματα οταν ο αλλος κλαιει για σενα... Λιωνεις...Τρελαινεσαι... Και μεσα σου
    ευχαριστιεσαι για το κατορθωμα αυτο..

Φυσικα , δεν χρειαζεται να υποδουλωσεις η να ασκησεις βια στο σωμα..
    Το αναποδο μαλιστα.. Υπουδουλωσε την ψυχη..

Εκει θα σε δω..

9. gazza

gazza Regular Member

ετησια συνδρομη στο γυμναστηριο..
    και να της πεις οτι το σκεφτηκες καιρο το δωρο της

10. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

εκεί μάλλον θα τον σκοτώσει παρά θα κλάψει.

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Σε ευχαριστώ.

Το γνωρίζω ότι δεν με γνωρίζεις.

Πάρα πολύ, πονάς εσύ μα πονάω κι εγώ, οι δυο καρδιές μας σαν μία (Διονύσης Σχοινάς, τραβαδούρος)

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.

Κάτι πήρε το αυτί μου, αλλά δεν είμαι σίγουρη.

Συμφωνώ αλλά... νομίζω τίποτα δεν είναι πιο δραστικό από το να βυθίζω το χέρι μου μέσα στα μούτρα του άλλου. Εκεί να δεις δαιμόνια και τελώνια.

Υπάρχει η περίπτωση να μου ξεφύγει λίγο παραπάνω το χέρι και να πάρει και λίγο μύτη η μπούφλα. Οψόμεθα.

Δεν ξέρω τι έγραψε ο Logan, εγώ αυτό που ξέρω είναι πως μπορώ να κάνω κάποιον να κλάψει και μόνο που θα φάει τα φαγητά μου.

Μάλιστα.

Η αλήθεια είναι πως το contract δεν υπάρχει γιατί δεν πηγαίνω με γυναίκες. Εάν με φαντασιώνεσαι με άλλη γυναίκα μπορούμε να το συζητήσουμε να δω τι μπορώ να κάνω με την περίπτωσή σου.

Για να το λες εσύ κάτι ξέρεις παραπάνω από εμένα.

Δε βαριέσαι τώρα.....Καλό κορίτσι να ναι και ας είναι και με ένα μάτι.....

Στην υγειά σου, αλλά με ρέγουλα το αλκοόλ, δε σε βλέπω πολύ καλά.

Last edited: 1 Μαρτίου 2016
  12. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Αγαπητη μου, συγγνωμη αν σε μπερδεψα με το quote ομως ΟΛΟ πλην της αρχης πηγαινε στον thread starter... θα κανω ενα μικρο edit.