Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως να την κανω να κλαψει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος hcm, στις 12 Μαρτίου 2015.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Δεν πειράζει, εγώ το απόλαυσα πολύ.

2. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Ναι, παρατηρησα πως δεν παρελειψες να κανεις εκτενη χρηση ειρωνιας.

Κριμα, μεχρι στιγμης ειχα αρχισει να σχηματιζω καλη αποψη.

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ανέλυσα εκτενέστατα το quote που μου έκανες, δικό σου το λάθος όπως προείπες.

Όντως κρίμα, I will survive.....

4. Dracon

I'm sure you will.

5. dom_factor

dom_factor New Member

Τοσες προτασεις πεσανε για να κανει στο τελος η @Θρυαλλίς τον @Dracon να κλαψει

6. Dracon

#weep_for_the_community

7. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Διάβασέ της ολόκληρο το μυθιστόρημα "Όταν έκλαψε ο Νίτσε".... Μέχρι να δακρύσει ο Νίτσε αυτή θα έχει βαλαντώσει!....

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Είμαι υποτα - Χτικιό.

9. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

δε μας λες τα βασικα.τωρα γβωριστικατε?ειναι σκλαβα?εχετε προχωρησει?σε τι επιπεδο ?εγω την εκανα στην αρχη .τη δευτερη φορα που καναμε bdsm της ειπα οτι θα της βαλω κ χειροπεδες αυτη τη φορα δεντης ειπα οτι θα δεν θα ειναι ελαφρες οι ξυλιεςοπως την πρωτη φορα.μολις της εβαλα χειροπεδες κατεβασα το σλιπακι της κ την χτυπησα αρχικα στη πλατη μετα πιο δυνατα στο κολο κ πισω απ τα μπουτιαφωναζε κ σπαρταραγε μεχρι που της εβαλα μπαλακι φυμωτρο κ αρχισα να χτυπαω στις γαμπες.εκει δεν αντεξε αλλο ητανε κ η ταπεινωση με το φυμωτρο αρχισε να κλαει.εκει δεν σταματας συνεχιζεις.προσεξε ομως συμασια εχει το μετα........

10. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Είμαι υποτα - Χτικιό.[/QUOTE]

Φωτιά είσαι ...

11. Soraya

Soraya Guest

τι γίνεται μετα;;;;;

12. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

πωσ θα την αντιμετωπισεις.χαδια τρυφεροτητα?