Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως ξεκινάς?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος xealot, στις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

1. xealot

xealot New Member

Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα με βασανίζει ένα μεγάλο ερώτημα.

Για να πραγματοποιήσω τα φετιχ μου πρέπει πρώτα να τα μοιραστώ με την εκάστοτε σύντοφο μου.Η ερώτηση μου είναι πως ξεκινάς να μιλάς για τα φετιχ σου σε μια σχέση?

Υπάρχουν κάποια σημάδια που να καταλαβει κάποιος ότι θέλει και η κοπέλα να δοκιμάσει πράγματα?

Ένα μικρό background για μένα είναι ότι ειμαι στην ηλικία των 25 ετών με αρκετές σχέσεις στο ενεργητικό μου, το μόνο που έχω καταφέρει (και πιστεύω ότι αυτο αρέσει σε όλες) ειναι να δενομαστε με χειροπαιδες.Γιατί πιστεύω τουλάχιστον φαινομενικά ότι οι κοπέλες στις δικές μου ηλικίες είναι νορμαλ και γω ειμαι ο ανομαλιάρης??? 

2. Necrotik

Necrotik Dead Member

Απάντηση: Πως ξεκινάς?

Να και ένα ενδιαφέρον νήμα.

Οι τρόποι είναι πολλοί:

-Μπορείς καταρχήν να μη μπεις καν στον κόπο να μιλήσεις, απλά να επιδιώξεις να τα κάνεις βλέποντας αντιδράσεις και σταματώντας άμα δεις πως γίνεσαι ενοχλητικός.

-Άλλος είναι να την ρωτήσεις στα ίσα τι της αρέσει και όταν (και άμα) σε ρωτήσει και αυτή εσένα, απλά να της πεις. Πήγαινε την κουβέντα στα φετίχ.

-Μπορείς απλά να τα ζητήσεις.

-Να θεσπίσετε βραδιές του στυλ "απόψε θα έχω το δικαίωμα να σου κάνω ότι θέλω/ απόψε θα έχεις το δικαίωμα να μου κάνεις ότι θέλεις/ απόψε θα μπορώ να σου ζητήσω ότι θέλω/ απόψε θα μπορείς να μου ζητήσεις ότι θέλεις".

υστερόγραφο: αν ταμπελώνεις εσύ τον εαυτό σου ως "ανωμαλιάρη", ως τέτοιο θα σε αντιμετωπίσουν και αυτές.

3. Antono

Antono New Member

Συμφωνώ με το να μη μιλήσεις, just do it! Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι χάνει τη μαγεία του αν έχει συζητηθεί, αναλυθεί και εγκριθεί από πριν.

Συνιστώ όμως να πας αργά-αργά για να μην την τρομάξεις. Μικρά βήματα κάθε φορά, τα οποία συνολικά θα οδηγούν στον στόχο-φετίχ σου.
    Αν καταλάβεις ότι δεν θέλει κάποιο βήμα, σταματάς. Αναλόγως με την εντύπωση που θα σου δώσει, ξαναδοκιμάζεις κάποια άλλη φορά ή αλλάζεις προσέγγιση.

Επίσης στη δική μου σχέση έχω βρει ότι βοηθάει πολύ το timing: να κάνεις την κίνηση όταν έχει φουντώσει ερωτικά με τα προκαταρτικά και είναι διατεθειμένη να κάνει σχεδόν τα πάντα για εξασφαλίσει το σεξ.

Αυτό που έχεις καταφέρει στις μέχρι τώρα σχέσεις σου, πώς το πέτυχες;

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Μιλωντας της με ανεση και σαν να επιθυμεις το πιο απλο και φυσιολογικο πραγμα του κοσμου!
    Οπως αντιμετωπιζεις τον εαυτο σου και τις επιθυμιες σου, ετσι θα τις εκλαβουν και οι εκαστοτε συντροφοι.

5. xealot

xealot New Member

Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη πιο πολύ έχω sex friends κατά κάποιο τρόπο και μου φαίνεται ότι ειδικά σαυτή τη κατηγορία σχέσης με αλλούς είναι ακόμα πιο λεπτό το θέμα τον φετιχ.Φαντάζεστε φίλοι μου εκέι που πάω να πω για ένα μικρό αθώο φετιχάκι να με βάλει κάτω κ να με δένει με σκοινία?? Γελάω και μόνο στη σκέψη  

6. NobodyKP

NobodyKP Contributor

ΑΝ δεν το θέλεις μην το δεχθείς. Οπως εκείνη δεν είναι υποχρεωμένη να δεχθεί τα δικά σου φετίχ έτσι και εσύ δεν είσαι υποχρεωμένος να δεχθείς τα δικά της.

7. parianos

parianos Regular Member

εγω πιστευω οτι ειναι συνετο να το πας απο την πλαγια οδο πρωτα(να δεις τις αποψεις του συντροφου σου,τα ορια του),κ μετα απλα να το κανεις σαν εκπληξη....
    Παντως το να διοργανωνεις τετοιες θεματικες βραδιες,χανει το νοημα του. Πρεπει να βγει αυθορμητα.....

8. xealot

xealot New Member

Δεν λέω να πεις τώρα θα κάνουμε αυτό και εκείνο και το άλλο.Εμένα η ερώτηση μου ήταν πως ψαρεύεις να μάθεις τι αρέσει στον άλλο και τι όχι,συμφωνώ με τον πλάγιο τρόπο

9. WhiteBlack

WhiteBlack Regular Member

Όταν είσαι με έναν άνθρωπο πάνω κάτω έχεις καταλάβει από αντιδράσεις, γενική συμπεριφορά και χαρακτήρα αν σηκώνει πιο "βαριές" καταστάσεις κι αν τραβάει το θέμα.
    Νομίζω πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη δυσκολία να καταλάβεις εάν μία γυναίκα είναι πουριτανή ή όχι.
    Το ψάρεμα γίνεται με τον κλασσικό πατροπαράδοτο τρόπο!
    Τουτέστιν: "Ενός φίλου μου η κοπέλα...μπλα μπλα μπλα...", "Σε έναν γνωστό συνέβει αυτό...μπλα μπλα μπλα..." και κόβεις αντιδράσεις.
    Μετά της λες "Εάν συνέβαινε αυτό σε σένα (τι είχε συμβεί) πως θα αντιδρούσες" κ.ο.κ.

10. xealot

xealot New Member

Συμφωνώ απολύτως whiteblack αυτο δεν το είχα σκευτεί θα πήγαινα να μιλίσω στην επόμενη με το "ξέρεις μου αρέσει αυτό" και αυτό ίσως ήταν αποτυχία

11. WhiteBlack

WhiteBlack Regular Member

Δεν είναι απαραίτητα κακό να το πεις στα "ισα" σε κάποια απλά είναι το θέμα πως αν είναι "άσχετη" από φετιχιστικά θέματα ή άπειρη να αντίδραση κάπως μυστήρια!
    Πολλές κοπέλες είναι που έκαναν και κάνουν φετιχιστικά πράγματα χωρίς να το αντιλαμβάνονται συνειδητά.
    Ο καλύτερος δρόμος κατε με είναι να το κάνεις πράξη αργά και σταθερά κι έτσι με αυτόν τον τρόπο να της το περάσεις και υποσυνείδητα.
    Δηλαδή εάν εσύ είσαι λάτρης του πρωκτικού μπορείς απλά να την γλύψεις εκεί, να την χαιδεύεις κ.λ.π
    Τρώγοντας συνήθως έρχεται η όρεξη η καλή!  

12. xealot

xealot New Member

Σωστη!!!!!! πολύ χαίρομαι που άνοιξα θέμα με το προβληματισμό μου τελικά!