Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως οδηγήθηκα εδώ που είμαι σήμερα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Ourolagnos, στις 6 Οκτωβρίου 2016.

1. Ourolagnos

Ourolagnos Regular Member

Η ιδέα για το συγκεκριμένο νήμα μου δόθηκε διαβάζοντας ένα νήμα της @Μαντλίν με θέμα «Μαζοχίστριες/ ες» όπου προσπαθούσα να καταλάβω το πώς ένα άτομο σαν την Μαντλίν οδηγείτε τελικά στον μαζοχισμό (σαν να λέμε στα σκληρά ναρκωτικά    ).

Πως ένα άτομο 20 χρονών μπαίνοντας στην κοινότητα και κάνοντας εγγραφή.. δηλώνει Master, Slave, ή τέλος πάντων αυτό που πιστεύει ότι τον/ την εκφράζει...

Μία κοπέλα που θέλει να γίνει σκλάβα ενός Κυρίου και «να τις τρώει τις μπάτσες της»  .. έχει γαλουγηθεί στην παιδική της ηλικία από ένα μπαμπά που τη χτύπαγε… οπότε είναι κάτι που της λείπει και ψάχνει αντικαταστάτη;;;

Κάποιος που δηλώνει σαδιστής «παίρνει εκδίκηση για τα άσχημα παιδικά του χρόνια;;;;»

Ένα άτομο που του αρέσει η Omorashi, φόραγε το pampers  του μέχρι να γίνει μεγάλος/ μεγάλη και έτσι είναι κάτι το οποίο του έχει γίνει βίωμα;;;

Τι είναι αυτό που μας οδηγεί να δηλώσουμε sub/ switch ή perv?? 

Είναι κάτι το οποίο καλιεργείται από την παιδική μας ηλικία;

Δε θα ήθελα να κάνουμε φιλοσοφική κουβέντα… αλλά ο καθένας από εμάς αν θέλει να γράψει, να γράψει τι πιστεύει ότι είναι αυτό που τον οδήγησε εδώ που είναι σήμερα.

2. Ourolagnos

Και όπως είθισται αυτός που ξεκινάει το νήμα δίνει και το ενακτήριο λάκτισμα… 

Πίστευω λοιπόν ότι οδηγήθηκα εδώ που είμαι σήμερα και να δηλώνω σαν Nickname ourolagnos και σαν status perv, λόγω του ότι μία από τις ομορφότερες σχέσεις μου, είχε τη δυνατότητα να κάνει squirting κατά τη διάρκεια του sex και εγώ ήμουνα εκεί να τη γλέιφω…

Μέχρι τότε ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούσα να καταπιώ τα υγρά από το αιδοίο κάποιας κοπέλας! Ενώ στην αρχή λοιπόν μου φαινότανε περίεργο… μετά το μετεξέλιξα στο ότι θα ήθελα να την δω να κατουράει επάνω μου κτλ…. 

Από μόνο του αυτό λοιπόν πέρα από ourolagno με κάνει και λίγο Perv! Ή μήπως όχι!!!  

3. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Αγαπώ την ουρολαγνια πολύ κ εγω...

4. libra

libra Regular Member

..μεγαλη ιστορια..

5. Ourolagnos

Take your time...  

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Σίγουρα, θα πάρω narcos.  

7. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

νάτσος με λιωμένο τσένταρ μόνο!

8. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Τη θυμάμαι σα χθες..

Την μέρα που μου άλλαξε τα πάντα..

Σκέψεις.. Ανάσες..

Όλα έγιναν τόσο διαφορετικά από τότε..

Ο ήχος.. Τα ροδάκια του τρόλλευ..

Ακολουθούνταν από βήματα.. Βαριά βήματα..

Εκείνη.. Όλοι την φοβούνταν..

Γεμάτη.. Αυστηρή..

Δυνατή..

Φωνές....

- Δε θέλω....

- Θέλεις...

- Όχι...

Πλααατςς... Γέλια..

Πολλά γέλια..

Ένα μικρό κλάμα...

Μάγουλα.. Κοκκινισμένα.. Αλμυρά..

Με πλησίαζε..