Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως φτανει σε οργασμο μια misstres

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος masterandslave, στις 13 Αυγούστου 2007.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Re: Απάντηση: Πως φτανει σε οργασμο μια misstres

    Αυτο το : και με πολλους ακομη τροπους ειναι το πλεον σημαντικο που σταθηκα για να το καταλαβω βαθυτερα .... θυμηθηκα μαλιστα μια παλια εμπειρια καποια που τελειωνε με τους ηχους απο την αποκομιδη των σκουπιδιων ...
    καθως το team του δημου εφερνε το καδο στο αυτοκινητο . το χερι της ιδη ταξιδευε προς τον μαιντανο της ... μολις το μηχανημα σηκωνε τον καδο στον αερα , τα ματια της κλεινανε και το προσωπο της πλημυριζε απολαυση ... στο δυνατο τιναγμα του καδου για να αδειασει μεσα στο φορτηγο , το κορμι της παλινδρομουσε σαν να ηταν χτυπημενο απο ρευμα και την ωρα που το μηχανημα καταπινε και την τελευταια σακουλα σκουπιδιων με σερβιετες εκεινη ανοιγε τελειως το στομα της και με την γλωσσα της εγλειφε τα χειλη της .... μολις οι μοχλοι ανυψωσεις αφηναν τον καδο κατω , ενα βαθυ "μμμμααααααα.......αααα.......α....α.....α" εβγαινε βασανιστηκα μεσα απο το κορμι της .....
    δεν θα ξεχσαω το τρυφερο της βλεμα πισω απο το τζαμι καθως εβλεπε το πορτοκαλι φορτηγο που αργα κινουσε παλι για την λεωφορο .....
     
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Πως φτανει σε οργασμο μια misstres

    Η υπογράμμιση είναι δική μου.

    Είναι ειλικρινής η παραδοχή εκ μέρους ενός υποτακτικού άνδρα, ότι η επιθυμία του δεν είναι να υπηρετεί μία γυναίκα μέσω οποιωνδήποτε δραστηριοτήτων εκείνη επιλέξει, αλλά είναι η συμμετοχή του σε δραστηριότητες που εκείνος θα επιλέξει, οι οποίες ενδεχομένως αφορούν και σε προσφορά υπηρεσιών προς αυτήν.

    Πιστεύω ότι, προς αποφυγή παρεξηγήσεων αυτή η διάκριση θα πρέπει να είναι σαφής, τόσο στο μυαλό των υποτακτικών, όσο και στο μυαλό των κυρίαρχων.

    Η πρώτη μου αντίδραση διαβάζοντας αυτό το Post, ήταν να το αντιπαραβάλω με μία ιδιωτική συζήτηση που έκανα προ μηνών, αναφορική με το αν ο σκλάβος υποτάσσεται στα πάθη του ή στην Κυρία. Σκέφτηκα όμως ότι οι διακρίσεις δεν έχουν συγκεκριμένη αντιστοιχία, καθώς υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων που με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει αναλογική αντιστοιχία και άλλα ότι υπάρχει αντιστοιχία χιαστί.
     
  3. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως φτανει σε οργασμο μια misstres

    Μπορεις σε παρακαλω να αποσαφηνισεις τους ορους "αναλογικη αντιστοιχια" και "αντιστοιχια χιαστι"? Ετσι οπως το θετεις δε μπορω να βγαλω καποιο νοημα.
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως φτανει σε οργασμο μια misstres

    Πολύ ευχαρίστως. Θα επανέλθω στο θέμα εντός των ημερών για να το αποσαφηνίσω και με την ευκαιρία να αναλύσω και τα πιθανά παραδείγματα, πράγμα που είχα εξ αρχής κατά νου να κάνω, αλλά λόγω πίεσης χρόνου δεν ήταν εύκολα εφικτό.
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως φτανει σε οργασμο μια misstres

    Είδες που λίγο να προσπαθήσεις βρισκεις ακομη κ εσυ ένα επιπλέον τρόπο? Ο ρόλος σου όσο έβλεπες αυτα που περιγράφεις ποιος ήταν άραγε? δεν μας είπες..
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showpost.php?p=66841&postcount=1

    Δεν κατανόησα όμως γιατί υπέθεσες ότι δεν θα υπάρχει διείσδυση.
     
  7. iJ

    iJ Regular Member

    Απάντηση: Πως φτανει σε οργασμο μια misstres

    Να' σαι καλά! Αυτό πιστεύω και γώ και κάποιοι/ες δεν εννοούν να το καταλάβουν.
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Πως φτανει σε οργασμο μια misstres

    α1 = Η επιθυμία του υποτακτικού είναι να υπηρετεί μία γυναίκα μέσω οποιωνδήποτε δραστηριοτήτων εκείνη επιλέξει.

    α2 = Η επιθυμία του υποτακτικού είναι η συμμετοχή του σε δραστηριότητες που εκείνος θα επιλέξει, οι οποίες ενδεχομένως αφορούν και σε προσφορά υπηρεσιών προς την σύντροφό του.

    β1 = Ο υποτακτικός υποτάσσεται στην Κυρία.

    β2 = Ο υποτακτικός υποτάσσεται στα πάθη του.

    Έστω οι παραπάνω συνθήκες. Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως για κάθε υποτακτικό ικανοποιοείται είτε η σύνθετη συνθήκη (α1 AND β1), είτε η (α2 AND β2). Η εμπειρία μου όμως μου δείχνει ότι υπάρχουν και παραδείγματα υποτακτικών, στα οποία ικανοποιείται είτε η συνθήκη (α1 AND β2), είτε η (α2 AND β1). Ομολογώ πως η τελευταία δύσκολα ικανοποιείται, και συνήθως με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.

    Ελπίζω ότι τώρα είμαι περισσότερο σαφής.

    Στον αντίποδα όλων αυτών υπερισχύει στο μυαλό μου τελικά η πάγια θέση μου πως όλα τα πάθη είναι αυτοαναφορικά επομένως σε δεύτερο επίπεδο η β1 δεν ικανοποιείται ποτέ.
     
  9. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως φτανει σε οργασμο μια misstres

    Syrah, σε ευχαριστώ πολύ! Τώρα κατάλαβα τι ήθελες να πες.

    Θα μπορούσα όμως να σου ζητήσω και κάτι ακόμη? Μπορείς σε παρακαλώ να μας δώσεις ένα απλό παράδειγμα των συνθηκών (α2 AND β1)? Είναι πολύ ιδιάζουσα περίπτωση και δεν έχω την εμπειρία για να φανταστώ κάποιο παράδειγμα αυτού του τύπου.
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως φτανει σε οργασμο μια misstres

    Όχι.

    Η αιτιολογία αυτής της απάντησης θα είναι στη διάθεσή σου σε PM εφόσον την αιτηθείς.
     
  11. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πως φτανει σε οργασμο μια misstres

    Θα προσπαθήσω να κάνω μια υπόθεση χωρίς τη χρήση του pm. Ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα πολύ μέχρι να φτάσω σε αυτό το σημείο. Ελπίζω τα παρακάτω να είναι σωστά.



    Η συνθήκη (α2 AND β1) μπορει να σημαίνει ότι:

    Ο υποτακτικός γνωρίζει ελάχιστα (ή καθόλου) την Κυρία. Όμως εντυπωσιάζεται απο αυτή και αποφασίζει απο μόνος του να υποταχθεί σε αυτή (β1). Καθώς όμως δεν τη γνωρίζει καλά, δε γνωρίζει τί της αρέσει και τί δεν της αρέσει. Θέλοντας να της δείξει την υποταγή του, επιλέγει ο ίδιος κάποιες δραστηριότητες για τις οποίες υποθέτει πως θα τη συγκινήσουν, ως προσφορά υπηρεσιών προς αυτή (α2).

    Η συνθήκη αυτή, όπως είπες, ικανοποιήται δύσκολα γιατί και είναι σπάνιο οι επιλογές του υποτακτικού να συμπληρώνουν τις επιθυμίες της Κυρίας.

    Μίλησες για κωμικοτραγικά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα της ικανοποίησης της παραπάνω συνθήκης μπορεί να είναι κωμικοτραγικά γιατί: το τι περιμένει η Κυρία από τον υποτακτικό είναι συνήθως εντελώς διαφορετικό από το τί ο υποτακτικός έχει επιλέξει να προσφέρει σε αυτή.



    Αν είναι έτσι τα πράγματα, τα αποτελέσματα και οι συνέπειες της ικανοποίησης της παραπάνω συνθήκης μπορει να είναι πολλαπλα, δε θέλω ούτε να τα σκέφτομαι...
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Παράδειγμα

    Στο PM ήταν διαθέσιμη η αιτιολόγηση της απάντησης "Όχι", όχι η διατύπωση ενός παραδείγματος.

    Ακριβώς. Θα πρέπει οι υποτακτικοί άνδρες να αποσαφηνίζουν εντός τους αν η επιθυμία/ανάγκη τους έκγειται στην προσφορά υπηρεσιών σε μία Κυρία (α1), ή στη συμμετοχή τους σε συγκεκριμένες δραστηριότητες (α2). Αν ισχύει το δεύτερο θα πρέπει να είναι προσανατολισμένοι στο να επιτύχουν τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες αυτές πιθανώς συναναστρεφόμενοι ανθρώπους με παρόμοιες προτιμήσεις. Αν νιώσουν υποταγή για μία συγκεκριμένη γυναίκα (β1) που δεν πληρεί τα κριτήρια της ερωτικής τους ικανοποίησης θα βρεθούν σίγουρα στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να ζυγίσουν, από τη μία πλευρά τις αγαπημένες τους συνήθειες και από την άλλη την υποταγή τους που τους αναγκάζει σε υποχωρήσεις προκειμένου να μην τη χάσουν.

    Αντιθέτως, οι υποτακτικοί των οποίων η επιθυμία είναι η προσφορά υπηρεσιών (α1) σε μία γυναίκα, δεν χρειάζεται να διαπραγματευτούν μαζί της τις διαδικασίες που αφορούν στο BDSM κομμάτι και απομένει μόνο να την αξιολογήσουν ως προς τα υπόλοιπα κριτήριά τους, ώστε να εξασφαλίσουν μία επιτυχημένη, από τη δική τους τουλάχιστον πλευρά, σχέση.

    Αυτό όμως είναι ανάλυση, όχι παράδειγμα. Ένα παράδειγμα είναι η περίπτωση όπου ο υποτακτικός αρέσκεται σε CBT αλλά ερωτεύεται (και συνεπαγωγικά υποτάσσεται κατά κάποιο τρόπο σε) μία γυναίκα που δεν είσαι σαδίστρια και που ενδιαφέρεται μόνο για D/s.

    Σε αυτή την περίπτωση, δημιουργεί μία σχέση και είτε αποδέχεται ότι η επιθυμία του δεν θα ικανοποιείται ποτέ (μπορεί όμως να το κάνει εφόσον α2 = TRUΕ , είτε προσπαθεί να διαπραγματευτεί την ικανοποίησή του (τι διαπραγματευτικό πλεονέκτημα έχει όμως εφόσον β1 = TRUΕ .