Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόρνη για ένα Σάββατο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    Το ένα Σάββατο φέρνει το άλλο....
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    Ναι, αλλά οι Κυριακές του πρωταγωνιστή, θα είναι γαλήνιες!

    Γράψε κι άλλα DATS!
    Κάποιοι θα κάνουν πάρτυ διαβάζοντας αυτά που γράφεις...!
    Δώσε... !!
     
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    Έυα, σου εφιστώ την προσοχή. Σήμερα, είναι Σάββατο.
    Το άλλο, για τις γαλήνιες Κυριακές, να μου συμβεί και να μην το πιστέψω!
     
  4. ddragon

    ddragon Regular Member

    Μ'αρέσει που ορισμένοι/ες ρωτάνε αν είναι πραγματική εμπειρία! Έχουμε χάσει τελείως το μέτρο του πραγματικού και της λογικής μου φαίνεται.
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    Γιατί το λες; Αυτά, οι Αλβανοί τα συνηθίζουν. Εδώ, διεκδικούν την Τσαμουριά, οι αχαλίνωτοι!
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    Κανόνισε ένα Σάββατο μαζί Μου... Μόνο μαζί Μου...!!
    Χρόνια τώρα στο λέω και το αποφεύγεις...Σου υπόσχομαι θ΄ αφήσω στο σπίτι τα strapon, τα μαστίγια και ότι άλλο σε φοβίζει και μπορεί να μπει ανάμεσα Μας...

    Δεν ξέρω ποιος από τους δυο Μας θα κάνει την "πόρνη του Σαββάτου", αλλά την Κυριακή να είσαι σίγουρος, ότι θα πας στην εκκλησία για να παρακολουθήσεις την λειτουργία, ευχαριστώντας τον Θεό, για την ονειρεμένη μοναδική νύκτα που πέρασες. !!!

    Thing about it!


     

    Δεν διάβασα και κάτι το ανέφικτο!
    Ίσως για να βιωθούν ολ’ αυτά, επιβάλλεται ο πρωταγωνιστής να το λέει η ψυχή του, όπως και ο κώλος του.
    Φυσικά και δεν είναι όλα, για όλους… Αλίμονο !
    Κάποιοι ζουν έντονα τα βράδια του Σαββάτου και κάποιοι άλλοι απλά προτιμούν να διαβάζουν τις εμπειρίες που αποκόμισαν αυτοί τα Σαββατόβραδα τους.
    Κάτι σαν να διαβάζουν παραμύθια, πριν πάνε για ύπνο στο γαλήνιο κρεβατάκι τους. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι!! Δεν είναι κακό!
     
    Last edited: 13 Σεπτεμβρίου 2008
  7. ddragon

    ddragon Regular Member

    Ωραία... το επόμενο βήμα είναι να ψάχνουμε τα πραγματικά πρόσωπα την ζωή των οποίωνπεριγράφουν οι ταινείες με πρωταγονιστή τον Γκουζγκούνη και ατάκες το στύλ "Τι φαγητό είναι αυτό; Κάτσε να σε γαμήσω και φέρε και τη γειτόνισα".
    Εδώ η παραπάνω "προσωπική εμπειρία" ξεκινάει με το:

    Ένα Σάββατο ο γέρος μου είχε πει ότι εκείνη την νύχτα δεν θα γύριζα στο σπίτι μου :
    - Είναι καιρός να βγάλεις μερικά χρήματα και για μένα. Γι’ αυτό θα δουλέψεις σε μπουρδέλο

    και εσύ μου λες για βράδια Σαββάτου και εμπειρίες. Μόνο σαν παρωδία μπορώ να αντιληφθώ την παραπάνω ιστορία, και σαν συνέχεια της παρωδίας την ανάλυση της και τα επιχειρήματα που θέτουμε.
     
  8. dats

    dats Regular Member

    Απάντηση: ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    Οι τέσσερις Ρουμάνοι
    Είχαν περάσει δύο ώρες. Με είχαν γαμήσει ήδη δύο γέροι αλλά σε σχέση με τους προηγούμενους πελάτες δεν είχαν και μεγάλο ενδιαφέρον. Μόνο για πρώτη φορά είχα δει τον πούτσο του Σκεντέρ, αφού ο τελευταίος γέρος είχε το βίτσιο να γαμιέται και να γαμάει ταυτόχρονα. Ο Σκεντέρ τον γαμούσε και ο γέρος γαμούσε εμένα.
    Κατά τις δύο ήρθαν τέσσερις πιωμένοι Ρουμάνοι στο μπουρδέλο. Ήμασταν και οι δύο δεμένοι στο πόστο μας. Ο Σκεντέρ φαινόταν ανήσυχος . Φαίνεται ότι ήξερε ότι τα βίτσια αυτών των πελατών ήταν περίεργα,
    Μου είπε κρυφά :
    - Άκου, Έλληνα. Με αυτούς την βάψαμε. Τους αρέσει να γαμάνε και ταύτοχρανα να βλέπουν αυτόν που γαμάνε πλημμυρισμένο στο αίμα. Όταν σου ζητήσουν να με μαστιγώσεις , μην με λυπηθείς. Κτύπα δυνατά για να χύσουν γρήγορα αλλιώς είναι ικανοί να μας γαμάνε έως το πρωί. Το μόνο καλό είναι ότι χύνουν μόνο μια φορά. .

    Μας μεταφέρανε και τους δύο στο δωμάτιο. Ο Βίκτωρ είχε φέρει ήδη 10 μακρυές βίτσες βουτηγμένες σε ένα γυάλινο δοχείο με νερό.

    Οι Ρουμάνοι είχαν ήδη πάρει θέση στον καναπέ, έπαιζαν τα πουλιά τους , γελούσαν και έπιναν μπύρα.
    - Αν δεν σπάσουμε στα κορμιά σας αυτές τις βέργες δεν φεύγουμε σήμερα, είπε ένας κοκκινομάλλης που φορούσε την φανέλα της Steaua . Γρήγορα την έβγαλε και αφού μου έδωσε την πρώτη βίτσα στα χέρια, είπε στον Skeder να γονατίσει. Του έδεσε τα πόδια , και έχωσε το καβλί του στο κώλο του Αλβανού.
    - Κτύπα τον στην πλάτη ενώ τον γαμάω. Στην αρχή τον λυπήθηκα.
    - Πιο δυνατά, μου είπε, ο Ρουμάνος
    - Με όλη σου τη δύναμη , δεν σου είπα, θα μας γαμάνε τρεις μέρες σου λέω! Μου φώναξε ο Σκεντέρ.
    Άρχισα να τον μαστιγώνω με όλη μου τη δύναμη. Η βίτσα έκανε τρομερό θόρυβο στον αέρα και πάταγo καθώς προσγειωνόταν στην λευκή πλάτη του Αλβανού. Τον κτυπούσα πολύ δυνατά και η πλάτη του είχε κοκκινήσει . Λουρίδες κόκκινες άρχισαν να φουντώνουν στο δέρμα του.
    Ο Ρουμάνος άρχισε να επιταχύνει, βλέποντας το σκλαβάκι του να υποφέρει. Έχυσε μουγκρίζοντας την στιγμή που η βέργα έσπασε στα δύο.

    Ήταν η σειρά μου να υποστώ το μαστίγωμα. Με πλησίασε ο δεύτερος Ρουμάνος αφού ήπιε την μπύρα του. Ήταν μελαχροινός, άτριχος, με έναν πούτσο γύρω στους 17 πόντους, και με ένα αχνό μουστάκι πάνω στο χείλος του,. Δεν είχε βγάλει ακόμη γένια, και θα ήταν γύρω στα 18 -19.
    Πήρε μια αλυσίδα και μου έδεσε τα πόδια, Η αλυσίδα κρεμόταν από το ταβάνι. Την τράβηξε με όλη του τη δύναμη μαζί με κάποιον άλλο και βρέθηκα κρεμασμένος ανάποδα από τα πόδια, ενώ τα χέρια μου ίσα ίσα που ακουμπούσαν στο πάτωμα. Με άφησε εκεί να κρέμομαι για λίγα λεπτά, για να συνειδητοποιήσω, τι επρόκειτο να συμβεί. Ο Σκεντέρ είχε πάρει θέσει. Δοκίμασε την ελαστικότητα της βέργας του και περίμενε την διαταγή να αρχίσει το μαστίγωμα.
    Δεν συμφωνούσαν για τον αριθμό των κτυπημάτων που θα μου έριχναν γι’ αυτό αποφάσισαν να με ρωτήσουν.
    - Πόσες βουρδουλιές σου αξίζουν σκλαβάκι. Πές ένα νούμερο.
    Σκέφτηκα να πω δέκα αλλά ίσως θύμωναν και είπα είκοσι.
    Οι Ρουμάνοι γέλασαν . Ωραία : 200-20 =180 .Καλά είναι . Ξεκίνα Αλβανέ.
    Ο Σκεντέρ άρχισε να με μαστιγώνει δυνατά. Η βέργα χόρευε στον αέρα. Ο Ρουμάνος κάθε είκοσι κτυπήματα διέκοπτε. Με πλησίασε, και χάιδευε τα σημάδια της βέργας, με τον πούτσο του.
    Φώναζα δυνατά. Οι ρουμάνοι δεν ήθελαν να ακούνε τα ουρλιαχτά μου. Με φίμωσαν με την κάλτσα τους.
    Ο Σκεντέρ συνέχισε πιο δυνατά. Ήμουν σίγουρος ότι η πλάτη μου είχε ήδη από τα μισά κτυπήματα ματώσει. Στα εκατό ο Ρουμάνος διέκοψε. Έβαλε τον πούτσο του στη μέση μου, κι άρχισε να κατουράει. Οι πληγές μου έτσουζαν και κατρακυλούσαν παίρνοντας μαζί τους και το αίμα.
    Τις τελευταίες ογδόντα δεν τις ένιωσα, καθώς είχα σχεδόν λυποθυμίσει.
    Έλυσαν απότομα την αλυσίδα και βρέθηκα στο πάτωμα. Ο μελαχροινός έχωσε με μία κίνηση τον πούτσο του στον κώλο μου και άρχισε να με γαμάει βάρβαρα, ώσπου έχυσε βαθιά μέσα μου.

    Μου έριξαν έναν κουβά νερό για να συνέλθω καθώς έπρεπε πάλι να παίξω τον ρόλο του βασανιστή. Ο Σκεντέρ είχε δεθεί σε μια μπάρα, με τα οπίσθια στραμμένα προς τα άγρια βλέμματα των Ρουμάνων. Η μπάρα ήταν ξύλινη, και είχε τρείς τρύπες, από τις οποίες είχαν περάσει το κεφάλι και τα χέρια του Αλβανού. Τα πόδια του τα είχαν δέσει με αλυσίδες για να μην κουνιέται. Εγώ έπρεπε να τον μαστιγώσω στα κωλομέρια και στα πόδια. Πριν αρχίσω με διέταξαν να ξυρίσω τα κωλομέρια του Αλβανού, τα οποία φιλοξενούσαν λίγες ξανθές τρίχες.
    Ενώ τον μαστίγωνα ο αφέντης του του έδινε πίπα από μπροστά. Ο αφέντης του ήταν ένας 55άρης, που φορούσε ένα λευκό φανελάκι με τιράντες και κάλτσες. Με διέκοπτε συχνά , για να γαμήσει λίγο τον κώλο του Σκεντέρ.
    Ο Σκεντέρ σχεδόν έκλαιγε από τον πόνο. Μα οι Ρουμάνοι δεν τον λυπόνταν καθόλου. Μου έλεγαν να τον κτυπάω πιο δυνατά.
    Ο κώλος του είχα ήδη κοκκινήσει. Όταν κατάλαβε ότι ο Σκεντέρ δεν θα άντεχε για πολύ ακόμη, ο 55άρης μου είπε να σταματήσω, έχωσε τον καβλωμένο πούτσο του μέσα στον κώλο του Σκεντέρ και έχυσε γρήγορα, μουγκρίζοντας κι αυτός από την κάβλα.

    Ο Σκεντέρ δεν είχα πια τη δύναμη να συνεχίσει, κι αφού είχε ήδη ευχαριστήσει δύο τον άφησαν να φύγει. Είχαν απομείνει δύο βέργες οι οποίες έπρεπε να σπάσουν στο κορμί μου. Και μάλιστα στις πατούσες μου.
    Ο γέρος μου είχε πει ότι ένας σκλάβος για να είναι καλός σκλάβος θα πρέπει να δοκιμάσει την φάλαγγα.
    Με ξάπλωσαν στο πάτωμα, και χρησιμοποιώντας την ίδια μπάρα, μου σήκωσαν τα πόδια τα έβαλαν μέσα στις τρύπες της μπάρας και οι πατούσες μου ήταν πιά στο έλεος του τελευταίου Ρουμάνου, ο οποίος και θα αναλάμβανε ο ίδιος την μαστίγωσή μου. Ήταν ένας ξανθομάλλης , γύρω στα 32 , που του άρεσε να φτύνει τα πόδια μου πριν αρχίσει να κτυπά.
    Μετά από τις πρώτες δυνατές βουρδουλιές, επειδή πίστευαν ότι δεν υπέφερα πολύ, σηκώθηκε και ο κοκκινομάλλης , πήρε μια βέργα και άρχισαν εναλλάξ να με κτυπάνε στα πέλματα.

    Στις 100 με έλυσαν και διέταξαν να περπατάω ώστε να νιώσω τον πόνο και πράγματι θαρρούσα ότι είχα πια χάσει τα πόδια μου.
    Γυρνώντας κατάλαβα ότι η φάλαγγα δεν θα συνεχιζόταν. Και οι τέσσερις ρουμάνοι είχαν σηκωθεί όρθιοι. Δύο κρατούσαν βέργες, δύο τις ζώνες τους. Μου είπαν να ξαπλώσω στο πάτωμα και να ανοίξω τα χέρια μου. Άρχισα τότε όλοι μαζί να με μαστιγώνουν σε όλο το κορμί. Οι πληγές στην πλάτη μου ξανάνοιξαν, ο κώλος μου έκαιγε. Ένιωθα ότι έφτανε το τέλος …

    ***
    Είχε ήδη ξημερώσει, όταν άνοιξα τα μάτια. Ήμουν ξαπλωμένος στο πάτωμα. Το δωμάτιο έμοιαζε άδειο. Είχαν φύγει όλοι. Έτσι τουλάχιστον νόμιζα όταν από το σκοτεινό ακόμη μέρος του δωματίου άκουσα την φωνή του γέρου.
    - Ήσουν πολύ καλός απόψε. Διασκέδασες πολλούς άνδρες. Ελπίζω να διασκέδασες κι εσύ.
    - Που το ξέρεις; Εσύ με άφησες μόνο μου, ποιος το είπε.
    - Δεν μου το είπε κανένας. Το βλέπω.
    Πλησίασα. Κατάλαβα ότι κάτι παρακολουθούσε Η τηλεόραση ήταν ανοικτή. Γεμάτος ντροπή έβλεπα , γονατιστός σε βίντεο ότι είχα περάσει εκείνο το βράδυ. Έβλεπα τον εαυτό μου να γλύφει τις αρβύλες του Αλβανού εργάτη, να με γαμάει ένας μαύρος και ταυτόχρονα να γλύφω δύο ψωλές, Να είμαι κρεμασμένος από το ταβάνι και να με μαστιγώνει ο Σκεντέρ.
    Είδα κι άλλα που δεν θυμόμουν. Είδα και τους τέσσερις Ρουμάνους να με γαμούνε. Είδα έπειτα να με γαμάει και ο Σκεντέρ , κι έπειτα και ο Βικτώρ, κι έπειτα και ο ξενοδόχος. Έπιασα τον κώλο μου. Συνεχώς ξερνούσε σπέρματα που δεν χωρούσαν πια στο κωλάντερό μου και γλιστρούσαν έξω
    Μετά από λίγο άκουσα την ανάσα του γέρου, και σε λίγο μπροστά στην οθόνη έβλεπα σε απ’ ευθείας μετάδοση πια πως με γαμούσε χώνοντας ανελέητα τον πούτσο του στον βρώμικο κώλο μου.
    ΤΕΛΟΣ
     
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    Διακρίνω κάποια ροπή προς την ομοφυλοφιλία, σε αυτές τις ιστορίες, ή σφάλλω;
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    DATS με τις ιστορίες σου αυτές, μου ήρθε στο μυαλό η νεώτερη εξωτερική πολιτική της Ελλάδας στα Βαλκάνια.
    Αν είχες προσθέσει Τούρκους και Σκοπιανούς στο κόλπο, η παρομοίωση ίσως θα ήταν ακόμη πιο ακριβής.

    Ο «γέρος» θα μπορούσε να έχει το ρόλο του Αμερικάνου.
     
  11. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    Ίσως είναι ρατσιστικό να παραλείπονται οι αραπάδες από το συμπέρασμα; Ο μαύρος δεν έχει κώλο, δηλαδή;
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

    Εγώ πάντως άλλο πρόσεξα...
    Ο DATS είναι παίχτης, διεθνών προδιαγραφών και σαν Έλληνας Μας βγάζει ασπροπρόσωπους στο παιχνίδι!!