Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσες γυναίκες μπορεί να χειριστεί ένας Master;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος monster, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

1. monster

monster New Member

ευχαριστω για το καλοσορισμα.δηστυχως δεν εχω την ευχερεια του συντονισμου με καποιους κυριους.
    τραβαω τον δικο μου δρομο.αν κανω αρθογραφικα λαθη δεν με νοιαζει.αν εθιξα κανεναν η τον προσβαλα αναλαμβανω την ευθηνη μου.ειμαι monster και ειμαι διαφορετικος.αν ο τιτλος master μου ανηκει θα φανει στην πορεια.

2. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Που το έχεις δηλώσει και πως το στηρίζεις το ότι μπορεί να έχει πολλά πρόσωπα;
    Τέλος τι εννοείς πολλά πρόσωπα;

3. alnair

alnair Regular Member

Απάντηση: Πόσες γυναίκες μπορεί να χειριστεί ένας Master;

Εγώ που γνωρίζω καλά τη βδσμ ρητορική και τη θεωρία, αναλαμβάνω άνετα τον χειρισμό ενός μάστερ. Αυτός δεν θα χρειάζεται να κάνει τίποτα. θα είναι πασάς. Εγώ θα είμαι η σκλάβα και ο μάστερ μαζί.

4. extreme32

extreme32 Regular Member

Ενοχλει η λεξη χειρισμος ή το οτι τελικά ο Μαστερ έχει δικαιωμα να ειχει οσες σκλαβίτσες θελει ενω η σκλαβίτσα απαγορευεται να εχει οσους Μαστεραδες θελει; Νομιζω οτι στην περιπτωση που η σκλαβιτσα δεν ειναι φανατική σκλαβιτσα ,αλλα ειναι απο τις αλλες που λεει η Δωρα , που τα εχουν με τον καλο τους και βαζουν μεσα και μερικα bdsm παιχνιδια, καλο ειναι να ξεκαθαρισουν τα πραγματα απο την αρχη. "Ακου να δεις κυριε Μαστερ. Ειμαι δικη σου, κανε με οτι θες, βαρα με, βρισε με, δεσε με, κλασε με, δανισε με, χειρισου με.... μην τυχον ομως και κανεις κατι με αλλη σκλαβιτσα, σου την εκοψα την πουτσα απο την ρίζα.".... Αν λοιπον ειναι ενα ερωτικο παιχνιδι, οσο δικαιωμα εχει ο Αφεντης να εχει οσες σκλαβες γουσταρει, αλλο τοσο και η σκλαβιτσα εχει δικαιωμα να εχει οσους Αφεντες θελει , να παιζει και να γουσταρει κι αυτη. Οριο φυσικα και δεν υπαρχει. Οπως και στην πολυγαμια , απλα απο ενα σημειο και περα χανεις το μπαλακι και δεν ευχαριστιεσαι τιποτα. Η αν ευχαριστιεσαι ,δεν προλαβαινεις. Αλλιως αν ειναι στη φυση της η κοπελα να ειναι σκλαβα, τοτε θα νιωθει αντικειμενο χειρισμου και δεν θα την ενοχλει αν ο Αφεντης της παιζει με οσα αλλα αντικειμενα θελει. Ομως αυτη δεν μπορει να εχει οσους θελει. Που ακουστηκε το αντικειμενο να εχει πολλους ιδιοκτητες τους οποιους να τους διαλεξει το ιδιο; Αν παλι ειμαστε σε μονογαμικη σχεση με bdsm παιχνιδακια, τοτε απλα κανεις απο τους δυο δεν επιτρεπεται να χειριζεται παραπανω απο εναν. Γιατι τοτε το οτι "εγω ειμαι μαστερ αγαπη μου και εχω δικαιωμα να δερνω πολλες σκλαβιτσες,ενω εσυ αν πας με αλλον μαστερ, δεν μ αγαπας.." ειναι απλα μια μπουρδα και η μεγαλυτερη υποκρισια. Η ιδια υποκρισια ειναι και στα κρυφα. Παω εγω με οσες σκλαβιτσες θελω, χωρις να το ξερεις εσυ, αλλα εσυ ετσι και κουνισεις την ουριτσα σου σε αλλον , θα γινει της πουτανας. Και βεβαια επειδη δεν το ξερεις. Αν το ηξερες με τι μουτρα θα σου εκανα σκηνη; Ξεφυγα απο το θεμα. Δεν πειραζει, το ειχα αναγκη. Απαντηση για δευτερη φορα. Ποσες γυναικες; Οσες αντεχει και οσες προλαβει πριν του ριξουν στο τζακουζι το πιστολακι για τα μαλλια (καταλαθος).

ΥΓ: Καταλαβα γιατι ξεφυγα απο το θεμα. Δεν υπηρχε ολοκληρωμενο θεμα. Η απαντηση θα επρεπε να ειναι "5" ή "10" ή "δεν υπαρχει οριο" ή "1" ή "εξαρταται απο τον μαστερ" ή "εξαρταται απο τις σκλαβες". Αυτα.

welcome!

5. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Δε ξερω ποσες γυναικες μπορει να χειριστει ενας master αλλα ξερω οτι μπορει να χειριστεί οσες σκλάβες μπορεί να ταΐσει...

6. Syrah

Syrah Contributor

Re: Απάντηση: Πόσες γυναίκες μπορεί να χειριστεί ένας Master;

Το χρήμα ως μέσο υποδούλωσης είναι σύνηθης τακτική. Αλλά πώς σχετίζεται με το BDSM;

7. James_Bondage

Ελα τωρα Syrah, dont be a killjoy... χαλας το σαρκασμό...

Δεν εχει να κανει με το χρημα ως μεσο υποδουλωσης, αλλα με το χρημα ως περιοριστικό του αριθμού των σκλαβών που μπορει ενας master να «χειριστει»...

8. Syrah

Syrah Contributor

Ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει ακόμη, αλλά αν πρόκειται να σου χαλάσω το σαρκασμό, δεν θα επιμείνω για εξηγήσεις. :ρ

9. whipmarks

whipmarks Regular Member

Ρηξε μια ματια στο ποσο κοστιζουν τα ειδη βδσμ................ 

10. Syrah

Syrah Contributor

Θα το δεχτώ σαν επιχείρημα υπέρ της άποψης ότι το χρήμα είναι ενδεχόμενο πρόσκομμα στην απόκτηση πολλών σκλάβων, παρότι διαφωνώ με το σκεπτικό πως όλα έξοδα πρέπει να επιβαρύνουν μόνο το ένα μέλος, και παρότι αμφιβάλλω για το ότι αυτό είχε κατά νου ο έτερος συνομιλητής.  

11. James_Bondage

Απάντηση: Re: Πόσες γυναίκες μπορεί να χειριστεί ένας Master;

Για να ακριβολογησω για το χαριτολόγημά μου, δεν ειχα σκοπο να ακριβολογήσω χαριτολογόντας αλλα να χαριτολογησω ακριβολογώντας!  

Το ολο νοημα ηταν οτι ο master δεν «χειριζεται» γυναικες (=τσουβάλιασμα) αλλα σκλάβες.
    Τα λεφτα κολλανε ως ποσοτικος προσδιορισμός (μεταβλητός κατα περίπτωση). Δηλαδή οτι ο master μπορεί να χειριστεί τοσες οσες χωρανε στο budget του.  

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:24 ----------

Ειπαμε master... οχι Rockefeller....

12. Ηλίας

Ηλίας Guest

Πόσες Αφέντρες μπορεί να έχει ένας σκλάβος;