Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσες το ξέρατε; Εσάς τις υποτακτικές ρωτάω.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 26 Ιουνίου 2012.

1. annia24

annia24 Regular Member

Απάντηση: Πόσες το ξέρατε; Εσάς τις υποτακτικές ρωτάω.

εγω προσωπικα γνωριζα τι μου αρεσει απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου.αλλα πιστευω πως πολλες γυναικες εχουν κρυφη την υποτακτηκοτητα μεσα τους και με την καταλληλη ευκαιρια μπορουν να την αναδειξουν..

2. Iagos

Iagos Contributor

...Εγώ είμαι φιλοξενούμενος σε ιδιωτικό χώρο... 

3. Απάντηση: Πόσες το ξέρατε; Εσάς τις υποτακτικές ρωτάω.

Φανταζόμουν ότι μάλλον, πρέπει να είμαι υποτακτική, ο Αφεντης μου μου απέδειξε πως είμαι, αλλά χωρίς Εκείνον δεν θα δοκίμαζα ποτέ.

4. GRD

GRD Great Red Dragon

Νομίζω ο περισσότερος κόσμος το ανακαλύπτει τυχαία... αλλά υπάρχουν και εκείνες/οι που από την αρχή δεν ικανοποιούνται με τίποτε εκτός αυτού. Δεν υπάρχει κανόνας... είμαι σίγουρος πάντως  

Ανδρ(ε)ας

5. Ισχύει σε μεγάλο βαθμό Andy, πολλές από τις γυναίκες το ανακαλύπτουν σχετικά μεγάλες ή βρίσκεται "κάποιος" να τους το βγάλει.

6. Rosko

Rosko New Member

τεράστια ... έχει πολλές και διάφορες διαφορές μεταξύ σκλάβας και υποτακτικής .

7. Re: Απάντηση: Πόσες το ξέρατε; Εσάς τις υποτακτικές ρωτάω.

Ποιές είναι οι πιο σημαντικές διαφορές;

8. Rosko

Rosko New Member

μα δεν είναι προφανές ? διάβασε απλά σε ένα λεξικό τις έννοιες των λέξεων και θα πάρεις μια ιδέα

9. Re: Απάντηση: Πόσες το ξέρατε; Εσάς τις υποτακτικές ρωτάω.

BDSMικα εννοω τι διαφορες εχουν. Τα λεξικα αναφερονται σε πιο παραδοσιακους- κοινωνικους και πολιτικοοικονομικους ορους σκλαβιας υποταγης.

10. Rosko

Rosko New Member

ακριβός ! είναι οι ίδιες λέξεις ... άλλο το να είσαι απλά υποταγμένος σε κάποιον άνθρωπο και άλλο να τον δεχτείς ως Αφέντη σου και να είσαι σκλάβος του ... σκέψου το έτσι άλλο να δουλεύεις κάπου και να έχεις ένα ανώτερο αφεντικό και άλλο να είσαι σκλάβος του φαραό

11. Re: Απάντηση: Πόσες το ξέρατε; Εσάς τις υποτακτικές ρωτάω.

Τωρα αρχίζω να καταλαβαίνω καλύτερα
    Οι υποτακτικές δηλαδή παιρνουν μισθό;
    Οι bdsm αφεντες που ειναι εδω και εχουν σκλαβες ειναι σαν τους φαραω;

12. Rosko

Rosko New Member

... όχι δεν παίρνουν μισθό απλά δεν έχουν τόσο απόλυτους Αφέντες όσο οι σκλάβες/οι

οι σκλάβες/οι βλέπουν τους Αφέντες/ντρες τους ως ανώτερα όντα και δίνονται σε αυτούς ολοκληροτικά ψυχή και σώμα που λένε ...

οι υποτακτίκες είναι πιο άνετη κατάσταση .