Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι έχουν σχέση εδώ μέσα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Master_mind_Ath, στις 21 Δεκεμβρίου 2021.

1. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

Χρήσιμη, πιστεύω, διευκρίνηση είναι εάν αυτοί που έχουν σχέση, το γνωρίζει και ο άμεσα εμπλεκόμενος ότι είναι σε σχέση!!

2. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Εγώ αυτή την περίοδο είμαι σε σχέση με το Χριστουγενιάτικο τραπέζι.  

3. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Η φετινή απογραφή έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα, βλέπω...

Last edited: 21 Δεκεμβρίου 2021
  4. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Έχω σχέση με την γάτα μου και είναι μια από τις καλύτερες σχέσεις της ζωής μου.

(Λολ σας έχω πρήξει και θα συνεχίσω να το κάνω)

5. kinvara

Και εγω με τον γατουλη μου λολ
    Εχει το πιο υπεροχο χουρχουρητο του κοσμου γλυκο κ τρυφερο. Και δεν ροχαλιζει χαχαχα

6. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Εγώ δεν είμαι σε σχέση,

Οι ενδιαφερόμενες, ηλικίας μεταξύ 23-28, από 1.60 έως 1.75 ύψος και έως 60 κιλά ας αφήσουν μια αίτηση και θα ασχοληθώ με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά όποτε μπορέσω   

7. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Την εποχή του polyamory και των γάμων κάποιον με τον εαυτό τους, με το σκύλο τους η με το αυτοκινητο τους, αυτή η οπτική είναι εξαιρετικά πασε, μπαναλ, ντεμοντέ και τα συναφή στα γαλλικά.

8. E. Dantes

Το "Έλα, fuckie" είναι η πιο ακριβής ορθογραφία...

9. You_only_live_once

You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

Καλά το πολυάμορι πες πάει στα διαλα το συζητώ. Όλα τα άλλα προς τι μου τα αναφέρεις; Υποθέτω για να μου αποδείξεις τη θεωρία τη σχετικότητας;

10. kinvara

Φθονείς ΤΟ πέος ή μου φαίνεται;  

11. E. Dantes

@You_only_live_once
    ετσι οπως εξελίσσεται το σχετίζεσθαι, ρευστο, απρόβλεπτο, με κάθε πιθανή παραλλαγή, ακόμα και το "μεταξύ δύο ανθρωπων" δεν είναι πλεον δεδομενο. Μονο αυτο επισήμανα.

@kinvara
    Λες; θα κάνω ένα rapid καλου κακου.

12. You_only_live_once

You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

Μα αυτό λέω. Δε χρειάζεται καν να δίνεις αξία σε τέτοιες εξελίξεις.

By the way η αγαπημένη μου είναι η κοπελίτσα που παντρεύτηκε το σταθμό του τρένου.