Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Όσοι εργάζονται σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος από το αφεντικό μέχρι τον ταμία κάνουν σε τακτά διαστήματα εξέταση για φυματίωση και ηπατίτιδα και παίρνουν το ανάλογο πιστοποιητικό ότι δεν πάσχουν από αυτές τις οι άλλες ασθένειες. (παλαιότερα υπήρχε βιβλιάριο υγείας τώρα είναι βεβαίωση από ειδική υπηρεσία του δημοσίου,
    Αν εργάζεται κάποιος χωρίς αυτό το πιστοποιητικό, στον πρώτο αστυκτηνιατρικό ή αστιατρικό έλεγχο από την ΕΦΕΤ ή την διεύθυνση υγιεινής, η επιχείρηση τρώει μεγάλο πρόστιμο. Κανένας δεν προσλαμβάνεται σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, εδώ και δεκαετίες, αν πάσχει από αυτές τις ασθένειες (τις οποίες φυσικά μπορεί να αποφύγει αν έχει εμβολιαστεί κατάλληλα).
     
    Last edited: 26 Ιουλίου 2021
  2. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    άντε και στα δικά μας συμπεθερα
     
  3. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Διαφωνω στο οτι δεν ειναι σωσιβια τα εμβολια. Η πρακτικη και η πορεια θανατηφορων νοσων που εχουν αποδεκατισει πληθυσμους, στην ιστορια του ανθρωπου, δειχνει το αντιθετο. Απλη μετρηση θυματων προκ μετα, πειθει καθε αμφισβητια.



    Το εμβολιο κατα της βρουκελλωσης γινεται στα αιγοπροβατα. Δεν υπαρχει εμβολιο κατα αυτης στον ανθρωπο. Δυστυχως...
     
    Last edited: 27 Ιουλίου 2021
  4. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Αυτό δυστυχώς δεν ισχύει. Θα βρούν ένα σωρό δικαιολογίες για να υποστηρίξουν την θέση τους. "Μας λένε ψέματα","Τα νούμερα είναι μαγειρεμένα", "οι φαρμακοβιομηχανίες θέλουν μόνο να βγάλουν λεφτά" (λες και αν πεθάνουν οι υποψήφιοι "πελάτες" θα βγάλουν περισσότερα), "θέλουν να μας σκοτώσουν", και τέτοια γραφικά.

    Το πρόβλημα είναι βαθύτερο:

    "Όλοι αυτοί οι αρνητές, oι υποψιασμένοι που δεν τρώνε σανό, αυτοί που δεν διστάζουν να κυκλοφορούν με μπλουζάκια που γράφουν "όχι στο εμβόλιο" είναι το αποτέλεσμα μιας εξελικτικής διαδικασίας που ξεκίνησε απο φαινομενικά αθώες δηλώσεις προσδιορισμού προσωπικότητας.

    Θυμάστε την ανυπομονησία των βίγκαν να αρπαξουν την ευκαιρία να μας πουν ότι δεν τρώνε κρέας, το πόσο ξεχωριστοί ένιωθαν όσοι με περιττή (ναι περιττή) περηφάνια μας ενημέρωναν ότι δεν βλέπουν τηλεόραση, πόσο καλό πίστευαν ότι κάνουν στο περιβάλλον οι ποδηλάτες και πόσες ακόμα κοινωνικές ομάδες που ένιωθαν ξεχωριστές χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

    Έτσι και τώρα οι αρνητές της πραγματικότητας πιστεύουν ότι κατέχουν κάποια γνώση που οι υπόλοιποι δεν έχουμε και θυμώνουν γιατί δεν θέλουμε να σωθούμε.

    Ειλικρινά έχω κουραστεί."

    (αλιευμένο από το fb)
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Και στην Αγγλία τα νούμερα δείχνουν ότι 40% των εισαγωγών στα νοσοκομεία λόγω κόβιντ είναι πλήρως εμβολιασμένοι [reuters], οι οποίοι είναι περίπου 70% των ενηλίκων [bbc].

    Ψυχραιμία.
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Ο Γιάννης Πρασσάς Διδάκτωρ Μοριακής Βιολογία στο Τορόντο αναλύει την είδηση του "40% των νοσηλειών στη Βρετανία ήταν από εμβολιασμένους"
     
  7. Grim_Fandango

    Grim_Fandango Symbiosis with Voltaire

    Ένα 40% από μόνο του, δεν δίνει την σωστή εικόνα και χρησιμεύει μόνο στην δημιουργία λάθος εντυπώσεων.
    Τσάμπα τα λέω, αλλά ας τα βάλω μπας και τα δει κανένας άλλος λιγότερο "ψύχραιμος" και του φανούν χρήσιμα:

     

     
     
    Last edited: 27 Ιουλίου 2021
  8. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Αυτο απλα απιβεβαιωνει τη βαρυτητα της νοσου. Οτι ακομα και εμβολιασμενος μπορει να νοσησει και δεν ειναι παιχνιδι. Και οτι η προστασια και τα μετρα δεν πρεπει να αμελουνται.
    Η ψυχραιμια χρειαζεται οταν δουμε ποσοι απο τους διαδωληνωμενους των ΜΕΘ πια, ειναι εμβολιαδμενοι και ποσοι οχι. Πανω απο το 95% ειναι μη προστατευμενοι
     
  9. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Κοίτα. Αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο εμβόλιο και μόνο. Όχι γενικά. Στο λέω γιατί ο τρόπος που ξεκινάς την απάντησή σου παραπέμπει τους συνομιλητές να σχηματίσουν για μένα την εικόνα πως ανήκω στους αντιεμβολιαστές. Δεν είμαι. Αντιθέτως για μένα άνθρωπος που ανήκει σε αντιεμβολιαστικό κίνημα για εμβόλια που έχουν πιστοποιημένα πια προωθηθεί είναι ανόητος το λιγότερο. Κάποιοι θα πουν δικαίωμα του και κάποιοι άλλοι θα τον χαρακτηρίσουν επικίνδυνο.
    Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα του covid εμβολίου κανένα νούμερο δεν έχει μιλήσει ακομη. Είναι πολύ νωρίς για να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο.
    Η πλάκα ξέρεις ποια είναι; πως όσοι συνιστούμε ψυχραιμία και να μη βιαζόμαστε για συμπεράσματα τόσο εύκολα και γρήγορα λιθοβολούμαστε και από τα δυο στρατόπεδα. Οι υπέρ του εμβολίου μας θεωρουν αντιεμβολιαστες. Οι κατά του εμβολίου μας θεωρούν ότι είμαστε υπέρ. Εγώ λέω ότι κανένας δεν έχει πλήρη γνώση και κανένας -ακόμη- δεν μπορεί να έχει πάγια συμπεράσματα. Η μηχανή του χρόνου δουλεύει για όλους μας το ίδιο.
     
  10. tithon

    tithon Contributor

     

    περίπου τα ανάλογα ισχύουν γιά την επιμόλυνση, αλλά και την νόσηση, απ τον εν λόγω ιό.
     
  11. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Όταν ξεκινάς την συζήτηση με την παραπάνω φράση είναι σα έχεις την πεποίθηση πως κατέχεις το αλάθητο. Τη βεβαιότητα ότι έτσι είναι όπως τα λες ενω εκ των πραγμάτων το τοπίο είναι θολό. Το "εικάζω πως " θέτει τη συζήτηση πιο ρευστή και πιο ανθρώπινη. Και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

    Πόσος ορίζεται ο πολύς καιρός και απο ποιον. Ποιο επιστημονικό manual αναφέρει περι επάρκειας χρόνου και αν υπάρχει τι όρια μας δίνει;

    Ο καθενας δεν έχει την ικανότητα να αξιολογήσει επαρκώς πράγματα για τα οποία δεν έχει την κατάλληλη γνώση. Έχει όμως ή τουλάχιστον θα έπρεπε να... την ικανότητα να μπορεί να ξεχωρίσει το δοκιμαστικό από το εγκεκριμένο. Το περίπου αποτελεσματικό από το εκ των πραγμάτων έγκυρο.


    Δεν υπάρχει σχετική βεβαιότητα. Σχετική βεβαιότητα είναι η αβεβαιότητα. Ο πειραματισμός και οι πεποιθήσεις ενός επιστήμανα έχουν ουσία όταν γίνονται εντός του εργαστηρίου του. Εκτός αυτού θα πρέπει να υπάρχει η βεβαιότητα και μόνο . Και αυτό στον χρόνο εκείνο που πραγματοποιείται γιατί κανείς δεν ξέρει (ή μήπως ξέρει) πως στην πορεία του χρόνου μπορούν να ανατραπούν όλα.

    Τι σημαίνει ρητά αναφέρουν;
     
  12. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Ακριβώς.