Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο δυσκολευτήκατε να βρείτε παρτνερ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος greekfetishlover1980, στις 21 Νοεμβρίου 2021.

1. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Σε οποιαδήποτε συνθήκη, το δηλώνω γραπτά από τωρα εδώ μέσα: ΔΕΝ ΦΤΥΝΩ, ΔΕΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΩ, ΔΕΝ ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ!

2. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Αφιερωμένο  

3. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Χαχα! Αν είναι να είναι να έχω κάποιες ας είναι αυτές.  

4. mystique

mystique Owned Premium Member Contributor

Το έκανα εικόνα. Κλάμα.
    ( Μα « μωρή Μαγδάλω»;;; )

5. mystique

mystique Owned Premium Member Contributor

Κρύψτε λόγια.Μην τους βάζετε ιδέες..
    Αρκετές έχουν από μόνοι τους!  

6. greekfetishlover1980

greekfetishlover1980 Regular Member

Τι να σου πω ρε φίλε; Αρχίζω να πιστεύω ότι μάλλον έχει να κάνει με το τι βγάζω. Η δεν βρίσκω αρκετά ανοιχτόμυαλες γυναίκες. Η αλήθεια είναι ότι οι γνωριμίες μου είναι ιντερνετικές. Προσπαθώ στοχευμένα από site να βρω γυναίκες με αυτό το κοινό ενδιαφέρον. Συνήθως όμως δεν βρίσκω, όποτε περιορίζομαι σε vanilla γνωριμίες που δεν εκδηλώνουν κάποιο ενδιαφέρον. Οι περισσότερες απαντάνε η ότι δεν έχουν κάποιο φετίχ η ότι ήθελαν να δοκιμάσουν, το έχουν δοκιμάσει. Στο ποιο ακραίο πράγμα που έχουν κάνει, μπορεί να πουν τριο, παρτούζα πχ. Κάτι τέτοιο.

Μόνο μια γνώρισα που είπε ότι γούσταρε ξεφτίλισμα, βρήσιμο, φτύσιμο αλλά για κατούρημα είπε ότι πρέπει να έχει πολύ οικειότητα με τον άλλον. Τελικά η κοπέλα αποδείχθηκε να έχει πολλά ψυχολογικά, τάσεις αυτοκτονίας, να παίρνει ναρκωτικά και να πίνει. Δεν μου έκανε Κούκου για να την ξαναδώ.

Πάντως γενικά επειδή κι εμένα δεν μου αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις, δεν θα το έκανα έκπληξη σε κανέναν, αν δεν είχαμε συνεννοηθεί πρώτα.

Ειλικρινά, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. Την μια και μοναδική φορά που μου έτυχε, μιλάμε για μια γυναίκα με πολύ high sex drive (ελληνοαυστραλεζα) που απλά μου το έβγαλε να την ρωτήσω αν γουστάρει. Η κοπέλα όμως ήταν μέσα στην καύλα, πολύ βρωμικο μυαλό, και φαινόταν. Δεν έχω ξανά γνωρίσει κάτι παρόμοιο. Ίσως είναι θέμα χημείας, ίσως είναι θέμα timing.

Last edited: 25 Νοεμβρίου 2021
  7. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Για το ξεμάτιασμα ίσως;! 

@all.παντως το φέρατε από εδώ το πήγατε από κεί πάλι του αλλάξατε τα φώτα του νήματος.....δεν είναι να λείψει κανείς από εδώ μέσα  

Last edited: 25 Νοεμβρίου 2021
  8. greekfetishlover1980

greekfetishlover1980 Regular Member

Έτσι είναι οι συζητήσεις. Δυναμικές. Από άλλο σημείο ξεκινάς και αλλού καταλήγεις…

9. skulitsa

skulitsa New Member

Και Τον κατουρησα και μου άρεσε και καυλωσαμε και κανείς δεν κουνήθηκε από τη θέση του.

10. tithon

tithon Contributor

έχω την εντύπωση οτι πιάσατε φλέβα με το καλημέρα.

οι απόψεις διίστανται (από παλιά στο συγκεκριμένο φορουμ) ανάμεσα σ' αυτούς που ψάχνουν παρτνερ, κοινά ενδιαφέροντα, όμοιες κινκιές, βρωμιές και παρεκκλίσεις, και σ' εκείνους που αναζητούν τον ρόλο τους.

προκύπτει δυσκολία συνεννόησης εξ αυτής της απόστασης.

11. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Σιγά τα ωά... Στον εδωδιμομεζεδοπωλείον (μπακαλοταβέρνα) που έχει ένας γαλαζουλής Μονόκερως εδώ κοντά, αυτά είναι πχια ...αρχέγονη ρουτίνα..!
    Κάνει τα ψώνια της η πάσα μία αθώα εν δυνάμει ή και εν αγνοία της κατζιροσκλαβόσουμπα, στο έβγα όμως απολαμβάνουν τίπουτας τσίπ'ρα με τα δέοντα οι αυθεντομαστεροκύρηδες, τις κοζάρουν και σαν διαπιστώσουν σε χρόνο dt πως πληρούν τας προδιαγραφάς των, τση λένε διάφοραι παραλλαγαί του παραδοσιακού ρητού "πε και παι", αύται δε υπακούν αυθωρεί, είτα δε οδηγούνται εις ανήλιους γυναικωνίτας κατά τα γνωστά...

12. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Ωπα! Δεν εννοούσα χωρίς καμία προειδοποίηση.