Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο δυσκολευτήκατε να βρείτε παρτνερ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος greekfetishlover1980, στις 21 Νοεμβρίου 2021.

1. Anel

Anel Regular Member

Γι'αυτό και η κάθε σχέση είτε Κ/Υ είτε top/bottom είτε μια απλή vanilla είναι διαφορετική. Ο καθένας βάζει την εμπειρία,τη γνώση,τα θέλω και ο Κ τις αποφάσεις... Η κάθε σχέση βγάζει διαφορετική αίσθηση.. έτσι κ η κάθε στάση ή ερωτική πράξη είναι διαφορετική . Ελπίζω να βρεις σύντομα αυτό που επιθυμείς.

2. greekfetishlover1980

greekfetishlover1980 Regular Member

Σ’ ευχαριστώ πολύ για την ευχή. Βρίσκω την συζήτηση πολύ εποικοδομητική. Βλέπω τελικά ότι οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν καλύτερα να είναι υ και οι περισσότεροι άντρες να είναι Κ. Αυτό πιστεύω έχει να κάνει με τις ορμόνες και την φύση του κάθε φύλου. Οι άντρες συνήθως έχουν περισσότερη τεστοστερόνη που τους κάνει πιο δυναμικούς, κυριαρχικούς κτλ.

Προφανώς υπάρχουν κι εξαιρέσεις αλλά νομίζω υπάρχει μια γενική νόρμα που εκφράζει φυσιολογικά τον περισσότερο κόσμο. Συνεπώς αν είσαι κάπου στη μέση (σαν switch) μάλλον δεν έχεις και πολλές επιλογές αφού οι περισσότεροι δεν ταυτίζονται με αυτό αλλά προτιμούν τα άκρα που είναι πιο ξεκάθαρα και διακριτά.

Ίσως λοιπόν θα ήταν καλύτερα για μένα να είμαι πιο Κ, και να ψάχνω για υ που θα εκτελεί τις διαταγές μου χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς να πέφτω στα μάτια της, αν με κατουράει. Δεν είναι ακριβώς πως το είχα στο μυαλό μου αλλά ίσως να μην μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς σε κάποια.

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

4. Necrotik

Necrotik Dead Member

Ας μη ξεχνάμε το σημαντικότερο: τους κοινωνικούς παράγοντες που καθορίζουν τις συμπεριφορές των φύλων.
    Είναι επικίνδυνο να τα αναγάγουμε όλα στη βιολογία, στη φύση (όχι στο συγκεκριμένο παράδειγμα, γενικότερα).

5. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Σαν να λέμε, να μείνω έγκυος για να μπορώ επιτέλους να φάω όση σοκολάτα θέλω.  

6. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Οπότε οι κυριαρχικές γυναίκες δεν έχουν σωστά ρυθμισμένες ορμόνες ενώ οι υποτακτικοί άντρες δεν έχουν αρκετή τεστοστερόνη ?

Τα Κ ( άντρες και γυναίκες ) είναι , δεν γίνονται .

7. greekfetishlover1980

Ίσως να μην είναι τόσο απλό αλλά αν «γεννιέσαι» κάπως τότε παίζει σημαντικό ρόλο η βιολογία σου. Αλλιώς ο κανένας θα μπορούσε απλά να είναι ότι επιθυμεί. η όχι;

8. greekfetishlover1980

Όχι ακριβώς. Μιλάω για συνειδητή βελτίωση στο πως επικοινωνώ με τους γύρω μου ώστε να έχω μια καλύτερη ζωή. Σε κάποιους είναι έμφυτο, σε κάποιους άλλους δεν είναι. Πρέπει να το προσπαθήσεις. Παίρνει χρόνο και πειραματισμό.

9. greekfetishlover1980

Ο κοινωνικός προγραμματισμός και τα ήθη, έθιμα, κοινωνικές νόρμες κτλ, καθορίζουν την συμπεριφορά μας προς τα έξω. Δεν μπορούν όμως να αλλάξουν το πως νιώθουμε μέσα μας. Γι’ αυτό πολύ άνθρωποι νιώθουν καταπίεση. Γιατί δεν ταιριάζει το μέσα τους με το έξω που είναι υποχρεωμένοι πολλές φορές να προβάλλουν. Η βιολογία και τα ένστικτα είναι πιο δυνατά από το κοινωνικό περίβλημα, κι αυτό και δεν το ανατρέπει καμμία κοινωνία και καμμία ανατροφή. Αργά η γρήγορα τα ένστικτα θα επικρατήσουν. Δεν μπορείς να τα καταπιέζεις επ’ αόριστον.
    Άποψη μου.

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@greekfetishlover1980 σας διαβάζω αρκετές μέρες και έχω να σας πω τα εξής. Είσαστε πολύ ευγενικός άνθρωπος και αυτό να ξέρετε είναι μεγάλο προσόν. Στα του bdsm, δεν μπορείτε να γίνεται κάτι που δεν είσαστε, ούτε εσείς, ούτε κανένας μας. Το Καπιλικι ή το έχεις ή δεν το έχεις και ότι και να κάνετε εάν δεν σας βγαίνει αβίαστα, όσο και εάν το προσπαθήσετε τα ίδια αποτελέσματα θα έχετε.

Όπως γράφετε και στο προφίλ σας, δεν έχει σημασία τι λες, αλλά ποιος είσαι. Εύχομαι να βρείτε το δρόμο σας και κάποια που να μπορεί να εκπληρώσει τα φετιχ σας.

11. greekfetishlover1980

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Το πρόβλημα μου εστιάζετε στο πως δεν είμαι καθόλου καλός στο να πουλάω τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι είμαι πολύ πιο ελκυστικός από την εικόνα που βγάζω προς τα έξω σε ένα φόρουμ. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση διαμορφώνω από όσους με γνωρίζουν από κοντά. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να βελτιωθεί σε οτιδήποτε. Αν το θέλει. Μπορεί να μην γίνεις ποτέ ίδιος με κάποιον που το έχει έμφυτο, μπορείς όμως να πλησιάσεις αρκετά. Δεν το είχα σε επαγγελματικό επίπεδο και το βελτίωσα σημαντικά. Δεν το είχα σε επιχειρηματικό επίπεδο και το βελτίωσα εξίσου σημαντικά. Έχω καταφέρει πράγματα στα 40 μου που δεν τα φανταζόμουν πριν 20 χρόνια. Αλλά δεν έμεινα στάσιμος, ούτε μένω. Ξεκινώντας λοιπόν, πρέπει να το πιστέψεις ότι είσαι, πριν γίνεις οτιδήποτε. Fake it till you make it, που λένε και στο χωριό μου.
    Ακόμα και μέσα στην ζωή αλλάζουν προτιμήσεις, γούστα, ψυχοσύνθεση, κτλ, οπότε ποτέ δεν λέω ποτέ. Κατά τα λοιπά, ο μόνος τρόπος να πετύχεις οτιδήποτε, είναι να προσπαθείς, όσα χρόνια κι αν σου πάρει και απ όσο έχω δει στην ζωή, όταν κάτι το θες πολύ και το σκέφτεσαι συνέχεια, το σύμπαν, κάποια στιγμή, συνωμοτεί και σου το φέρνει.

Last edited: 27 Νοεμβρίου 2021
  12. espimain

espimain Contributor

@greekfetishlover1980
    Μου φάνηκε περίεργο που δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις και το αναζητάς στο BDSM.
    Ακόμη πιο περίεργο μου φαίνεται το ότι σχημάτισες την άποψη πως μπορείς να γίνεις Κυρίαρχος, για να επιβάλεις το φετίχ σου στην όποια υποτακτική σου.
    Νομίζω ότι ακολουθείς λάθος δρόμο.
    Έκανα, για χάρη σου, μια αναζήτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει από όλα όσα ζητάς. Τουλάχιστον μπορείς να βρεις παρέες που έχουν το ίδιο φετίχ μ΄εσένα και να κάνεις ανάλογες γνωριμίες.
    Γιατί δεν δοκιμάζεις;
    Όταν επιθυμείς να φας σούσι, δεν αποφασίζεις να αγοράσεις τονοαλιευτικό.