Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο δυσκολευτήκατε να βρείτε παρτνερ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος greekfetishlover1980, στις 21 Νοεμβρίου 2021.

1. tithon

tithon Contributor

υπερθεματίζω ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο ξεκαθάρισμα που κάνετε σε αυτό το ποστ.
    σε αυτήν την κατεύθυνση του ξεκαθαρίσματος επιχείρησα εξ αρχής να προσανατολιστώ.

στον περιορισμό της ασάφειας όλων των υπολοίπων, συγκεκριμένα.  

2. greekfetishlover1980

greekfetishlover1980 Regular Member

Συγνώμη, δεν αντελήφθην. What?

3. tithon

tithon Contributor

προϋπόθεση γιά να υποκριθείς μιά συμπεριφορά, είναι να έχεις κάποια συμπεριφορά.
    η επιφανειακή μίμηση γίνεται εύκολα αντιληπτή.
    στο θέατρο την λένε μπαρούφα.

4. greekfetishlover1980

Προφανώς υπάρχουν καλοί και κακοί ηθοποιοί. Η διαφορά πιστεύω είναι (από την μια το ταλέντο και από την άλλη η δουλειά που κάνουν πάνω στον ρόλο). Όλοι έχουμε κάποια συμπεριφορά αλλά υποδυόμαστε ανάλογα την περίπτωση. Είναι κάτι που μαθαίνουμε στην ζωή και άλλοτε το κάνουμε καλύτερα, άλλοτε χειρότερα.

Στο κομμάτι του σεξ δεν υπονοώ ότι πρέπει κανείς να κάνει πράγματα που δεν του αρέσουν αλλά ίσως να μάθω να εκφράζομαι με ποιο ελκυστικό τρόπο. Μπορείς να θες και να λες τα ίδια με άλλον τρόπο και να έχουν τελείως διαφορετική αντιμετώπιση.

5. tithon

tithon Contributor

1. βούλομαι όπως ουρήσω επ' εσού οσονούπω
    2. θα σε κατουρήσω τώρα

κάνει διαφορά  

6. greekfetishlover1980

Χαχα! Όχι. Αλλά συνήθως ρωτάω αν τους αρέσει σαν φετίχ. Η απάντηση που παίρνω είναι όχι. Οπότε δεν το συνεχίζω. Η αν δηλώσω ότι μου αρέσει, δεν βλέπω ανταπόκριση. Η περιγραφή που κάνω του εαυτού μου να είναι βαρετή. Ίσως πρέπει να λεω πιο ενδιαφέροντα πράγματα για μένα.

Ίσως πρέπει να το θέτω όπως το λες. Να μην με νοιάζει δηλαδή η γνώμη της άλλης., Δεν νομίζω όμως ότι αυτό θα έχει καλυτερα αποτελέσματα.

7. espimain

espimain Contributor

Αν κάποιας της φύγει το τακούνι και ψάχνει για τσαγκάρη να της το φτιάξει, δεν ενδιαφέρετε για κάποιον που υποδύεται τον τσαγκάρη, αλλά κάποιον που είναι τσαγκάρης και μπορεί να της φτιάξει το τακούνι.

Last edited: 27 Νοεμβρίου 2021
  8. Maelstrom

Maelstrom Regular Member

Αν οι Κ προκειμένου να είναι συνεπείς έμπαιναν στο forum για να αλλάξουν status πριν κάνουν γλειφομούνι θα κατέρρεε ο server..

Δεν είναι πρακτικά πράγματα αυτά.

9. iolanda

iolanda Contributor

Κι όμως έχει.
    Πιθανόν πολλά πράγματα δεν θα κάναμε αν απλώς μας τα προτείνανε.
    Για παράδειγμα ποτέ δεν έχω πει "ναι" σε προτάσεις που άρχιζαν με "θα ήθελες..." , "Θα μπορούσες..." , "Θα σου άρεσε..." , αντιθέτως έχω ανταποκριθεί άμεσα σε πρωτοβουλίες του άλλου και σε προτάσεις στην προστακτική.
    Γενικά όταν μου αφήνεται η επιλογή, η συχνότερη απάντηση είναι αρνητική.

*Βέβαια είμαι υ και πιθανόν αυτό να παίζει ρόλο.

10. greekfetishlover1980

Προφανώς όχι. Θα περίμενα οι Κ να μην κάνουν καθόλου γλειφομούνι / τσιμπούκια. Μόνο να τους κάνουν. Αλλιώς για μένα είναι switch. Τότε θα είχε ενδιαφέρον. Τέλος πάντων, όπως την βρίσκει ο καθενας.

11. greekfetishlover1980

Ναι. Βλέπεις ποιο είναι το πρόβλημα; Δεν έμαθα την προστακτική. Έμαθα να είμαι ευγενικός και να ρωτάω. Δύσκολο να το ξεμάθω. Και οι περισσότερες γυναίκες είναι υποτακτικές (απο την φύση τους) άρα πιθανόν αντιδρούν όπως εσυ.

12. greekfetishlover1980

Αν θες να φτιάχνεις τακούνια μπορείς να μάθεις να είσαι τσαγκάρης. Μπορεί να μην είσαι πολύ καλός στην αρχή αλλά με τον καιρό θα βελτιώθείς.