Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο δυσκολευτήκατε να βρείτε παρτνερ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος greekfetishlover1980, στις 21 Νοεμβρίου 2021.

1. Error

Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

Κ εγω ενδιαφερομαι και δεν βρισκω συντροφο παντως.. οπως οι περισσοτεροι πιστευω.. ελπιζω να μην μου παρει 16 χρονια μονο!

Εντωμεταξυ σιγα το φετιχ.. θα καθομουν. Μονο θα καθομουν δεν θα το εκανα. Στα πλαισια ναι βδσμ.

Παντως πως γινεται να σιχαινονται τοσο πολυ τα ουρα και καθολου τα υγρα που ειναι πιο σιχαμενα σαν συσταση; Δεν βγαζει νοημα 

2. greekfetishlover1980

greekfetishlover1980 Regular Member

Επιβιώνω καλύτερα σε μείγμα από female urine και pussy juice!

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Να 'σαι καλά για το γέλιο που μου χάρισες (δεν το λέγω διόλου ειρωνικά)

4. greekfetishlover1980

Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις αυτό που ψάχνεις, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σαν γυναίκα bdsmer πιστεύω θα βρεις κάποιον άξιο Master να σε ταξιδέψει στη ηδονή.

Πάντως κι εγώ δεν πολυκαταλαβαίνω τι παραπάνω έχουν τα ούρα από τα σάλια και το σπέρμα. Μάλλον έχει να κάνει με την σύνδεση που έχουμε κάνει για τα 2 με το σεξ ενώ το άλλο όχι.

Από τα υγρά του άλλου καταλαβαίνουμε πόσο ταιριάζουμε σε βιοχημικό επίπεδο. Δεν είναι τυχαία πράξη το στοματικό και τα γλωσσόφιλα. Έτσι κι αλλιώς όταν το κάνουμε γινόμαστε sub για τον άλλον.

5. georgio

georgio New Member

Έτυχε. Γνωριστήκαμε 20 χρόνων. Σε ένα club καλοκαιρινό. Ερωτευτήκαμε. Είμαστε μαζί 23 χρόνια. Έχουμε και ένα παιδί. Πριν 2 χρόνια αφού μελέτησα αποφασίσαμε. Διαβάσαμε και οι 2. Και αποφασίσαμε. D/s σχέση. 24/7. Αυτό μας αρεσε

6. AlexSweetSub

AlexSweetSub New Member

Είχα μια light εμπειρία παλαιότερα, αλλά ακόμα είμαι σε αναζήτηση.
    Συνεπώς θα έλεγα πως είναι αρκετά δύσκολο να βρεις τον παρτενέρ σου

7. greekfetishlover1980

Πάντως, πάνω σε αυτό που λες. Μήπως τελικά είναι ολο το νόημα στην οικειότητα και εμπιστοσύνη που έχεις αναπτύξει με τον άλλον; Δηλαδή μήπως αυτά τα θέματα είναι κάπως λεπτά και δεν είναι θέματα για συζήτηση πριν από την γνωριμία, ούτε καν πριν από το να υπάρξει κάποια πρώτη ερωτική επαφή;

Τουλάχιστον οι γυναίκες (απ όσο μπορώ να καταλάβω) δίνονται ολοκληροτικά σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Είναι το τι θα βγάλεις σε καθε μια. Έχει σημασία το ποιος είσαι κι όχι το τι ζητάς. Επόμενος όταν δεν έχει προλάβει να καταλάβει ποιος είσαι (η δεν τις αρέσει αυτό που είσαι) σιγά μην δεχθεί.

Last edited: 24 Νοεμβρίου 2021
  8. greekfetishlover1980

Να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό που λες; Λες ότι θα καθόσουν να δεχθείς αλλά δεν θα έδινες. Το κατανοώ από την άποψη ότι είσαι υποτακτική και δεν θες να αλλάζεις ρόλους, αλλά τι είναι αυτό που σε χαλάει στο να ανταποδόσεις; Δηλαδή αν ο Κ σε διατάξει να το κάνεις, είναι διαφορετικό; Η επειδή είναι Κ, δεν θα το ζητήσει ποτέ; Κι αν το ζητούσε και δεν ήθελες, θα μπορούσες να αρνηθείς;

Συγνώμη αν ρωτάω κάτι χαζό αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει στο μυαλό ολο αυτό. Προσωπικά δεν μπορώ να επεξεργαστώ πως είναι να δίνεις και να μην σου δίνουν. Μου αρέσει να μοιράζομαι τα πάντα με την άλλη.

9. espimain

espimain Contributor

Αν ήσουν Κ δεν θα είχες τέτοιες απορίες.

10. greekfetishlover1980

Ναι. Γι’ αυτό ρωτάω, επειδή δεν είμαι. Πιθανών όμως, αν ήμουν, να είχα άλλες απορίες όποτε όλα είναι σχετικά.

11. georgio

georgio New Member

Καλημερα. Προσωπικά για εμένα, εννοείται ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εμπιστοσύνη.

12. greekfetishlover1980

Μιλάμε για LTR καταστάσεις η και για απλό session με κάποιον σχετικά άγνωστο; Η εμπιστοσύνη πάνω σε τι θέμα χρειάζεται; Στην καθαριότητα; Στην ειλικρίνεια; Στην υγεία; Στην εχεμύθεια; Στο ότι θα σεβαστεί ο ένας τα όρια του άλλου;

Ακόμα και γι αυτό όμως, δεν είναι καλύτερα να ξεκαθαρίσεις την θέση σου για το τι σε ενδιαφέρει από την αρχή (κι ας πάρει μετά τον χρόνο του) από το να χάνεις χρόνο με κάποιον/α που δεν ενδιαφέρεται;