Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο δυσκολευτήκατε να βρείτε παρτνερ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος greekfetishlover1980, στις 21 Νοεμβρίου 2021.

1. Error

Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

Το να κατουρησεις καποιον, οπως το να φτυσεις, χαστουκισεις κλπ ειναι μια υποτιμητικη πραξη. Δεν νοειται να μου το ζητουσε ο κ μου θα ξενερωνα κατευθειαν.. εμενα μου αρεσει ακριβως γι αυτο το λογο γιατι θα με «υποτιμησει» και οχι σαν φετιχ εννοια. Και εκει ακριβως ειναι το σημειο που δεν καταλαβαινεις. Το βλεπουμε απο διαφορετικη σκοπια. Εσυ ως φετιχ αυτο καθ’ εαυτο και εγω/ή οποια εγω, ως μεσο υποταγης/εξευτελισμου/ανωτερωτητας ως προς τον κ. Ελπιζω να βοηθησα.

2. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

Δεν νοείται στο δικό σου κεφάλι, οχι στο δικό του.
    Αν σου το ζητούσε ο Κ σου και ξενερωνες κατευθείαν όπως λες αυτό δεν θα σε έβαζε σε σκέψεις σε σχέση με την υποταγή σου σε Εκείνον; Αυτόν δεν θα τον έβαζε σε σκέψεις σε σχεση με την υποταγή σου πιστεύεις;

3. greekfetishlover1980

greekfetishlover1980 Regular Member

Απόλυτα. Σ’ ευχαριστώ.

4. Error

Αντε παλι.. οταν ησουνα μικρη δεν σου ελεγαν «ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια»;! Ποτε δεν θα ειχα «υποταχθει» σε τετοιον κ ακριβως για το λογο του οτι Δεν ταιριαζουμε.. και αν τα ειχα λογαριασει λαθος και το συναντουσα στην πορεια θα απογοητευομουν πολυ.. με αγνωστες συνεπειες..

Εμενα δεν μου κανει. Αν σου κανει κρατα το..

5. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

@Error όταν ήμουν μικρή μου έμαθαν "να βουταω τη γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησω" που χρήσιμο είναι αλλα όταν μεγάλωσα ήρθε η πραγματική αποκάλυψη "να μην βγαζω αυθαίρετα συμπεράσματα για τους λόγους που μπορεί κάποιος να ζητάει κάτι", πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος είναι Κ.
    Σου εύχομαι να το μάθεις και εσύ κάποια στιγμή.

6. greekfetishlover1980

Εεεε….κορίτσια, μην μαλώνετε. Νομίζω ο κάθε ένας/μια έχει δικαίωμα να εκφράσει την επιθυμία του όπως αυτός/η την νιώθει. Το γεγονός ότι κάτι δεν ταιριάζει στα δικά μας πρότυπα, δεν σημαίνει ότι είναι λάθος. Υπάρχουν τεράστιες αποκλήσεις στο φάσμα του kink / φετίχ / bdsm κτλ, οπότε λογικό να βρίσκουμε τεράστια ποικιλία.

7. Error

Με εχεις αχτι. Το ξερω. Το ξερεις. Το ξερουν.  

8. sapfw

sapfw out of order Contributor

πάμε πάλι την αλφαβήτα: η υποταγή δεν είναι ενεργητική διαδικασία... αν "ο τέτοιος" γούσταρε να σε υποτάξει, θα τον κατουρούσες στο πιτς φιτίλι

9. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

Καλε δεν μαλώνουμε... οικογένεια είμαστε και συζηταμε  

Αλλά θα ξαναδιαφωνησω αγαπητέ διότι η υποταγή δεν αφορά γούστα/φετιχ/κινκ κλπ.. Δεν υποτάσσεται κάποιος για να εξυπηρετήσει τα γούστα του.

Έλα μου; Γνωριζόμαστε από κάπου;
    Τελοσπαντων.. δεν σε εχω άχτι, προσπαθώ να σου δωσω μια αλλη οπτική.

10. greekfetishlover1980

Ενδιαφέρον αυτό. Άρα υποτάσσεσαι για να εξυπηρετήσεις / ικανοποιήσεις τα γούστα του άλλου; Κι ο Κ κυριαρχεί για να εξυπηρετήσει τα γούστα του υ; Η δεν μας νοιάζουν τα γούστα του υ;

11. espimain

espimain Contributor

Όσο γουστάρουμε έως και καθόλου.

12. greekfetishlover1980

Οι Κ. Στοματικό δεν κάνουν στους υ;