Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο δυσκολευτήκατε να βρείτε παρτνερ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος greekfetishlover1980, στις 21 Νοεμβρίου 2021.

1. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Συγγνώμη αλλά κι εγώ αν με έβαζε ο Κ να τον κατουραω, να τον φτύνω και να τον χαστουκιζω θα την έκανα με ελαφριά.
    Μερικά πράγματα έχουν ένα δυνατό συμβολισμό και έχουν σημασία για εμενα, δεν είναι απλά φετίχ/γούστα.

Τονίζω το "για εμένα".
    Σεβαστές οι αντιθετες απόψεις.

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Σου απάντησε ο @espimain

Αν θέλει ο/η ίδιος/α κάνει. Αν όχι δεν κάνει. Το "υ" μπορεί να επιθυμεί το οτιδήποτε, το τι θα του δώσει ο/η Κ είναι άλλη ιστορία.

3. Error

Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

Βρε σαπφω πως γινεται αυτο; Αν δεν σου αρεσουν καποια στοιχεια ξενερωνεις, απομακρυνεσαι, βαριεσαι. Πως θα υποταξει αν δεν της αρεσει πια;;;;

4. greekfetishlover1980

greekfetishlover1980 Regular Member

Ναι. Το έπιασα. Απλά προσπαθώ να καταλάβω από την μεριά του υ, μήπως δεν τους αρέσει; Προσωπικά αν δεν μου έκανε κάποια, θα έβρισκα κάποια που να μου κάνει.

Κι αν είσαι Κ που κάνει, μήπως τελικά δεν είσαι τόσο Κ; Που χρησιμεύουν ακριβώς οι ταμπέλες όταν ο καθένας τις ερμηνεύει όπως θέλει; Κι αν κάποιος είναι Κ με ένα σύντροφο και υ με άλλο σύντροφο, τότε τι ακριβώς είναι;

Το καταλαβαίνω στα όρια του παιχνιδιού να απέχεις από κάποια πράγματα αλλά στο τέλος μήπως όλοι θέλουμε να νιώθουμε τα ίδια πράγματα;

5. thanasis

thanasis Contributor

Το βλέπω το νήμα να έρχεται, "θέλει να μου κάνει γλειφομούνι, τον κάνει αυτό λιγότερο Κ"; Ακόμα πιο μερακλίδικο, αν περιέχει και πινελιές από το "φυσικό, αξύριστο θηλυκό".  

6. Arioch

Το "υ" έχει υποταχτεί αλλιώς δεν είναι "υ". Η ελευθερία που υπάρχει -στα πλαίσια του BDSM- είναι ότι ακόμα και υποταγμένο έχει τη δυνατότητα να φύγει αν οι συνθήκες που το έφεραν σε αυτή τη θέση αλλάξουν ώστε να θέτουν τη θέση εν αμφιβόλω.

Η επιθυμία να υποτάξεις κάποιον δεν λέει τίποτα αν ταυτόχρονα δεν έχεις και την ικανότητα να το πραγματοποιήσεις. Η ταμπέλα μπορεί να γράφει πολλά αλλά στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα είναι που μετράει.

7. greekfetishlover1980

Σοβαρά πάντως. Το στοματικό είναι υποτακτικό από μόνο του.

8. Arioch

Όχι, δεν είναι.

Το υποτακτικός δηλώνει τη θέση από την οποία πραγματώνεται μια πράξη, όχι την πράξη.

9. greekfetishlover1980

Ξενερώνεις ακόμα και όταν σε γλείφουν; Ρωτάω με πραγματική απορία.

10. espimain

espimain Contributor

Αυτές τις απορίες μπορεί να σας τις λύσει μόνον ο Κύριος σας.

11. greekfetishlover1980

Οκ.

12. espimain

espimain Contributor

Από που κι ως που;