Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο δυσκολευτήκατε να βρείτε παρτνερ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος greekfetishlover1980, στις 21 Νοεμβρίου 2021.

1. espimain

espimain Contributor

2. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Αν εχεις hard limits τα λες απο την αρχή.
    Δεν τα θετεις ανάλογα με τη διαθεση της στιγμής.
    Αλλιως διολισθαινεις ταχέως προς το Topping from the bottom.

Αν δεν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο εμπιστοσύνης και υποταγής (ειτε ως ανάγκη ειτε μετά από κατισχυδη), ίσως είναι προτιμότερο να ξεκινησεις με bottoming και βλέπεις που σε πάει το κύμα.

Γνώμη μου.

3. greekfetishlover1980

greekfetishlover1980 Regular Member

Από το γεγονός οτι δίνεις απόλαυση, χωρίς να παίρνεις. Όπως και κάποιες στάσεις στο σεξ έχουν κυριαρχικό η υποτακτικό χαρακτήρα.

4. sapfw

sapfw out of order Contributor

πάμε πάλι την αλφαβήτα: άπαξ και υποταχθείς ξεχνάς τα δικά σου γούστα...
    το θέμα των hard limits που έθεσε ο @E. Dantes παίζει σίγουρα το ρόλο του, αλλά hard limit από hard limit έχει διαφορά κι αυτό είναι κάτι που θα αξιολογήσει Ο Κ... είναι άλλο το "δεν τρώω φράουλες γιατί δε μου αρέσουν" και άλλο το "δεν τρώω φράουλες γιατί έχω αλλεργία"

says who?

and again... says who???

5. greekfetishlover1980

Εκφράζω την ταπεινή μου, υποκειμενική άποψη. Ο καθένας την υποκειμενική του άποψη, δεν εκφράζει; Θέλουμε τεκμηριωμένη επιστημονική άποψη; Ας την παραθέσει κάποιος αρμόδιος η ας παραπέμψει κάποιος σε σχετική βιβλιογραφία ψυχολογίας.

Αν κάποιος νιώθει κυριαρχικά όταν κάνει στοματικό σε άλλον η όταν τον στραπωνάρουν π.χ. οκ, πάσο. Απλά εγώ δεν νιώθω έτσι. Ξέρω ότι εκείνη την ώρα είμαι υπο. Και δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό.

6. sapfw

sapfw out of order Contributor

@greekfetishlover1980 σίγουρα ο καθένας εκφράζει τη δική του οπτική... Όταν όμως κάτι υποκειμενικό εκφέρεται ως αντικειμενικό έχουμε θεματάκι, δε νομίζεις;

Αυτό πάντως που διαφεύγει από πολλούς είναι πως τα περισσότερα θέματα που διαπραγματεύεται το συγκεκριμένο φόρουμ είναι πρωτίστως εγκεφαλικά

7. greekfetishlover1980

Με συγχωρείτε αν παρεξηγήθηκα. Δεν σκέφτηκα ότι σε κάθε μου πρόταση πρέπει να βάζω disclaimer ότι εκφράζω μόνο τον εαυτό μου και κανέναν άλλον. Το θεώρησα δεδομένο ότι εδώ πέρα ο καθένας εκφράζει την άποψη του, που μπορεί να συμπίπτει με την άποψη κάποιου άλλου, η όχι.

Αν θέτω ερωτήματα δημόσια, τα θέτω γιατί πολύ με ενδιαφέρει η υποκειμενική άποψη των άλλων πάνω σε θέματα που μπορεί να μην έχω εμπειρία. η να τα έχω παρεξηγήσει τέλος πάντων.

Δεν είχα σκοπό να δημιουργήσω «θεματάκι».

Προφανώς είναι εγκεφαλικό το πώς αντιλαμβάνεται (η πως επιλέγει να αντιλαμβάνεται) ο καθένας τις πράξεις του και τις πράξεις των άλλων. Ίσως μέσα από αυτή την διαδικασία κατανοήσω κι εγώ, πως με βλέπουν οι άλλοι.

Last edited: 24 Νοεμβρίου 2021
  8. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Ας μου εξηγήσει κάποιος ποιον άλλο συμβολισμό μπορεί να έχει το να φτύσεις κάποιον στα μούτρα πέρα από το να νιώσεις ότι τον ξεφτυλιζεις/μειώνεις/ταπεινώνεις;

Last edited: 24 Νοεμβρίου 2021
  9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Να το νιώθει αυτός που το δέχεται ενώ για σένα να μη σημαίνει τίποτα.

Perception matters.

10. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Ωραία, επομένως μιλάμε για έναν Κ που του αρέσει να τον ξεφτυλιζουν;

11. greekfetishlover1980

Αν κατάλαβα καλά, ένας πραγματικός Κ δεν θα δεχθεί ποτέ να τον φτύσουν αλλιώς δεν είναι και πολύ Κ. Και μια υ που θα την διατάξει ένας Κ να τον φτύσει, μάλλον θα ξενερώσει γιατί δεν θα νιώθει ότι ο άλλος είναι αρκετά Κ.

Βεβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπου ένας/μια Κ μπορεί να νιώθει πολύ Κ παρ ότι τον/την φτύνουν καθώς αυτός/αυτή έδωσε την διαταγή και ο/η υ, απλά εκτελεί.

Δεν εινσι η πράξη, ειναι θέση από την οποία κάνεις την πράξη και το βασικό είναι πως το εκλαμβάνουν οι 2 εκείνη την στιγμή.

12. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Εξευτελισμός είναι *ΜΟΝΟ* αν ο λήπτης το θεωρεί εξευτελισμό.

Στο παράδειγμά σου θα μπορούσαμε κάλλιστα να μιλάμε για ένα Κ που γουστάρει να φέρνει το υ του σε άβολη θέση και το τελευταίο θα έλεγα πως έιναι αγαπημένο σπορ των Κ.