Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο δυσκολευτήκατε να βρείτε παρτνερ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος greekfetishlover1980, στις 21 Νοεμβρίου 2021.

1. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Γιατί όχι και ένας Κ που κάθε φορά που θα βρίσκεται με την σκλάβα του θα γονατίζει και θα κάθεται στα πόδια της τότε;

Και λίγος ρεαλισμός και όχι μόνο θεωρία καλο πραγμα θα ήταν.

2. greekfetishlover1980

greekfetishlover1980 Regular Member

Σωστά. Γιατί κι εμένα όταν με κατουράει μια γυναίκα δεν νιώθω εξευτελισμό, ούτε όταν το κάνω εγώ και ούτε θα έμπαινα στην διαδικασία να το κάνω αν ένιωθα ότι η άλλη το βλέπει έτσι, άσχετα αν αυτή το γουστάρει αυτό.

Last edited: 24 Νοεμβρίου 2021
  3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ο,τι είναι έξω από τις εμπειρίες σου δεν καθίσταται ipso facto θεωρητικό.

4. Seras Victoria

Οκ, θα με ενδιέφερε να ακούσω πως το βίωσαν οι σκλάβες που τους ζήτησε ο Κ τους να τον φτύνουν και να τον χαστουκιζουν.
    Κάτι μου λέει ότι θα δυσκολευτουμε να τις βρούμε.

5. Seras Victoria

Και τους Κ που από όλους τους τρόπους που μπορείς να φέρεις μια σκλάβα σε αμηχανία επέλεξαν αυτές τις πρακτικές.

6. Arioch

@Seras Victoria Γνωρίζω την περίπτωση¹ ενός μαζοχιστή gay μαφιόζου² κάπου στα 70s, αυτό που δε γνωρίζω είναι τι άλλο πάθαιναν αυτοί που δεν τον ικανοποιούσαν πέραν του ότι βυθομετρούσαν το λιμάνι με τσιμεντένια βατραχοπέδιλα.

What you can or can't imagine doesn't even gets close to what's out there.

¹ Με τη γενικευμένη έννοια, δεν ξέρω τι έκανε στις ερωτικές του περιπτύξεις πέραν του γεγονότος ότι ήταν νονός και μαζοχιστής με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
    ² @cadpmpc Θυμάσαι περισσότερα για αυτή την περίπτωση;

7. sapfw

sapfw out of order Contributor

Με αφορμή τη ροή της συζήτησης και δεδομένου ότι το φτύσιμο/κατούρημα/στραπονάρισμα κλπ κλπ (συμπληρώνετε τη λίστα κατά το δοκούν) είναι κάποια από τα πολλά (τα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΆ) που δύναται να ζητήσει ένας/μία Κ, προκύπτει το ακόλουθο ερώτημα:

Έστω Κ έχει καθυποτάξει υ.
    Αυτά που ο/η Κ ζητάει από την/τον υ είναι αυτά που το mindset της/του υ θεωρεί αναμενόμενα/αποδεκτά;

ΥΓ. @Arioch μάλλον για split πάει κι αυτό  

8. Seras Victoria

Μιλάω για πολύ συγκεκριμένα πράγματα σε αυτό το νημα, δεν θα βγει τώρα ότι το γενικεύω και ότι θεωρω ότι οι σκλάβες κάνουν μόνο ότι είναι αποδεκτό/αναμενόμενο για τις ίδιες.

9. Arioch

Αυτά που ζητάει είναι αυτά που ζητάει. Αν τώρα αυτό μπορεί να κλονίσει τη θέση σηκώνει συζήτηση όχι μόνο για το γεγονός καθαυτό αλλά για αυτό που κρύβεται: αν αυτά που ζητάει από το υ κλονίζουν τη θέση του υ, σύμφωνα με την οπτική του τελευταίου, υπήρξε όντως κατίσχυση;

10. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Πίνει το ποτό της. Τη βλέπεις. Πας και της λες, μωρή Μαγδάλω, από αυτή τη στιγμή είσαι η σκλάβα μου. Πέφτει στα γόνατα και με δάκρυα χαράς σκουπίζει τα adidas που φοράς με τα μαλλιά της.
    Τόσο άμεσα ή παίρνει κάνα τέταρτο παραπάνω;

11. sapfw

sapfw out of order Contributor

@Seras Victoria ήσουν συγκεκριμένη και ξεκάθαρη, δε γενίκευσες και για το λόγο αυτό δε σε έκανα quote... Το POV σου όμως ήταν το έναυσμα για το ερώτημα μου

12. Seras Victoria

Η κατίσχυση δεν είναι μια κι έξω, είναι μια συνεχόμενη ροή. Η μόνη "υποχρέωση" που έχει ένας Κ είναι να είναι Κ, κάπου, κάποιος, κάπως έτσι είχε γράψει. Αν σταματήσει να συμπεριφέρεται ως Κ τοτε είναι απόλυτα φυσιολογικό και η υ να ταρακουνήθει από τη θέση της.