Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο ενήλικες...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 4 Ιουνίου 2010.

1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

"Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω και αν με ζητήσετε θα είμαι στην αλάνα."
    Υπέροχο άσμα που έχει μάλλον κάτι να μας πει.

Πόσο ενήλικες ή πόσο παιδιά νιώθετε ασχέτου ηλικίας σας;

Last edited: 4 Ιουνίου 2010
  2. Dante

Dante Regular Member

Χιλίων κάθε πρωί, και μετά πάω να αγοράσω τσιγάρα και μου ζητάνε ID και συνειδητοποιώ πως το ξέχασα, ξανά, και είμαι πάλι τριών και η μαμά μου τις βρέχει γιατί έσπασα το βάζο με τη μαρμελάδα βερίκοκο.

Ή αλλιώς:

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Πόσο ενήλικες...

Δεν νοιωθω ποτε και καθολου οπως οταν ημουν παιδι τουναντιον μαλιστα νοιωθω πολυ ενηλικας με ολο το βαρος της λεξης.

Ομως οταν ταξιδευω στην παιδικη μου εποχη, με πλημμυριζουν ομορφα συναισθηματα ,
    ζεστασια τυλιγει την ψυχη μου, ηχοι , χρωματα , μυρωδιες, γευσεις ξεπηδουν απο το υποσυνειδητο
    και με μεταφερουν ονειρικα στην ηρεμη γαλαζια θαλασσα της ασφαλειας και της σιγουριας που μου παρειχε η αγκαλια της μητερας .

---------------------------------------------------------------------

εξαιρετικα δοσμενο το θεμα απο τον Bergman
    ας το θυμηθουμε εμεις οι παλαιοτεροι ...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. Maley

Maley Contributor

Απάντηση: Πόσο ενήλικες...

σκετο παιδι..με υποχρεωσεις ενηλικα..

5. Απάντηση: Πόσο ενήλικες...

Καλό και πρόσχαρο ακούγεται το θεματάκι αλλά δεν είναι.
    Το πόσο ενήλικες είμαστε δεν έχει να κάνει με το πόσο ενήλικες νιώθουμε αλλά από ένα σύνολο πραγμάτων.
    Από κάποια ηλικία και μετά τα "πρέπει" είναι αυτά που έχουν προτεραιότητα καλώς ή κακώς.Φυσικά υπάρχουν και οι στιγμές που άλλος λίγο, άλλος πολύ νιώθουμε παιδιά αλλά....

6. kali crow

kali crow Guest

ενηλικιωθηκα?ποτε?
    που?
    πως?
    καποιο λαθος θα κανετε.....