Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο επηρεάζει το BDSM τη ζωή μας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Confused, στις 20 Απριλίου 2012.

  1. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Πόσο επηρεάζει το BDSM τη ζωή μας?

    Με τη σκοτοδίνη μου κανείς δεν ήθελε να ασχοληθεί νυχτιάτικα; Μα γιατί; Εκπλήσσομαι πολύ    

    @ woohoo,

    παίζει καθόλου να ασκήσεις έλεγχο στις εικόνες που κρατάς μέσα σου και να πετάς πέρα αυτές που δεν θέλεις για τους δικούς σου λόγους, αισθητικούς ή άλλους;

    Όταν κρατάς μέσα σου κάτι ακόμα και αρνητικό να είναι, σε διαμορφώνει ασυναίσθητα και αυτό, μαζί με όλα τ άλλα που επιθυμείς. Μόνον η πραγματική ή στην ανάγκη η πειθαρχημένη αδιαφορία είναι τρόπος απομάκρυνσης.
     
  2. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Πόσο επηρεάζει το BDSM τη ζωή μας?

    Να υποθέσω λοιπόν αγαπητή μου ότι όλοι σε προσέτρεχαν ....με ανθρώπινο ενδιαφέρον ...

    Για φαντάσου να μάθαιναν ....από που ...προήλθε η σκοτοδίνη σου τι θάκαναν ... 
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Πόσο επηρεάζει το BDSM τη ζωή μας?

    Οι ξένοι δεν έμαθαν ποτέ τον λόγο. Αυτός που είχα σηκώσει στο πόδι ήταν ο Αφέντης μου, ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο επιθυμούσα να επικοινωνώ πλήρως, δηλαδή. Δεν είχε συγκινηθεί, απ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω. Αλλά δεν ξαναέπαθα και σκοτοδίνη, επί των ημερών του.
     
  4. Emiris

    Emiris Regular Member

    Απάντηση: Πόσο επηρεάζει το BDSM τη ζωή μας?

    Ίσως καλή ερώτηση θα ήταν και η αντίστροφη, «πόσο επηρεάζουν οι συνθήκες της ζωής μας την ερωτική μας έκφραση».
    Ο στρεσσογόνος και αποκομμένος από τη φύση τρόπος της σύγχρονης ζωής θρέφει τις σαδιστικές ανάγκες για παράδειγμα;
     
  5. gaby

    gaby Guest

  6. medicineman

    medicineman Regular Member

    Απάντηση: Πόσο επηρεάζει το BDSM τη ζωή μας?

    Δεν ξέρω πώς το φαντάζεσαι ή πως το πραγματοποιείς τo session σου ή πως εξελίσσετε η σχέση σου. Έχω όμως την εντύπωση πως καλό θα ήταν αν κάτι σε ενοχλεί να το συζητάς με το Κ πρόσωπο. Από εκεί και μετά να θυμάσαι ότι η συναίνεση είναι κάτι απαραίτητο – όχι επιθυμητό σε τέτοιες επαφές.
    Αν κάτι σε ενοχλεί ή σου προκαλεί ανησυχία – αναστάτωση (όχι σεξουαλική lol) καλά θα ήταν να το συζητάς και να βλέπεις αν υπάρχει κάποιος σκοπός πίσω από αυτό που έγινε. Ζήτα feedback. Αν δεν υπάρχει κάποιος στόχος από το Κ πρόσωπο δε βλέπω τον λόγο γιατί να μην διαφοροποιηθεί η πρακτική που σου προκαλεί κάποιο θέμα. Και πάλι με συζήτηση με το Κ πρόσωπο.
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Πόσο επηρεάζει το BDSM τη ζωή μας?

    Υπάρχει ένα μοτίβο που εδώ και καιρό έχω αναγνωρίσει.

    Ξέροντας κάποια ελάχιστα πράγματα για τον πραγματικό άνθρωπο πίσω από την tender lilly θα μπορούσα (ενδεχομένως λανθασμένα όμως και θα ήθελα την άμεση σου διόρθωση σε αυτό αν χρειαστεί) να σε κατατάξω σε αυτό.

    Το μοτίβο λέει ότι υποτακτικής φύσεως άτομα στην προσωπική τους ζωής έχουν δεσποτικό χαρακτήρα στην κοινωνική τους ζωή.

    Αν όντως δεν κάνω λάθος που σε κατατάσσω σε αυτή την ομάδα, πιστεύεις ότι αν δεν είχες και αυτές τις υποτακτικής φύσεως προεκτάσεις, θα ήσουν λιγότερο δεσποτική στην κοινωνική σου ζωή?
     
  8. Alexkat

    Alexkat Contributor

    Απάντηση: Πόσο επηρεάζει το BDSM τη ζωή μας?


    Μετά το πάθημα με την σκοτοδίνη, μετάνοιωσες που συναίνεσες σ' αυτό ...με ...τα παξιμάδια ...?

    'Ηταν πέραν των ορίων σου ...?
     
  9. woohoo

    woohoo Regular Member

    Απάντηση: Πόσο επηρεάζει το BDSM τη ζωή μας?


    Δεν ξερω αν ειναι δικη μου ιδιαιτεροτητα η οχι, αλλα σχεδον παντα οτι διαβαζω τεινω να το απεικονιζω στο μυαλο μου. Σκεφτομουν το ποσο ζεστο θα ηταν και το ψωμι οταν θα το επιανες.

    Ισως ηταν περιτοο το σχολιο μου, αλλα μεχρι τωρα αυτο ηταν οτι πιο σοκαριστικο εχω διαβασει στο forum.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Πόσο επηρεάζει το BDSM τη ζωή μας?

    Έξυπνη και σωστή παρατήρηση για τα υποτακτικά άτομα γενικά. Θα μπορούσε κανείς να επεκτείνει την παρατήρηση, θέτοντας προς συζήτηση ότι αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο επηρεάζεται η προσωπικότητά τους.

    Πλην, το αρχικό ερώτημα είναι πόσο επηρεάζει η βιωμένη κυριαρχικότητα ή υποτακτικότητα την ζωή μας, αυτά που κάνουμε δηλαδή, όχι αυτό που είμαστε και ίσως δεν θα γινόμασταν αν δεν "το είχαμε".

    Όσον αφορά εμένα, μπορώ να υποθέσω ότι αν δεν ήμουν υποτακτική και μαζοχίστρια πιθανά θα ήμουν όχι δεσποτική αλλά ηγετική και ενδεχομένως θα διεκδικούσα περισσότερο, περισσότερα και απείρως πιο εύστοχα. Επειδή τα υποτακτικά άτομα που είναι και μαζοχιστές συχνά κουβαλούν πάνω τους το κύτταρο της αυτοϋπονόμευσης, σε όλους τους τομείς...
    Δεν μετάνιωσα διόλου, εντυπωσιάστηκα όμως, σχεδόν σοκαρίστηκα και όλο το σκηνικό ήταν πέρα από τα όριά μου, αλλά δεν ήταν αυτό ο λόγος της σκοτοδίνης γιατί τα όριά μου πολλές φορές τεντώθηκαν ή σκίστηκαν ή τσαλαπατήθηκαν ή έγιναν θρύψαλλα. Απλά είχε έρθει η ώρα της κρίσης ταυτότητας.

    Θεμιτό και αν είχα πρόβλημα με αυτό θα έπρεπε να τα βάλω με τον εαυτό μου που περιέγραψα το παξιμάδι όπως ήταν και δεν είπα απλώς "βρεγμένο", όμως, αν και το ανέφερα, δεν εστίαζα στο παξιμάδι. Υπήρχε ακόμα το φαϊ στα τέσσερα, που είναι για μένα το πιο σοκαριστικό πράγμα που υπάρχει, που το φοβόμουν και το κορόιδευα και όταν μου επιβλήθηκε, την πρώτη φορά ως τιμωρία, το αγάπησα κανονικότατα και με ερέθιζε πολύ, υπήρχαν το κολάρο, το λουρί και η σφήνα με την ουρά, που δεν είναι ευκαταφρόνητα ούτε ως σύμβολα ούτε ως καταστάσεις.
    Μια χαρά μου φαίνεται η ζωντανή απεικόνιση, η πρότασή μου είναι να δοκιμάσεις να διαγράφεις τις εικόνες που απορρίπτεις. Αν τις κρατάς μέσα σου, λίγο λίγο και άθελά σου γίνεσαι φίλος τους επειδή σε κρατούν κοντά τους μέσω του αρνητικού εντυπωσιασμού, και αυτό είναι κάτι που αν επιθυμείς μπορείς να ελέγξεις. Αυτό σου είπα  

    Ίσως δεν έπρεπε να το είχα γράψει, αλλά να το είχα αφήσει "βρεγμένο" ή σκέτο παξιμάδι.

    Αν εξαιρέσω τον πολύ πόνο, που είναι ένα δύσκολο στην αποδοχή και τη διαχείρισή του θέμα, τα υπόλοιπα βίτσια είναι εύκολο πράγμα και διόλου σοκαριστικά στην πράξη. Έρχεται η ώρα τους και γίνονται. Η ουρολαγνεία είναι από τα απλά, παρά τα περί του αντιθέτου υποτιθέμενα. Τουλάχιστον για μένα. Το μαστίγωμα με cane δεν είναι από τα απλά γιατί (είθισται να) πονάει πάρα πολύ.
     
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Πόσο επηρεάζει το BDSM τη ζωή μας?

    Οσον με αφορα δεν επηρεαζει την υπολοιπη ζωη μου (επαγγρλαμτικη,οικογενειακη,φιλικες συναναστροφες), στην οποια ειμαι ακρως κυριαρχικη, εκτος απο ενα σημειο.
    Εχω γινει πιο ηρεμη και ψυχραιμη στην διαχειρηση καταστασεων που μου προκαλουσαν οργη και εκνευρισμο.