Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο επιθυμητό είναι να είναι λεφτάς ο Κυρίαρχος ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ωκεανός, στις 16 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. Eri

    Eri

    Εγω παλι γιατι περα απο μπιντιεσεμ και βανιλοσχεσεις βλεπω οτι αυτο που κυριως ισχυει ειναι να πρεπει ο αντρας να εχει χρηματα?
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Είμαι άστεγος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν έχω απολύτως τίποτα. 'Ο,τι έχω δεν το'χω. 'Αστεγος λοιπόν, φτωχός, στη μέση του πουθενά. Δεν μπορώ να έρθω στη θέση αυτού που επιθυμεί να στεγάσει την καρδιά του σε πλούσιο σπίτι. Ευχήθηκα να πεθάνω σε μια συγκεκριμένη φωλιά. Πόσο αγάπησα αυτή τη φωλιά..από την πρώτη μέρα. Δεν έπιασε η ευχή, ίσως γιατί όπως μου'παν μετά μόνο οι πονηρές αλεπούδες έχουν φωλιές.

    Βρήκα κάτι τυχαία καθώς σερφάρω, από το προφίλ της Kamra

    "Να είσαι όμορφη γιατί σε Κοιτάζει...
    Να έχεις τα πιο όμορφα μάτια του κόσμου...τα μάτια Του...
    Να έχεις το πιο όμορφο χαμόγελο του κόσμου...το δικό Του χαμόγελο...
    Να μην έχεις τίποτα..."
     
  3. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    @elfcat

    Νομίζω ότι η ερώτηση της elfcat ήταν καίρια, και θα προτιμήσω να μην της δώσω την ερμηνεία που πρότεινε (έστω και χιουμοριστικά) ο cornilios. Φυσικά δεν μπορώ να την απαντήσω έτσι ακριβώς όπως είναι δοσμένη, καθότι δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων των κυριαρχικών ανδρών. Προσωπικά πάντως, επειδή έχω περάσει από μια περίοδο όπου, μπορεί μεν να μην ήμουν απένταρος, αλλά υπήρχε οικονομική δυσχέρεια και συνεπαγόμενο άγχος, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχα όρεξη να εξωτερικεύσω κανενός είδους κυριαρχικότητα. Από την άλλη μεριά, αυτό ίσως να οφειλόταν στο γεγονός ότι η περίοδος της οικονομικής δυσχέρειας ήταν παροδική, και αντιπροσώπευε μια κατάσταση διαφορετική από αυτή στην οποία ήμουν συνηθισμένος. Άν είχα συνηθίσει την πενία, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, δεν ξέρω.

    @vautrin

    Πως φαίνεται ο άνθρωπος ο πολύ-πολύ διαβασμένος! Σε ευχαριστώ, αγαπητέ.
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Πόσο επιθυμητό είναι να είναι λεφτάς ο Κυρίαρχος ?

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Πόσο επιθυμητό είναι να είναι λεφτάς ο Κυρίαρχος ?

    Το θέμα είναι γιατί δεν ήθελες να εξωτερικεύσεις καμιά κυριαρχικότητα και δη ερωτική? Νομίζω ότι απαντώντας το, κατά κάποιο τρόπο απαντάς και στο ερώτημα του νήματός σου. Αν με ρωτάς πάντως καλά έκανες.
     
  6. Ωκεανός

    Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

    Μα, το τι ισχύει για εμένα δεν είναι αναγκαστικά αυτό που ισχύει για τους άλλους. Επίσης, το τι ισχύει για ένα «Κ» δεν έχει αναγκαστικά τίποτα να κάνει με το πως τα βλέπουν τα «υ» τα πράγματα.
     
  7. spankingboy28

    spankingboy28 Regular Member

    Απάντηση: Πόσο επιθυμητό είναι να είναι λεφτάς ο Κυρίαρχος ?

    θα μιλησω απλοικα και συγχρονως συνθετα, αν ο αλλος σε καυλωνει και σου αρεσει να εισαι μαζι του δεν θα σε νοιαζουν τα λεφτα. Ειναι σαν την εργασια σου αν σου αρεσει, δεν σε νοιαζει ποσα κ (χιλιαρικα) θα βγαλεις, αλλα η ευχαριστηση σου και αν αυτο που κανεις σου δινει ευχαριστηση να τα βρασω τα λεφτα.

    απο εκει και περα ειναι επιλογες του καθ᾽ενος μας, παντως αν ο Κ ασκει επηρροη με τα χρηματα του για να πηδηξει μια ομορφη σκλαβα.. τοτε ειναι αξιος της μοιρας του.

    ---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:23 ----------

    και κατι ακομα.. με ητν ιδια λογικη η αφεντρα θα πρεπει να ειναι πλουσια;;;
     
  8. lina

    lina Regular Member

    Απάντηση: Πόσο επιθυμητό είναι να είναι λεφτάς ο Κυρίαρχος ?

    #63 lara[E-p]

    #64 dora_salonica



    Φτού, να μην έχω ρεπ...    
    +100.000.000.000...



    Ναι πω και "με δικά μου" λόγια ότι... καλοδεχούμενο να είναι καλά, σε οικονομικό επίπεδο ο Κ καθώς έτσι δεν θα χρειάζεται "βοήθεια" από "αλλού"...
    Καλό επίσης γιατί αλλιώς την κοιτάς την πραγματικότητα όταν το φυσάς κι αλλιώς όταν λιώνεις στην απελπισία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας...
    Η επιλογή του Κ όμως λογω οικονομικής (ευ-)κατάστασης δεν διαφέρει σε τίποτα απο τις συνήθεις σχέσεις που συνάπτουν άτομα (γυναικες κυριως δυστυχώς) λόγω τεμπελιάς και ταχαμου δήθεν αδυναμίας...
    Δεν είμαι υπό για να μένω σπίτι και να το παίζω καλή υπό και καλή νοικοκυρά... είμαι για να ολοκληρώνω την ύπαρξή μου, με κάθε μου έκφανση ικανοποιημένη...
    Ειναι αυτό που λέμε "φύσει" ή "θέσει"...?
    Οσο δεν μπορεί η υ να είναι σε νορμάλ κατάσταση με άλυτα προβλήματα στην ζωή της καλύτερα να μένει μόνη μέχρις ότου τα λύσει και να μπορεί να ανταπεξέλθει μόνη της (φύσει)... αλλιώς, αυτο, στο χωριό μου το λένε "βιζιτοσχέση" (θέσει)...

    Με κάθε σεβασμό... Λίνα...
     
     
  9. Απάντηση: Πόσο επιθυμητό είναι να είναι λεφτάς ο Κυρίαρχος ?


    i could not agree περισσοτερο:mdrmed:
     
  10. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Πόσο επιθυμητό είναι να είναι λεφτάς ο Κυρίαρχος ?

    Ειναι πολυ επιθυμητο ο Κυριος να ειναι λεφτας λογο της παρεξηγημενης εννοιας οτι το χρημα επιφερει την ανεσι. Ομως η ανεσι προερχεται οχι απο το χρημα μεμονομενα, αλλα απο ποικιλους και περιπλοκους συνδιασμους οπως χρημα και γνωσι, ιδιοσυγκρασια και προσωπικη τοποθετηση κλπ. Η ανεσι ειναι εκεινη που θα κανει να αισθανθει καποιο υποτακτικο οικειο με/σε αυτο που προσχωρει. Η φαντασια δεν μπορει να δημιουργησει χωρις την ανεσι χρονου, ευνοια περιβαλοντος σε μια συγκεκριμενη και καταλληλη στιγμη, οταν το χρημα ειναι δοσμενο με ανεσι, απλοχερα, αναλογα με τους νομους σχετικοτητας η οχι, ασχετως αν μπορει να εξαγορασει ακομα και την φαντασια. Κανενας δεν μπορει να παραγγειλει μια η δυο φαντασιες σε μια προκαθωρισμενη τιμη. Μπορει ομως να δημιουργησει τισ προυποθεσεις για την αναλογη και επιζητουμενη ανεσι, οπου πολλες φορες δεν χρειαζεται να ειναι και υπερογκη εκ των πραγματων. Φτανει να ειναι αρκετη για καποιο συγκεκριμενο σκοπο και λειτουργικοτητα.Ομως συνηθως χρονος και χρημα ειναι μεν αντιξοα μεταξυ τους, αλλα παραλληλα αλληλενδετα. Η ανεσι σκεψεως τα καθοριζει και τα ταξινομει σε ευλογες προσδοκιες ωστε να εξυπερετουν τις επιθυμιες.
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Πόσο επιθυμητό είναι να είναι λεφτάς ο Κυρίαρχος ?

    γιατί οι γυναίκες είστε τόσο πεζές και ασυναίσθητες που τελικά και να το παίζετε μητέρες Τερέζες ,σε αυτά ενδίδετε . (πολύ κακία ε; ας το κόψουμε λίγο ) είναι η παιδεία της κοινωνίας μας αυτή που θέλει έτσι τις γυναίκες τέρατα που καταβροχθίζουν και τους άνδρες σκυλιά που τρέχουν είτε αγριωπά(αφεντάδες θύματα) είτε με χαμηλωμένα τα αυτιά (υποτακτίκοι κάτι σαν το μαλάκα της παρέας)
    καλά τώρα το κακό απλώθηκε παντού ας μη συνεχίσω ...
     
  12. aria

    aria Regular Member

    Απάντηση: Πόσο επιθυμητό είναι να είναι λεφτάς ο Κυρίαρχος ?

    Έχω μια απορία ,έχω κατά καιρούς διαβάσει σε διάφορα νήματα ότι οι Κυρίαρχες ζητάν (αν όχι απαιτούν) από τους υποτακτικούς τους δώρα κτλ δηλαδή να έχει την οικονομική επίνεια που απαιτητέ για να καλύπτει της ανάγκες της. Από την άλλη λέμε ότι οι υποτακτικές θέλουν Κυρίαρχο με λεφτά. Μήπως τελικά το θέμα είναι ότι οι γυναίκες θέλουν ο άντρας να έχει χρήμα ανεξαρτήτως status και απλά ανάλογα με το status έρχεται και η ανάλογη αιτιολογία.