Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν να εξηγήσετε?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Βρισηίδα, στις 30 Ιουνίου 2024.

1. Βρισηίδα

Βρισηίδα To submit isn’t to be forced.

Αλλη μια ενδιαφέρον οπτική. Θετικό, μου αρεσε. 

2. Βρισηίδα

Γιατί... δεν είναι το γιατί, είναι σαν ενα συμπληρωμα που λειπει απο μια συζήτηση που εχει να κανει με σεξ, ας το πουμε ετσι. Ολοι ετυχε να βρεθούμε σε τετοια συζήτηση ποσες φορες να κρυφογελασεις οταν ακους τα "ομαλα" τους  

3. MG_1

MG_1 No rest for the wicked Premium Member

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας πεις τι είναι αυτό που σε κάνει να κρυφογελάς όταν κάποιος ή κάποια σου λέει τα "ομαλά" της.

4. Βρισηίδα

Όχι κάτι συγκεκριμένο κατά ανάγκη, δεν κατάλαβες πως το εννοούσα. Όπως αντιλαμβάνεσαι σε τέτοιες συζητήσεις-περιγραφες, έχουμε διαφορετικες εικόνες στο μυαλό.

5. slave32

slave32 Η πουτάνα του Αφέντη Μιχάλη Contributor

Σε κολλητο πριν μερικά έτη. Του είπα πως είμαστε με την κοπέλα μου - Αφέντρα μου. Στην αρχή γέλασε, μετά ρώταγε λεπτομέρειες. Κλάιν ούτε το συζητάμε πια.

6. Guiltless

Guiltless Handle with care

Οι δυο αυτές προτάσεις καλύπτουν και εμένα.

Αυτό που θα ήθελα να προσθέσω είναι πώς το "δεν κρύβομαι" δεν συνάδει απαραίτητα με το "τα βγάζω όλα στη φόρα".

Η συμβουλή μου, εάν αυτό ψάχνετε, και θα σας μιλήσω από προσωπική εμπειρία, είναι να βαδίσετε με προσοχή να μην ξεπεράσετε τα όρια του συνομιλητή σας άθελά σας. Αυτά που συζητούνται έχω μέσα στο φόρουμ χωρίς να πεταρίσει βλέφαρο, δεν είναι απαραίτητα το ίδιο ευκολοχώνευτα για κάποιον εκτός της κοινότητας. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα, με την κολλητή μου έχουμε συμφωνήσει και μιλάμε πάντα ανοιχτά, μου έχει ζητήσει όμως να μην δει τις τυχόν μελανιές, ουλές, κλπ, που έχω κατά καιρούς.

Ο καθένας έχει τα όρια του. Από εκεί και πέρα σε όποι@ πάρετε την απόφαση να ανοιχτείτε να θυμάστε ότι μπορεί να σας κρίνει, αλλά αυτό θα πει περισσότερα για εκείν@ πάρα για εσάς. Καλό coming out!  

7. BDSM_Couple

BDSM_Couple New Member

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για εξηγήσεις..

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πούμε το οτιδήποτε είτε σε κοντινούς, είτε σε μακρινούς μας φίλους, αφορά εμάς και μόνο.

8. tithon

tithon Contributor

μιά δύο φορές έτυχε κάτι φεμινιστές να ζητήσουν "εξηγήσεις", και, πραγματικά, ήταν πολύ διασκεδαστικό.

9. SirTobby

SirTobby New Member

Σε κουβέντα με φίλη μου είχα μιλήσει, αλλά δεν υπήρχε θέμα, γενικά είναι ανοικτόμυαλη, και εκείνη μου είχε πει προηγουμένως ότι είναι bi... Οπότε απλά το έφερε η κουβέντα...

10. AntreasTr

AntreasTr "There's beauty in the bruises of passion"

Όπως βλέπεις υπάρχουν δύο όψεις του νομίσματος. Αυτή που ο άλλος εξηγεί και ο άλλος που όχι. Για μένα και οι δύο πλευρές έχουν λογική, και λίγο περισσότερο η δεύτερη. Θα σκεφτείς ότι στον άνθρωπο αυτόν τι να πω, πως να το εξηγήσω, πως να του το φέρω κλπ. Εγώ είμαι της πρώτης πλευράς. Εξηγώ και δίνω πληροφορίες μέχρι εκεί που "καταλαβαίνει" και νιώθει άνετα

11. Δεν ξέρω εαν φταίει η δική μου νέα γενιά ή το πως φιλτραρω ,επιφυλακτικά , τα ατομα που θέλω να εχω διπλα αλλά ποτέ μου δεν ενιωσα την ανάγκη να κανω coming out, δεν χρειάστηκε με λιγα λόγια γιατι δεν το είχα στο μυαλό μου ως ταμπού ούτε ηταν ταμπού στον δικό μου κύκλο φίλων και γνωστών. Αντι για ταμπού ειναι απλα ενα πολύ γαμάτο θέμα ως προς συζήτηση.

12. AntreasTr

AntreasTr "There's beauty in the bruises of passion"

Νομίζω δεν έχει να κάνει η γενιά αυτό κάθε αυτό. Αλλά είναι μεγάλη ευλογία να εσείς άτομα δίπλα σου που μπορείς να συζητήσεις ανοιχτά για όλα και να σας συνδέουν τα ίδια πράγματα