Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν να εξηγήσετε?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Βρισηίδα, στις 30 Ιουνίου 2024.

  1. Δεν υπάρχει κανένας απολυτως λόγος να δηλώσει ένας κυρίαρχος τις προτιμήσεις του στον οικογενειακό του κύκλο, όπως για παράδειγμα το έχει ανάγκη ίσως ένας ομοφυλοφιλος. Σε ότι αφορά τους φίλους του, ο μόνος λόγος θα ήταν πάνω σε μια συζήτηση έχοντας διάθεση "επίδειξης" των όσων κάνει,κατι το οποίο δε με αφορά. Δε θα αλλάξει τίποτα στη ζωή μου αν το πω, ούτε θα κερδίσω κάτι. Μαλιστα ίσως δημιουργήσει και προβλήματα γιατί πολλοί παρεξηγούν.
    Αν αυτή η "αποκάλυψη" αφορά ατομο που θα συνευρεθω ερωτικά προφανώς επιβάλλεται. Μπορώ να σου πω για αυτή τη περίπτωση πως ένιωσα. Πριν το πω, σίγουρα ένα μικρό άγχος για το πως θα το εκλαβει το άτομο για το οποίο ενδιαφερομαι. Αφού το πω εξαρτάται από την αντίδραση του ατόμου. "Ανακουφιση-απελευθερωση" αν το είδε θετικά, στεναχώρια αν ενιωσε άβολα εξαιτίας μου και δεν ενδιαφερόταν για κάτι τέτοιο και τέλος "εκνευρισμός" Οταν πχ έπεσα πάνω σε κάποια που μου απαντησε... "σωπα ρε άντρα, θα μας δείρεις κιόλας;".
    Προφανώς για μια υποτακτικη τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, γιατί ίσως νιώσει την ανάγκη να μιλήσει με μια φίλη της για αυτό, προσπαθώντας να κατανοήσει γιατί της συμβαίνει. Όπως και όταν χρειαστεί να συναντήσει έναν τέτοιο άνθρωπο και θέλει να το γνωρίζει κάποιος για λόγους ασφαλείας. Τέλος ίσως χρειαστεί να εξηγήσει τυχόν σημάδια στο σώμα της.
    Αφήνω ένα μικρό παραθυράκι να μιλήσω σε φίλο-φίλη, αν μου κάνει ο ίδιος μια τέτοια αποκάλυψη για τον εαυτό του, οπότε θα το κάνω για να τον κάνω να αισθανθεί καλύτερα απέναντι μου.Εξάλλου το να αποκαλύψεις κάτι τέτοιο σε φίλους που ίσως γνωρίζουν την υποτακτικη σου ως κοπέλα σου ή γνωρίσουν τη μελλοντική υποτακτικη σου, παραβιάζει τη δική της πιθανή διάθεση ιδιωτικότητας.Γιατι αν εγώ δηλώσω κυρίαρχος σε φίλους, την ίδια ώρα όλοι θα γνωρίζουν και τη σεξουαλικοτητα της κοπέλας που είναι μαζί μου.
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2024
  2. skia

    skia Contributor

    Εκεί που χρειάζεται, όταν χρειάζεται και στο σημείο που ο άλλος καταλαβαίνει. Μεγάλωσα πλέον για να προσπαθήσω να δώσω στον δίπλα να καταλάβει άλλες οπτικές. Εκείνος που θέλει να καταλάβει, καταλαβαίνει. Εκείνος που θέλει απλά να κρίνει, απλά κρίνει.
     
  3. Iagos

    Iagos Contributor

    Για ποιο λόγο δεν υπάρχει λόγος και μάλιστα
    λόγος;
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Γιατί έτσι κρίνει ο ίδιος, θα απαντήσω εγώ. Και συμφωνώ μαζί του, το ότι δεν ντρεπόμαστε για αυτό που είμαστε δε σημαίνει πως αφορά και τον οποιονδήποτε.
     
  5. Iagos

    Iagos Contributor

    Εγώ πάλι ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ.

    Αναρωτιέμαι γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ένας Κυρίαρχος
    Ενώ ένας

    πιθανών να το έχει
    και άρα υπάρχει λόγος.

    Iagos
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    @Iagos Ναι, τώρα είδα προσεκτικά τι ρωτάτε και μου γεννήθηκε ακριβώς η ίδια απορία…
     
  7. Κάθε άνθρωπος, κάποια στιγμή, ίσως θελήσει να παρευρεθεί σε μια οικογενειακή-φιλική συνάντηση με τον-την σύντροφό του. Ένας κυρίαρχος μπορεί να το κάνει χωρίς να την παρουσιασει ως υποτακτικη του. Την ίδια στιγμή ένας ομοφυλόφιλος αν θελήσει να κάνει το ίδιο, εξ ορισμού θέλοντας και μη θα αποκάλυψει τη σεξουαλικη του ταυτότητα.Αρα ίσως νιώσει την αναγκη να μιλήσει για αυτό πριν από αυτό. Σου έδωσα ένα απλό παράδειγμα.Ενας ομοφυλόφιλος θα μπορούσε να σου εξηγήσει γιατί μπορεί να νιώσει αυτή την ανάγκη, καλύτερα από εμένα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που το αποκαλύπτουν δημόσια λέγοντας πως νιώθουν αυτή την ανάγκη. Το ακούς πρώτη φορά; Εσυ θα μου πεις έναν λογο για τον οποίο ένας Κυριαρχος πρέπει να δηλώσει τις προτιμήσεις του αφού διαφωνείς;
     
    Last edited: 15 Ιουλίου 2024
  8. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Δεν νομίζω ότι ανέφερε κανένας συνομιλητής ότι πρέπει. Αρκετοί είπαν/με ότι αν θέλει ο οποιοσδήποτε, θα το κάνει.
    Ένα "χρηστικό" λόγο που θα έβρισκα να το πει (αν δεν αρκεί απλά το ότι το κάνει γιατί θέλει) είναι ότι κρίνει ως σημαντικό να μην γίνεται καμία τροποποίηση στο πλαίσιο, π.χ. να μην αλλάζει ποτέ ο πληθυντικός.
    Αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζονται τόσο χρηστικές προσεγγίσεις. Όποιος θέλει το κάνει, όποιος δεν θέλει, δεν...
     
  9. Seras Victoria

    Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

    Σε τρεις πολύ καλές μου φίλες εκτός χώρου έχω πει για το είδος των σχέσεων που κάνω (που έκανα τουλάχιστον τώρα δεν κάνω τίποτα και ακούω τα δικά τους μόνο), το έδαφος ήταν πρόσφορο και έτσι μίλησα ανοιχτά και παρόλο που πολλές φορές δεν καταλαβαίνουν τις αποφάσεις μου γνωρίζω ότι τις σεβονται. Σε μια αλλη πολύ καλή μου φίλη όμως δεν έχω πει τίποτα καθώς είναι αρκετά συντηρητική, όχι ακραία αλλά είναι μιας πιο συντηρητικής νοοτροπιας, ο μόνος λόγος για αυτό είναι επειδή ξέρω ότι θα είναι άβολο και για τις δύο μας. Δεν ξέρω, νιώθω ότι σέβομαι τον τρόπο σκέψης της έχει δικαίωμα να είναι έτσι όπως ειναι και δεν έχω τρομερή ανάγκη να της τα πω και να την φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν είναι ότι πιστεύω ότι δεν θα με σεβαστεί είναι ότι απλά ξέρω ότι μέχρι ένα σημείο μπορεί να φτάσει και είναι οκ από εμένα αυτό, έχει άλλα πολλά καλά για τα οποία χαίρομαι να την έχω στη ζωή μου.
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    Γνωρίζετε πόσοι Κυρίαρχοι Έχουν στην Ιδιοκτησία τους πέραν του ενός slave;

    Ξέρετε πόσοι Κυρίαρχοι μπορεί και να συζούν με δύο slaves/submissives;

    Δεν είναι καθόλου σπάνιο...

    Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση κατά κατά τη γνώμη σας;

    Και επειδή
    ....άνθρωπος είναι και αυτός βρε αδερφέ...

    Τις παρουσιάζει ως τι;

    Κρύβει τη μία και παρουσιάζει την άλλη;

    Επίσης στην περίπτωση που μία Κυρίαρχη έχει στην Ιδιοκτησία Της δύο slaves τι κάνει;

    Βλέπετε @Κακος_Λυκος_1981 πόσοι λόγοι προκύπτουν για να πάρει την απόφαση να γίνει ορατός;

    Αν δεν θέλει είναι απόλυτα σεβαστό.

    Όμως το να θεωρείτε ότι στις ασύμμετρες σχέσεις επικρατεί ο στερεοτυπικός κανόνας της μονογαμίας και άρα δεν συντρέχει λόγος....

    Τι να πω...

    Υγεία.

    Iagos

     
  11. Έδωσα απλά μια απάντηση στον συνομιλητή μου, που αναρωτήθηκε γιατί ένας ομοφυλόφιλος έχει λόγο να το κάνει ενώ ένας κυρίαρχος όχι.
    Δε θα μπορούσα να αποκαλύψω απλά ότι είμαι πολυγαμικός; Πρέπει σόι και καλά να πω ότι είμαι κυρίαρχος; Δηλαδή εσύ ορίζεις κάθε πολυγαμικη σχέση ως σχεση Κυριαρχου με υποτακτικες; Για την ιστορία, ούτε το πολυγαμικός θα το δήλωνα ανοιχτά εκτός αν πλέον ήταν ολοφάνερο αφού θα συζουσα και θα έβγαινα μαζί τους. Αλλα λόγος να πω ότι είναι υποτακτικες μου πάλι δε θα υπήρχε. Υγεία επίσης. Όλοι υγεία να έχουμε.
     
  12. slave32

    slave32 Contributor

    Δηλαδη αν ειναι gay Αφεντης ο αλλος τι θα πρωτοπει;

    Καλα για τον gay σκλαβο του μη μιλησω καθολου.