Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο κρατάει; Γιατί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος female, στις 1 Μαρτίου 2007.

  1. zinnia

    zinnia Contributor

    Η σχεση κραταει οταν εχει κατι να "σου πει".. Η διαρκεια της εξαρταται απο το ποσο τα 2 μερη μπορουν, θελουν κι εχουν κατι να πουν στον αλλο.

    Οταν μιλαμε λοιπον για σχεση κι οχι για ενα βραδυ, η για μερικα σεσιονς, τοτε ειναι οπως ολες οι σχεσεις του κοσμου..μη σου πω και πιο "βαθειες" , πιο "ουσιαστικες" πιο "συνειδητοποιημενες"

    Και ναι..υπαρχουν σχεσεις που κρατανε πολυ πανω απο 1,5 χρονο..

    Γιατι ειναι σχεσεις που πανω απο ετικετες και κανονες , δεν φοβουνται την ανατροπη , την παραδοση και τη "δεσμευση"... δεν φοβουνται να παρουν και να δωσουν, ακομα κι εαν τσαλακωθουν ..
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Ζίννια μου,
    δεν ξέρω αν δικαιολογείται τόση αισιοδοξία. Είχα και εγώ μια μακροχρόνια σχέση τεσσάρων ολόκληρων ωρών. Δυστυχώς, η μιζέρια της βιοπάλης, το άγχος του βιοπορισμού, η φθορά της καθημερινότητας και η ρουτίνα, υπέσκαψαν τα θεμέλια της και όλα κατέρρευσαν.
    Προσπάθησα να πείσω την Ηγερία μου να αναλύσουμε τα αίτια της κρίσης, αλλά απάντησε πως αναλύουν όσοι είναι ανήμποροι να νιώσουν συγκινήσεις. Σκέφτηκα πως μια τελευταία ευκαιρία ήταν η εισαγωγή του bdsm στην ερωτική μας ζωή. Αναζήτησα με λαχτάρα τα σκοινιά που φυλάω πάντα για ώρα ανάγκης. Όμως, η παραδουλεύτρα μου, Lady N rgasm, τα είχε χρησιμοποιήσει για να απλώσει τη μπουγάδα.
    Έκτοτε, η μελαγχολία κυριαρχεί στη θλιβερή ζωή μου. Έφτασα σε τέτοια κατάπτωση ώστε το πρωί, αντί για το αγαπημένο μου ούζο με σκουμπρί πίνω γάλα και τρώω μαρμελάδα. Δεν μπορώ ούτε να εργαστώ, εγώ που υπήρξα πάντοτε φιλόμοχθος αργόσχολος.
    Φοβούμαι πως θα ξεπέσω στο μηδενισμό!
     
  3. fractal

    fractal Regular Member

     
  4. zinnia

    zinnia Contributor

    κουραγιο Ντολμανσε ντιαρ..

    σε καταλαβαινω δεν ξερεις ποσο.. Μαλλον καποια παιδικα τραυματα σε σημαδεψαν και σε ταλαιπωρουν ακομα και τωρα.. Ισως φταιει που εχασες την Ασημουλα σου και δεν την εχεις βρει..Ισως παλι φταιει η ακαματρα η παραδουλευτρα σου..

    ΥΓ Με κουριερ σου στελνω 50 μετρα σκοινι μπουγαδας, 125 μανταλακια, λιγο λουλακι και μια σκαφη..Να τη βαλεις στο σαλονι πανω στο τραπεζι .. η μη τι αλλο σκεψου τι εικαστικη παρεμβαση θα ειναι..μπορει να χασες τα παντα ντιαρ, αλλα ισως η τεχνη της σκαφης σ επαναφερει και σε κανει παλι ζωντανο και δημιουργικο

    σε φιλω

    η ζινια σου που σε σκεφτεται
     
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    πολυ λιγες σχεσεις κρατανε για μεγαλο διαστημα!γιατι? 1)ισως φταιει η ανατροφη μας(να κανεις οικογενεια παιδια μια καλη δουλειτσα κλπ)αποτελεσμα φθορα ψυχηκη και σωματικη!και κακα τα ψεματα σε μια bdsm σχεση πρεπει να εισαι ιδικα ψυχηκα νιφαλιος!δυσκολο για εναν κυριαρχο να του πανε στραβα τα παντα και συνχρονος να πρεπει να δημηουργει ενα περιβαλλον σταθεροτητας και ηρεμιας στο σπιτι! 2)η πληθορα επιλογων(μεγαλη παγιδα)ενταξη δεν περναμε καλα μας ξυνηζει το ενα μας βρωμαει το αλλο παμε σε αλλα!αποτελεσμα με το πρωτο ταρακουνημα τελειωνει η σχεση!δεν υπαρχουν περιθωρια για λαθη!τελειωνωντας θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για τα ορθογραφικα!