Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο νευρικοί είστε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος TheWildOne, στις 10 Ιουνίου 2009.

  1. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Όχι,δεν είπες πως έχει σχέση.

    Ίσως και να κατάλαβα λάθος,καθώς δεν μπορώ πάντα να ερμηνεύω σωστά,τα ποστς που δεν τοποθετούνται ξεκάθαρα.  

    Θα ήθελες,λοιπόν,να μου πεις τι εννοούσες όταν έγραφες αυτό;

     
  2. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member


    Εννοούσα πως το Atzhaimer είναι μια ασθένια που (ίσως εσφαλμένα ξέρω) έχει να κάνει με την μνήμη και που ποτέ δεν έχει παρατηρηθεί στο σαλιγκάρια. Το σαλιγκάρι είναι ένα γαστερόποδο πνευμονοφόρο μαλάκιο. Στην Ελλάδα το πιο κοινό είδος είναι ο γυμνοκοχλίας ή γυμνοσάλιαγκας, ο οποίος έχει χρώμα καφεκόκκινο, σχήμα επίμηκες και φέρει κέλυφος. Τα εδώδιμα είναι του γένους Έλιξ (οικογένεια Helicidae).
    Τo γένος των σαλιγκαριών ορίζεται ως ανεπαρκώς ερμαφρόδιτο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε σαλιγκάρι διαθέτει τόσο αρσενικά όσο και θηλυκά όργανα αναπαραγωγής. Για να γονιμοποιηθεί πρέπει να ζευγαρώσει με άλλο σαλιγκάρι και να φέρουν σε επαφή τα αντίθετα γεννητικά τους όργανα.
    Δεκαπέντε μέρες μετά το ζευγάρωμα κάθε σαλιγκάρι γεννάει αβγά τυλιγμένα σε ζελατινοειδή θήκη και επικαλυμμένα με μια ασβεστώδη ουσία που τα καθιστά πιο ανθεκτικά. Κάθε σαλιγκάρι γεννάει 50-60 αβγά τα οποία τοποθετεί σε μια τρύπα στο έδαφος. Η επώαση διαρκεί περίπου ένα μήνα. Στο εσωτερικό του αβγού δημιουργείται ένα σαλιγκάρι το οποίο, όταν τα αβγά "ανοίγουν", παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά ενός ενηλίκου.
    Η περίοδος αναπαραγωγής των σαλιγκαριών διαφέρει ανάλογα με το κλίμα. Στην Ελλάδα η περίοδος αυτή είναι συνήθως το καλοκαίρι. Κατά το ζευγάρωμά τους εκτοξεύουν "βέλη", έναν ασβεστώδη σχηματισμό ο οποίος βρίσκεται στο σάκο τους κι έχει σχήμα στιλέτου με μυτερή απόληξη, η οποία διεγείρει το σύντροφό τους.


    Focus
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Πόσο νευρικοί είστε;

    Πολύ νευρική είμαι.
    Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι είμαι συγκρουσιακός χαρακτήρας και μου την έχω στημένη στη γωνία διαρκώς.
     
  5. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Πόσο νευρικοί είστε;

    όσο ήρεμη φαίνομαι άλλο τόσο νευρική είμαι... δεν ξέρω πως λειτουργεί, αλλά υπάρχει μια περίεργη ισορροπία μεταξύ του φαίνεσθαι και του είναι (...)

    όσοι με ξέρουν καλά μπορούν να το επιβεβαιώσουν  
     
  6. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Πόσο νευρικοί είστε;

    σε γενικες γραμμες ειμαι ηρεμο ατομο
    αλλα οταν νευριαζω τα πραγματα γινονται αγρια γυρω μου
    το καλο ειναι οτι μου περναει ευκολα το πολυ σε 10 λεπτα
    ειμαι παλι ηρεμος
     
  7. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor



    Χοχλιοί (Σαλιγκάρια) Μπουρμπουριστοί


      ​
    Υλικά
    • 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
    • 1 ποτήρι του κρασιού αλεύρι
    • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
    • 1 κιλό χοχλιούς
    • δεντρολίβανο.
    • πιπέρι
    • αλάτι
    Οδηγίες παρασκευής

    Προετοιμασία: βάζουμε τους χοχλιούς (= σαλιγκάρια) σε μια λεκάνη με νερό και τους αφήνουμε μέχρι να βγάλουν έξω τα κεφάλια τους, δηλαδή για μία περίπου ώρα, και τους καθαρίζουμε καλά. Έπειτα, τους ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα με νερό που ήδη βράζει και προσθέτουμε τρεις κουταλιές αλάτι και όταν αρχίσουν να βγάζουν αφρούς ρίχνουμε 1 ποτήρι του κρασιού ξύδι και τους αφήνουμε για δέκα περίπου λεπτά. Μετά τους ξεπλένουμε πολύ καλά με κρύο νερό.

    Αλατίζουμε τους χοχλιούς, τους αλευρώνουμε και τους βάζουμε σε καυτό λάδι με το στόμιο προς τα κάτω για τρία λεπτά. προσθέτουμε λίγο αλάτι, πιπέρι και το δεντρολίβανο, τους ανακατεύουμε και τους αφήνουμε γι ‘ άλλα δυο με τρία λεπτά. Μετά τους σβήνουμε με το κρασί. Τους αφήνουμε να πάρουν άλλη μια βράση κι είναι έτοιμοι για σερβίρισμα.

    Υπάρχει και μια παραλλαγή αυτής της συνταγής, σύμφωνα με την οποία κάνουμε κουρκούτι με το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι, το δεντρολίβανο και αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη ρίγανη και λίγο σκόρδο, γεμίζουμε με αυτό το μείγμα το στόμιο των χοχλιών και τους τηγανίζουμε.




    Σαλιγκάρια
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Πόσο νευρικοί είστε;

    Δεν είμαι νευρική γιατί είμαι πολύ τεμπέλα. (Πάντα αναροτιώμουν αναφορικά με τους νευρικούς ανθρώπους "καλά, δεν κουράζονται να είναι διαρκώς στη τσίτα"?).Την όποια περιστασιακή νευρικότητά μου που μπορεί να προκληθεί λόγω συνθηκών δεν την εκφράζω ανοιχτά.
     
  9. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Eίμαι Ζεν μέχρι να μου πατήσεις τον κάλο. Μετά γίνομαι Δεν.
     
  10. Sofia

    Sofia Regular Member

    νευρικη ναι ειμαι..αλλα ειμαι απο τα ατομα που τα κρατανε μεσα τους μεχρι να μαζευτουν πολλα και να τους παρει ολους η μπαλα,φταιχτες και μη....ειμαι εκτος εαυτου εκεινες τις στιγμες....
     
  11. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Δεν έχω φήμη νευρικού ατόμου. Το αντίθετο θα έλεγα, πολλοί με θεωρούν υποτονικό. Αν και ενοχλούμαι από πολλά πράγματα, σπάνια πιάνω τον εαυτό μου να νευριάζει, ενώ μέχρι τώρα κανείς δε μ' έχει δει εκτός εαυτού. Ίσως αυτό να δείχνει πως κάποια στιγμή θα επέλθει το μεγάλο ξέσπασμα. Ίσως όμως και απλά να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο...
     
  12. gallant

    gallant Regular Member

    Μια από τα ίδια.