Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Amanteus, στις 12 Οκτωβρίου 2010.

  1. Amanteus

    Amanteus Regular Member

    Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Αγαπητή Ninevi,

    "Γνωρίζοντας πλέον αρκετά για την αντρική ψυχολογία, υποτακτική και μη, θεωρώ ότι η έμπνευση ξεκινάει από την εμφάνιση. Και όχι δεν εννοώ την όποια ωραία αντικειμενικά εμφάνιση, με έχουν απορρίψει επειδή δεν είμαι υπέρβαρη το οποίο και βρίσκω πολύ νορμάλ. Εννοώ ότι τον άντρα υπό τον κερδίζει κατά το ήμισυ, το αν ανταποκρίνεται η γυναίκα Κυρίαρχος στην εικόνα που έχει πλάσει ο ίδιος για εκείνη.[/B] Ίσως να είναι αρκετά διαφορετικά τα πράγματα με τις γυναίκες υπό σε αυτόν τον τομέα, ομολογώ ότι δεν το 'χω ψάξει και πολύ. Έτσι και αλλιώς, τίποτε από όσα λέω δεν θεωρώ κανόνα, όλα έχουν προκύψει από εμπειρίες και παρατηρήσεις δικές μου οι οποίες ανανεώνονται."

    Αυτό το σχόλιο σου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον (bold και underline). Αν και δεν έχει να κάνει με την ποσοτική παράμετρο της ηλικίας που αναφέρεται στο νήμα(αποτελεί ποιοτική παράμετρο), είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και χαίρομε πάρα πολύ που το επεσήμανες. Σε παρακινώ να δημιουργήσεις νήμα με το θέμα αυτό.

    Θα ήθελα απλά να αναφέρω, παρότι ο ίδιος ξεφεύγω από το θέμα, ότι αποτελεί ένα παράγοντα, που είναι κοινός και για τα δύο φύλα, τουλάχιστον όπως αυτό αναφέρουν κλινικές έρευνες, ανεξάρτητα από την ψυχολογία τους (Κ ή Υ).


    Με μεγάλη εκτίμηση,



    Amanteus
     
  2. thanasis

    thanasis Contributor

    Θα τοποθετηθώ αιρετικά, τουλάχιστον σε σχέση με τις απόψεις που διάβασα ήδη. Παραδοσιακά με ελκύουν περισσότερο υπό με ηλικία αρκετά μεγαλύτερη από την δική μου (10 χρόνια+). Θεωρώ οτι μεγαλύτερα σε ηλικία υ έχουν τις εμπειρίες, τη συνείδηση, τον ερωτισμό, το φόκους και την αυτογνωσία να μου προσφέρουν την υποταγή όπως την επιθυμώ, ακόμα κι αν τα αναλαμβάνω τότε για εκπαίδευση. Βρίσκω πολύ καλύτερο υλικό σε αυτές τις ηλικίες.

    Άτομα στην ηλικία μου ή/και μικρότερα είναι κατά κανόνα απογοητευτικά, με ελάχιστες (αλλά ζουμερότατες  ) εξαιρέσεις.

    ΥΓ. Μιλάω για D/s, όχι για σεσιονάκια.
     
  3. hateme

    hateme Regular Member

    καθαρα προσοπικη μ αποψη πιστευο πος για μισσ θα ηθελα μεγαλητερη μου λογο του οτι θα την εβλεπα καπος αλιος με σεβαζμο με εμπιστοσινι ενο ειναι διαφορετικα αν ειναι μικροτερη...
    τορα σε συβ επισις θα προτιμουσα μικροτερη για τον αντιστιχο λογο με απο πανο αλλα και μεγαλητερη δεν πιστευο πος εχει διαφορα..
    δλδ αλιος ειναι να σ λεει ενας μικροτερος ""τι να κανεις"" και αλιος ενας μεγαλητερος..(αυτο το προβλιμα το ειχα και στον στρατο) 
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Aψογη!!!

    ---------- Post added at 03:39 ---------- Previous post was at 03:27 ----------

    ...¨οπως λέμε πως η ιολολογία είμναι πολύ σοβαρή υπόθεση να την αφήσει κανείς στους οικολόγουσ? έτσι...
     
  5. aria

    aria Regular Member

    Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Θεωρώ ότι τα πράγματα για τους Κ είναι λίγο πολύ όπως για όλους τους υπόλοιπους άντρες, όταν είναι σε νεαρή ηλικία τους ελκύουν μεγαλύτερες γυναίκες λόγω εμπειρίας, μεγαλώνοντας αποκτούν εμπειρίες και προτιμούν τις μικρότερες, το γιατί ας μας το πουν οι ίδιοι. Τώρα όσο αφορά έμενα δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η ηλικία αλλά το σύνολο του ατόμου, οι εμπειρίες και ο χαρακτήρας του. Συνήθως βελτιώνονται με τα χρόνια αλλά αυτός δεν είναι απαραβίαστος κανόνας.
     
  6. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    ο μέσος όρος των αντρών νοιώθει την ανάγκη να παίζει ένα είδος πατρικού ρόλου με τις γυναίκες. Πιστεύω ότι αυτό δεν ισχύει για τους υπό αν και δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων.
     
  7. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Τουναντίον! Η μεγάλη πλειοψηφία των ανδρών αναζητά τη μαμά του {ενίοτε και καμία μεγαλύτερη αδελφή / εξαδέλφη / θεία}. Είτε την λατρεύει, είτε τη μισεί, δεν έχει σημασία. Αυτό είναι το πρότυπο, το μέτρο σύγκρισης, το ιδανικό τους. Οι περισσότεροι μάλιστα, ούτε το κατανοούν, ούτε τολμούν να το παραδεχθούν, επειδή τους φοβίζει τι σημαίνει αυτό.

    {"Μέσος όρος" ανδρών / γυναικών δεν υφίσταται.}

    Επίσης, έχει *απόλυτο* δίκιο η aria: υπάρχει η σχετικότητα των ηλικιών. Οι {straight} άνδρες 20+ λογικό είναι να κοιτάζουν τις μεγαλύτερες. Και οι 40+ λογικό είναι να κοιτάζουν τις μικρότερες. Χωρίς να αποκλείονται και πολύ διαφορετικά γούστα.

    Οι γυναίκες από την άλλη, αναζητούν διάφορα πράγματα {ασφάλεια, καλό σεξ, παιδιά κ.ο.κ.} και το αποτέλεσμα της αναζήτησης, προκύπτει πολύ πιο σύνθετο. Το πλέον απλό {ίσως και το πλέον "μπερδεμένο" για όποιον δεν το κατανοεί} είναι πως διαχρονικά, "φιλοδοξούν να εμπνεύσουν τον έρωτα" {όπως το συμπύκνωσε ο Μολιέρος}. Και αυτό είναι ανεξάρτητο ηλικιών και vanilla/bdsm καταστάσεων.

    Θα πρόσθετα και ανεξάρτητο φύλου, μερικές φορές. But that's just me.  

    Αξιωματικές απόψεις δε χωράνε, επειδή περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
     
    Last edited: 13 Οκτωβρίου 2010
  8. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    ίσως τότε το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών για να μην το πω μέσο όρο, να έχουν έντονη προδιάθεση για υποτακτικότητα σε γυναίκες και να μην το παραδέχονται. Προσωπικά θεωρώ ότι οι υποτακτικοί είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις παραπάνω. 'Εχω κάποιες ενστάσεις όμως σε κάτι πολύ συγκεκριμένο αλλά δεν προλαβαίνω να το αναπτύξω αυτή τη στιγμή λόγω ανωτέρας βίας. Συγκεκριμένα πιστεύω ότι πάρα πολλοί υποτακτικοί δεν έχουν βιώσει αρκετή αυστηρότητα από τη μητέρα, γι'αυτό υποσυνείδητα την αναζητούν σε συντρόφους ως ενήλικοι. Αυτή την ψυχαναλυτική εξήγηση έχω διαβάσει και για τις υποτακτικές κοπέλες, ότι συχνά ήταν πλάσματα που δεν δέχθηκαν αρκετή αυστηρότητα από τον πατέρα τους, και με την ίδια λογική όπως οι άντρες υποτακτικοί την αναζητούν στον σύντροφο.
     
  9. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Όχι, δεν το περιορίζω σε subs. Γνωρίζω πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα από Doms {συνειδητοποιημένους και μη} που αναζητούσαν παντού το συγκεκριμένο πρότυπο. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: δεν αναφέρομαι σε εξωτερικά χαρακτηριστικά αλλά σε συνήθειες, κινήσεις, τρόπο σκέψης κ.ο.κ.

    Και μάλιστα, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ορισμένοι ελπίζουν πως οι κόρες τους θα εξελιχθούν έτσι {σαν τη μητέρα τους} ... κι από εκεί, πάει μακριά η βαλίτσα.
     
  10. thanasis

    thanasis Contributor

    Στο cosmo, τον Φρόυντ, τον Λακάν και τη σούπερ Κατερίνα:

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    Να τονίσουμε ότι αυτό συνήθως συμβαίνει σε πολύ νεαρή ηλικία (μέχρι τα 20 - 21). Φυσικά, τότε, συνήθως ο άντρας είναι και "ότι του κάτσει" - δε θέλω φυσικά να προσβάλλω κάποιους μικρότερους - αλλά συνήθως τα κορίτσια των 20 - 21 κοιτάνε αρκετά μεγαλύτερους άντρες, οπότε τα αγόρια της ηλικίας τους μένουν χωρίς επιλογές. Οπότε, μεγάλες, μικρές, όλες καλές!!!  
    Τώρα, γιατί προτιμάμε μικρότερες?? (όχι πάντα - εξαρτάται από πολλά). Λίγο αυτό που είπε η deviantsub, λίγο η φρεσκάδα της νεότητας και της απειρίας (αν και πολλές φορές η απειρία είναι μόνο στο μυαλό του μεγαλύτερου), λίγο η εμφάνιση, λίγο το ότι οι μικρότερες συνήθως είναι που μας κοιτάνε, λίγο ότι οι μικρότερες δεν θέλουν γάμο και παιδιά άμεσα ... 
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Πόσο σημαντική είναι η ηλικία σε μια σχέση Bdsm.

    είναι και εκείνες(έχω γνωρίσει μία) που γκρινιάζουν γίνοντε απαιτητικές και οι άνδρες δεν μπορούν να τους αρνηθούν τίποτα (είναι τόσο γλυκιές εξάλου..!) ,θυμίζει σχέση χαζομπαμπά με καλομαθημένη ,οπότε ο πατρικός ρόλος δεν είναι αναγκαστικά κυριαρχικός ...

    εσύ και κάτι άλλες μου προκαλείτε κατάθλιψη ,αλλά anyway ...

    σημασία έχουν τα βιώματα και κατά πόσο "έμαθες" από αυτά (δλδ κατά πόσο ώριμος είσαι μιάς και αυτό σημαίνει για εμένα ώριμη προσωπικότητα) ,οπότε ναι η ηλικία παίζει έναν ρόλο μιάς και αποτελεί σχετικά κρίσιμο παράγων των βιωμάτων/εμπειριών .

    προσωπικά θέλω να μαθαίνω ,οπότε προτιμώ ωριμότερες/"μεγαλύτερες" .