Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσο συχνά κάνουμε σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος koukoukuku, στις 4 Ιανουαρίου 2021.

1. Brt

Brt #ολαπολυ

Κάποια χρειάζεται προπόνηση     practice makes us better
      Οπως διαπίστωσα πρόσφατα, παραδίνω κάπου στις 6-7 μερες, καθημερινό σεσιοναρισμα (δεν τα θυμάμαι και όλα, μεταξύ αργιών και lockdown άφησα τα κοκαλάκια μου). βέβαια ότι παρέδωσα δεν ελήφθη υπόψη, όποτε σουρνωντας συνέχισε η χρήση  

Last edited: 18 Ιανουαρίου 2021
  2. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Καλά το σεξ. Τα πιάτα και το πλυντήριο ποιος τα κάνει...

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ένα φεγγάρι νταλαβεριζόμουν με μία bottom όπου πραγματικά δε νομίζω να υπήρχε στιγμή που να μην ήθελε να γαμηθεί.
    Κανονίζουμε να το πάμε τύπου μαραθώνιο σεξ για καμιά βδομάδα. Στις δύο πρώτες μέρες με πόναγε η μέση μου, οι καρποί μου.... συν ότι είχα ρίξει γερό χτύπο και στο καλάμι πάνω στη φούρια. Τις επόμενες πέντε μέρες έτρωγα τα φαγητά που είχε φτιάξει για την εβδομάδα που θα ήμασταν κλεισμένες. Εξαιρετική μαγείρισσα, δεν μπορώ να πω  

4. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Κι εμένα όταν με τύλιξε η άθλια μαϊμού και σταματήσαμε να κάνουμε σεξ όλη την ώρα αρχίσαμε να γαμιόμαστε στο φαγητό -γιατί επίσης εξαιρετική μαγείρισσα- αλλά κάπως τα κατάφερε και μόνο εγώ πήρα τα κιλά.

Τέτοιες είναι!

5. Dark_Explorer

Αυτό ξαναπές το! Πήρα 20 κιλά μέσα σε ελάχιστους μήνες  

6. Brt

Brt #ολαπολυ

@Dark_Explorer @Arioch έκλαψα...εμένα ακόμα ποναει το κορμάκι μου. Ακούραστος. Άσε που δεν κοιμόταν κιόλας. Ένα δεκαπενθήμερο άυπνη το εβγαλα. Άλλο βασανιστήριο κι αυτό. Αφου κάποια στιγμή λέω «θέλω να παω σπίτι μου»...4 τα ξημερώματα...με απαγόρευση κυκλοφοριας   «γιατί θες να φύγεις, κάτσε να ξημερώσει και πας»...είμαστε να περιμένουμε να ξημερώσει Μαστορα; θα αφήσουμε το mRNA μας εδώ     

7. Dark_Explorer

Χμ... προβληματίζομαι. Εμείς είμαστε τα ρετάλια ή αυτοί/ες έχουν τον ακάθιστο;

8. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Εγώ πάντως μετά το τέλος της πρώτης μέρας ήμουν ένα παϊδάκι μακριά από έμφραγμα ενώ η άλλη Qρία.

9. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Τεινω να καταληξω στο οτι πολυ σεξ καθε μερα αντεχεται για καποιο ικανο διαστημα, αμα γουσταρεις πολυ τον αλλο/την αλλη/τους αλλους και αν δε συνδυαζεται με αυπνιες, αλκοολια, κουραση στη δουλεια, ζορια της ζωης η αλλα καυλοκατασταλτικα.
    Καθημερινα σεσσιον δεν αντεχονται για πολυ, εκτος κι αν εισαι αθληταριο σε φουλ φορμα κι ο/η υ εχουν μεγαλη αντοχη και ξυλοχωρητικοτητα και δεν ειναι τετοια τα σεσσιον που να φτυνουν το γαλα της μανας τους.

10. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Όποτε θέλει το μαξιλάρι. Δεν λέω ποτέ όχι  

11. koukoukuku

koukoukuku Groundhog Day

πιστεύω μπορείς να κάνεις κάθε μέρα αρκεί να είσαι τέτοιος τύπος... το θες, το έχεις στο μυαλό σου και ασυνείδητα προετοιμάζεσαι καθημερινά και το κάνεις... πιστεύω δε ότι πρεπει να υπάρχει συναίσθημα και φυσικα έτσι γίνεται και η καθημερινή άσκηση... οι γιατροί λένε 5χλμ περπάτημα στο κρεβάτι κάθε μέρα

12. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Τηλέφωνο κράτησες;!