Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πότε και τι είναι αυτό που κάνει το κλικ μέσα μας.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος kinvara, στις 11 Ιουλίου 2020.

  1. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Σαν switch έχω μπει και στους 2 ρόλους, ίσως όχι τόσο αυθεντικά και με το δείγμα "γραφής" ανθρώπων, που είναι και δηλώνουν έναν μόνο ρόλο, όμως σίγουρα έχω βιώσει και βιώνω στιγμές και καταστάσεις.

    Τι πυροδοτεί την ανάγκη...το θέτεις πολύ παραστατικά και όμορφα. Υπάρχουν στιγμές που η επιθυμία μεταμορφώνεται όντως σε ανάγκη, ανάγκη επιτακτική να κλείσω τα μάτια και να αφήσω το μυαλό (πρώτα και απαρέγκλιτα αυτό) και μετά το κορμί στις διαθέσεις Αυτής ακριβώς. Να βιώσω αυτή την απελευθέρωση, το "άδειασμα" του μυαλού, που τόσο γλυκά και αβίαστα απομομακρύνει κάθε αρνητική σκέψη και με κάνει να θέλω να οδηγηθώ μαζί Της στην υπέρβαση, σε κάτι έντονο, ξεχωριστό.

    Να διευκρινίσω ότι δεν μιλάω για κάποιον αρχικό ενθουσιασμό, που θα "ξεφουσκώσει" και θα χαθεί με την 1η "βροχή" (λέγε με διαφωνία - δυσκολία) αλλά για κάτι ειλικρινές, μέσα από το οποίο (θα) έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε σκέψεις, ανησυχίες και εμπειρίες, που θα "γεμίσουν" ιδανικά τη ζωή μας.

    Είναι από τις στιγμές που σε κάνουν να φοβάσαι πιο πολύ τον εαυτό σου παρά το τι μπορεί να σου ζητήσει ή να σου κάνει Αυτή η Άλλη. Γιατί ό,τι κι αν επιβάλλει με τον τρόπο Της, θα είναι ευλογία. Και που προσωπικά (ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις) προτιμώ πιο πολύ να δίνω... ίσως γιατί το χαμόγελο και η ικανοποίηση της Άλλης πλευράς είναι για μένα η υπέρτατη ηδονή.

    Δεν είναι εύκολο και φυσικά δεν συμβαίνει συχνά, όμως γι'αυτό ακριβώς έχει τελικά και αξία.

    Υ.Γ. Πολύ καλό το θέμα σου, @snoopy. Θεωρώ ότι αγγίζει πολλούς τομείς και όσα κι αν γράψω δεν θα το καλύψω ούτε στο ελάχιστο.
    Ευχαριστούμε πολύ για την αφορμή και το έναυσμα που μας δίνεις.
     
    Last edited: 12 Ιουλίου 2020
  2. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Είμαι πολύ παρατηρητικός κατά τη διάρκεια μιας γνωριμίας και προσπαθώ να ανιχνεύω λέξεις, ομιλιες, αντιδρασεις κτλ. Χτιζω ένα προφίλ. Και δεν βιάζομαι καθόλου.

    Αν το προφίλ της υποψήφιας συναντά τα κριτήρια μου συνολικα, τότε και μόνο τότε, θα παρουσιάσω αναλυτικά τα θέλω μου από το πρόσωπο και πως ακριβώς σχεδιάζω να κυλήσει το θέμα.

    Και μετά την παρουσίαση, όλες κάνουν...... μπραφ 
     
  3. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    oh mon dieu!
     
  4. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Ίσως ακουστεί χαζό,αλλά δε με νοιάζει το πότε και το γιατι.
    Εστιάζω στο αποτέλεσμα και στο να τον ακολουθώ με τον τρόπο που επιθυμεί.
     
  5. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    @dina καθόλου χαζό. Δικό σας το βίωμα και το πως το εισπράττετε και κανείς δεν μπορεί να σας πει τίποτα για αυτό.
     
  6. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Ίσως η απάντηση του νήματος να είναι η δοτικότητα αμφώ, καθείς με το τρόπο του. Όμως και στην περίπτωση της δοτικότητας, εκείνη έχει συντηρητικό χαρακτήρα. Δεν είναι εύκολο ο καθένας να είναι δοτικός προς όλους και σε όλα, γιατί εκείνη η συμπεριφορά του θα δημιουργούσε χάος τόσο στον ευατό του όσο και στους άλλους.

    Σε εκείνο το σημείο θα μπορούσε να αναφερθεί το ζήτημα της επιλογής, η οποία επιλογή εξαρτάται από πολλές πτυχές και βιώματα του καθενός. Οι πτυχές και τα βιώματα με την σειρά τους επιφέρουν την έλξη. Περί έλξης στα ποιόν, που, πότε και πως δεν χωράει θεωρία γιατί το συμβάν της έλξης προέρχεται από το άγνωστο. Κάποιος θα μπορούσε να αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με μια ντομάτα και μάλιστα με ερωτισμό μέσα στο μυαλό του. Δεκτόν και εκείνο. Όμως πως στο καλό τον έλκυσε μια ντομάτα δεν μπορεί να αναλυθεί εύκολα.

    Στην καθημερινότητα και στα δελτία ειδήσεων ακούγεται μερικές φορές ότι κάποιος συνευρέθει με 78χρονη, και μάλιστα προέβει σε βιασμό. Το μόνο σίγουρο που θα μπορούσε να ειπωθεί είναι ότι 78χρονη τον έλκυσε (για διάφορους λόγους και πτυχές του εαυτό του) μια συγκεκριμένη στιγμή. Το ότι η 78χρονη ήταν κούκλα; Το ότι εκείνος είχε να συνευρεθεί από πολλά χρόνια πριν; Και αφού προέβει σε βιασμό, γιατί δεν βίασε κανένα μανάρι κατά την κοινή γνώμη; Οπότε η έλξη προέρχεται από το άγνωστο για τους εξωγενείς παράγοντες κάποιου, και από τι δημιουργεί ευφορία στον καθένα. Η «επιλεκτική δοτικότητα» όμως αναλύεται εκτενέστερα με γνώριμες προυποθέσεις, λειτουργείες αποκαλύψεις και διδάγματα.
     
  7. Hematite

    Hematite Honey bee

    Θα γυρίσω να κοιτάξω άτομα που φαίνεται να σκέφτονται διαρκώς (όχι να προβληματίζονται), χωρίς να μπορώ να διακρίνω περί τίνος πρόκειται, και η συνολική τους εικόνα δείχνει ενδιαφέρον για τον εαυτό τους, με τρόπο που ικανοποιούνται και εγκρίνουν οι ίδιοι.
     
  8. -Volt-

    -Volt- Contributor

    ότι είναι απροσάρμοστη και την ίδια στιγμή αναζητά τη γαλήνη μέσα κι έξω απ' τα αγκάθια
     
  9. woman2woman

    woman2woman Regular Member

    Το κλικ αυτό που σε προβληματίζει δύσκολο να το προδιορισεις, προσωπικά έχω αιφνιδιαστεί πολλάκις από απρόσμενα κλικ σε απρόσμενες στιγμές με απρόσμενους ανθρώπους..
    Το σίγουρο ειναι ότι για όλους υπάρχουν κάποιες βασικές προϋποθέσεις..
    Από κει και περα.. άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου..
    Πιο εύκολα θα απαντούσα για το κλικ που σε κάνει να το τελειώνεις.. μου έρχονται στο μυαλό τουλάχιστον 100 σημεία πυροδότησης    
     
  10. Dimonius

    Dimonius Εγώ είμαι μην απορείς που δεν είσαι εσύ

    Δεν υπάρχει κάποια συνταγή ούτε κανόνες. Το κλικ μπορεί να συμβει με οποιαδήποτε οπουδήποτε.ποιος ξέρει τι μας ξημερώνει αύριο.
     
  11. quest

    quest custom title

    Σαν σκεπτόμενα όντα με επιπλέον την δυνατότητα της αυτογνωσίας έχουμε την ικανότητα να κάνουμε στατιστική ανάλυση της συμπεριφοράς μας ("έχω προτίμηση στους μελαχρινούς"). Είναι φυσιολογικό να επιθυμούμε την πρόβλεψη ως προς τι μας ελκύει, αλλά δεν γνωρίζουμε εκ τον προτέρων όλες τις μεταβλητές, για αυτό ξαφνιαζόμαστε και έχουμε την αίσθηση ότι κάτι που συνέβη ήταν απρόβλεπτο.
    Φαινομενικά είναι δύσκολο να το προσδιορίσουμε. Πιστεώς όμως ότι δεν είναι θέμα τύχης ή συγκυρίας.
    Απλά δεν γνωρίζουμε συνειδητά όλα τα αιτία ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε "λογική" εξήγηση του αποτελέσματος. Γιατί η "λογική" του βρίσκεται σε κάτι που δεν είμαστε συνηθισμένοι να παρατηρούμε, ή που δεν είμαστε ικανοί να το παρατηρήσουμε.
    Πχ Η έλξη που θα νιώσει ένας άντρας επηρεάζεται σε ένα ποσοστό από ποιά στιγμή της ημέρας συναντά την/τον άλλον - τα επίπεδα της τεστοστερόνης περνάνε από διακυμάνσεις κατά την διάρκεια της ημέρας οπότε μπορεί κάποια στιγμή να συναντήσει μία καλλονή αλλά τα επίπεδα της τεστοστερόνης να είναι χαμηλά και να μην του κάνει κλικ. Αντίστοιχα, μία γυναίκα επηρεάζεται από τον μηνιαίο κύκλο της. Εξαρτάται η αντίδραση της ανάλογα.
    Δεν είμαστε "εκπαιδευμένοι" να το παρατηρούμε αυτό στον εαυτό μας οπότε δεν το σκεφτόμαστε καν σαν παράγοντα έλξης, δεν έχουμε κατανόηση της συντακτικής μεταξύ αιτία και αποτελέσματος στο επίπεδο των ορμονικών επιπέδων, όπως και σε πολλές άλλες πτυχές της βιολογικής μας υπόστασης.

    Δεν επιθυμώ να εκτροχιάσω το νήμα, αλλά δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο.
    Το παράδειγμα με το βιασμό είναι άστοχο imho. Μια σεξουαλική επίθεση είναι πρώτιστος μία εκδήλωση βίας. Η σεξουαλική της μορφή επίσης δεν είναι απαραίτητο να πηγάζει από την έξλη. Κίνητρο μπορεί να είναι επιβολή κυριαρχίας, μίσος (πχ ομαδικοί βιασμοί εν καιρώ πολέμου), violence for violence's sake, κλπ.
     
    Last edited: 20 Ιουλίου 2020
  12. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor