Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πότε και τι είναι αυτό που κάνει το κλικ μέσα μας.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος kinvara, στις 11 Ιουλίου 2020.

  1. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

    Θα ήθελα ομως να ακούσω ένα επιχείρημα για αυτό που έγραψε. Τράτζικ

    *Ήμουν παρόν (ιντερνετικα) οταν μας χαιρέτησε και είχα παρακολουθήσει το διάλογο που εξαιτίας του έφαγε delete.
     
  2. Alice in wonderland

    Alice in wonderland sui generis Contributor

    @Nickname @kinvara
       
       

    Μπαμ και κατωωωωωωωω έτσι απλά μωρακιιιιι μου φευγατοοοοοο!!!!!

     
  3. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

     
     
  4. Thanosbi

    Thanosbi New Member

    Η διάχυτη αρρενωπότητα, και στον άνδρα και στον περιβάλλοντα χώρο...
     
  5. kinvara

    kinvara Δική Του Contributor

    Η στιγμή της συνειδητοποίησης ότι τα πόδια του, η αγκαλιά του, τα θέλω του είναι ότι πιο σημαντικό και ότι έχω, ότι είμαι, ότι σκέφτομαι είναι δικά του. Η στιγμή που η αλήθεια του και η θέση του και η στάση του γκρεμίζουν κάθε τείχος μέσα μου και η αμφιβολία γίνεται δύναμη και καθε αμυνα ολο και μικραίνει κάθε ανασφάλεια γίνεται αγκαλιά και όλα εξαφανίζονται στα πόδια του.
     
  6. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Σαν έφηβος, έπιανα πολλές φορές τον εαυτό Μου να ενεργοποιείται όταν έβλεπα ταινίες όπου ένας εκ των χαρακτήρων βρισκότανε στο έλεος κάποιου άλλου. Πέρα από το όποιο δυσάρεστο σκηνικό (τα οποία δεν ενέκρινα ούτε εγκρίνω) η διαφορά στην δυναμική δούλευε για Μένα. Συνειδητοποιώντας πως το χαρακτηριστικό δεν θα εξαφανιζόταν, άρχισα να το διερευνώ πιο αναλυτικά.

    So, here we are.
     
  7. KingDom92

    KingDom92 New Member

    Σίγουρα στην αρχή είναι το όλο vibe. Τι θα μου βγάλει η εμφάνιση, το στυλ, οι κινήσεις. Έπειτα είναι η συμπεριφορά, το πώς θα μου δώσει πάτημα για να το πάρω.
    Συνοπτικά, αν νιώσω ότι το αξίζει.
     
  8. Yiyi

    Yiyi .

    Το μόνο χαρακτηριστικό που ενδέχεται να δημιούργησε "έλξη" στον βιαστή, είναι η ευαλωτότητα του θύματος. Ίσως κάπου εκεί να κολλάει η ηλικιωμένη γυναίκα. Τα άτομα (τέρατα) αυτά, έλκονται από την δυνατότητα να βασανίσουν, οχι να κάνουν σεξ. Εάν ήθελαν απλώς σεξ, κάπως, κάπου θα έβρισκαν. Οπότε, δεν είναι πιο πιθανά θύματα τα "μανάρια", ούτε αυτές που φοράνε τις κοντές φούστες ή που κυκλοφορούν μετά τις 12 που βγαίνουν οι βρυκόλακες και κάθε λογής τέρατα.
    Εν τω μεταξύ, το νήμα λέει για έλξη, τι γουστάρεις δλδ σε κάποιον που σ αρέσει να είσαι μαζί, και όχι σε κάποιον τον οποίο χρησιμοποιείς μη συναινετικά, για να εκτονώσεις σεξουαλική βία, ψυχοσεξουαλικά προβλήματα, συμπλέγματα και λοιπά άρρωστα.

    Τεσπα.

    Δεν μπορώ να προσδιορίσω ποια ακριβώς χαρακτηριστικά πυροδοτούν το "κλικ" μέσα μου, δεν έχω κάποια λιστα με τα must have που ιδανικά θα θελα να έχει ο άλλος, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχω νιώσει ποτέ αυτή την έλξη, αμέσως μόλις είδα κάποιον/α. Όσο και να μου άρεσε η εμφάνιση, άμα δεν είχαμε "χημεία" στην επικοινωνία, δεν υπήρχε "κλικ". Και γι αυτό νομίζω το λένε "κλικ", επειδή είναι ο ήχος που κάνει κάτι όταν κουμπώσει. Είναι η αίσθηση πως το άλλο άτομο, νιώθω πως κουμπώνει. Υπάρχει η έλξη, για να κουμπώσει, να αλληλοσυμπληρώσει.
     
  9. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Όταν οι στιγμές μαζί της (επικοινωνιακά η σωματικά) οδηγούν στο αβίαστο "άνοιγ,α του στρειδιού", στο "κλειδωμα" της σκέψης, στην αίσθηση πληρότητας (τουλάχιστον για όσο κρατάνε οι στιγμές, ίσως και διαρκώς) και στη βεβαιότητά οτι υπάρχουν πολύ ενδιαφεροντα μονοπάτια να περπατήθουν μαζί.
    Για όσο...

    Επίσης βασικό: να τρώει κοψίδια και γλυκά μετά, είτε απο τα χεράκια μου είτε αγοραστά.