Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πότε πρέπει να τιμωρούμε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 6 Μαϊου 2008.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Λαμβάνω υπόψη τον εαυτό μου ως δείγμα, το οποίο είναι σίγουρα διαφορετικό από το δικό σου εφόσον δεν συγκαταλέγεται σε αυτό, στο οποίο δύναμαι να εξάγω ασφαλείς μετρήσεις αναφορικές με μεγέθη, τόσο κυριαρχικότητας, όσο και βάρους, και το οποίο μπορώ να χρησιμοποιήσω ως επιχειρήμα διότι προτίθεμαι να το επικαλεστώ ονομαστικά. Έχεις εσύ δείγμα ανάλογων ποιοτικών προδιαγραφών;

    Παρότι κατέστη σαφές ότι έχω δείγμα, συνεπώς δεν θα έπρεπε βάσει του συλλογισμού σου να σου επιτρέψω, θα σου επιτρέψω εφόσον μου εξηγήσεις πόθεν ανέκυψε το συμπέρασμα πως οι έχουσες παράλογες αξιώσεις είναι κατά κανόνα υπέρβαρες.
     
  2. Guest05

    Guest05 Guest

    Αναλόγων όχι. Δυσαναλόγων ναι.


    Τώρα εσύ γενικεύεις. Εγώ μίλησα συγκεκριμένα. Αν η αφέντρα ζητήσει από τον σκλάβο της να σηκώσει διακόσια κιλά, δεν βρίσκω άλλο λόγο να το κάνει πλην του να σηκώσει την ίδια.
    Αν έχεις εσύ κάποιον άλλο λόγο υπόψη, με χαρά να τον ακούσω.
     
  3. Atroce_Libertina

    Atroce_Libertina Regular Member

    Μπορεί στην προηγούμενη ζωή της να υπήρξε Ιακώβου και να της έχει μείνει απωθημένο..
     
  4. latexduck

    latexduck Contributor

        τέλειο! λολ
     
  5. ipakouossklavos

    ipakouossklavos Regular Member

    α) Μα γιατί θα πρέπει η Αφέντρα να κάθεται να ασχολείται με το τι μπορεί και το τι δεν μπορεί ο σκλάβος Της; Διατάζει και αν ο σκλάβος δεν μπορεί η Αφέντρα προχωρεί στην επιβολή των συνεπειών. Αν πάλι ο σκλάβος μπορεί τότε πάλι η Αφέντρα αν επιθυμεί τον τιμωρεί ώστε να τον κάνει να νιώσει αδικία και να τον κάνει να κατανοήσει καλύτερα ότι είναι αντικείμενο Της.
    β) Μα είναι σοφρωνισμός η άδικη τιμωρία ακριβώς γιατί κάνει τον σκλάβο να κατανοήσει ότι είναι αντικείμενο και οι νόμοι του δικαίου δεν εφαρμόζονται σ'αυτόν. Επίσης δεν βρίσκω τον λόγο γιατί η τιμωρία να μην έχει χαρακτήρα αναψυχής για Εκείνη που την προσφέρει
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Πότε πρέπει να τιμωρούμε;

    Η σωματική τιμωρία πρέπει να επέρχεται,εκεί που δεν πρέπει να γίνει επιβολή ψυχολογικής τιμωρίας και το αντίστροφο..

    Από ΄κει και πέρα η τιμωρία πρέπει να γίνεται κυρίως για ουσιαστικούς λόγους (έλλειψη συγκέντρωσης ,αντίληψης και κατανόησης ,μερική απείθια) και όχι τόσο για να εμπλουτίσει το παιχνίδι,όπως καταντάει πολλές φορές να γίνεται.

    Η τιμωρία δεν πρέπει να επιβεβαιώνει Κ/κανένα,αλλά να επαναφέρει αρχές..
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Η εκπαίδευση στην οποία αναφέρεσαι, αφορά όχι άδικες τιμωρίες αλλά δίκαιες τιμωρίες που επιβάλλονται επειδή δεν εκπληρώθηκαν παράλογες (κατά την άποψη του υποτακτικού) αλλά εκτελέσιμες εντολές.

    Η άρση 200kg δεν είναι ζήτημα ορθού/λανθασμένου κατά την άποψή του, αλλά δυνατού/αδύνατου αντικειμενικά. Συνεπώς αν ένας υποτακτικός τιμωρηθεί επειδή δεν σήκωσε 200Kg, είτε θα υποθέσει πως θα έπρεπε αυτόχρημα να είναι σε θέση να σηκώσει το εν λόγω βάρος, είτε θα αντιληφθεί πως "τιμωρείται" σε ένα πλαίσιο δραστηριοτήτων που στοχεύουν στην ικανοποίηση του σαδισμού του κυρίου του. Στην τελευταία περίπτωση δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ο κυρίαρχος χρειάζεται ηθικό έρεισμα προκειμένου να εκτονώσει το σαδισμό του.
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Προφανώς γιατί πρόκειται για ψυχαναγκασμό. Οι ιδεοληπτικοί «σαδιστές» δεν είναι καθόλου σπάνιοι στο λάιφστάιλ. Άλλωστε το όποιο στάτους, εξ ορισμού, στο λάιφ στάιλ είναι ιδεοληπτικό. Η διάκριση τους νομίζω δεν είναι ιδιαίτερα δυσχερής.
     
  9. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Εννοεί ότι αφού είναι σαδιστής εκ παραλογισμού, τότε γιατί να το δικαιολογήσει με το συναίσθημα; Και έχει δίκιο. Αν βάλει συναίσθημα, τότε είναι υποκρισία. Μιλάμε όμως για άρρωστες καταστάσεις, με την έννοια ότι ο κυρίαρχος κόβει την επικοινωνία και το κάνει επειδή καυλώνει αποκλειστικά και μόνο. Άρα: βλέπει τον υποτακτικό σαν πράγμα και δίνει, δεν εισπράττει. Νομίζω ότι αυτή την κατάσταση δεν την επιδιώκουμε και δεν την θέλουμε.
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Υπάρχει υποτακτικός που να πιστεύει πως του αξίζει μια σωματική τιμωρία όταν ο ίδιος δεν είναι μαζοχιστής;
     
  11. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Επισης πρεπει να τιμωρουμε εαν κρινουμε οτι ο σκλαβος μας εχει επιπλεον δοντια στο στομα του!
     
  12. Eri

    Eri

    Γλυτωνει κ τον οδοντιατρο ετσι ε Μιρελλα?????