Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς απέκτησα το σκλάβο μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος sadistrianosokoma, στις 6 Μαϊου 2021.

1. sadistrianosokoma

sadistrianosokoma New Member

Γνώρισα το σκλάβο μου όταν ήρθε να κάνει την ειδικότητα του ως γιατρός στο νοσοκομείο που δουλεύω. Επειδή εγώ είμαι ψηλή και εύσωμη (νταρντάνα που λένε) μου άρεσε που εκείνος ήταν μικροκαμωμένος. Το ενδιαφέρον μου όμως γι' αυτόν ξεκίνησε μόλις κατάλαβα πως καρφωνόταν διαρκώς με το βλέμμα του στα πόδια μου, ιδιαίτερα όταν έκανα dipping ή dangling με τα σαμπώ μου, οπότε κι εγώ το έκανα πλέον πιο συχνά για να τον ερεθίζω περισσότερο. Στο μεταξύ όποτε συζητούσαμε έφερνα την κουβέντα γύρω από θέματα γυναικείας ανωτερότητας και κυριαρχίας, οπότε σύντομα κατάλαβα πως εκτός από ποδολάγνος ήταν και μαζοχιστής. Πήρα λοιπόν την απόφαση να τον δοκιμάσω για να δω αν αξίζει να γίνει ο σκλάβος μου. Έτσι, κάποια φορά που εκείνος εφημέρευε και εγώ είχα βάρδια 15:00 - 23:00, μόλις σχόλασα πήγα στο ντουλάπι μου και, χωρίς να βγάλω τη στολή μου (φορούσα λευκή ρόμπα μέχρι το γόνατο, γυαλιστερό γκρι καλσόν και ένα ζευγάρι από τα βαριά ξύλινα σαμπώ μου), πήρα την τσάντα μου και ανέβηκα στο ρετιρέ του νοσοκομείου όπου βρισκόταν το εφημερείο του. Χτύπησα την πόρτα του και μόλις μου άνοιξε τον έσπρωξα ξανά μέσα στο εφημερείο του διατάζοντας τον να κλειδώσει.

- "Γδύσου γρήγορα! Όλα! Σβέλτα!"

Εκείνος υπάκουσε χωρίς δεύτερη κουβέντα, αλλά εμφανώς σοκαρισμένος.

- "Απόψε ήρθε η ώρα σου σκλαβάκι! Θα σε βασανίσω χωρίς οίκτο! Τσακίσου και στήσου στον τοίχο με τα πόδια σου ανοιχτά! Μπρος γρήγορα!"

Εκείνος υπάκουσε αμέσως. Εγώ δεν έχασα χρόνο, έβγαλα από την τσάντα μου έναν από τους δερμάτινους βούρδουλες μου (τον οποίο σκόπιμα είχα πάρει μαζί μου) και άρχισα να τον μαστιγώνω όλο και πιο δυνατά στην πλάτη και το κωλαράκι του. Έπειτα από κάθε 5 βουρδουλιές τον κλωτσούσα 2 φορές δυνατά στα μπαλάκια του, άλλοτε φορώντας τα σαμπώ μου κι άλλοτε χωρίς αυτά. Σύντομα η πλάτη και το κωλαράκι του χαρακώθηκαν από τα πολλαπλά χτυπήματα του βούρδουλα μου, και τα μπαλάκια του μελάνιασαν από τις δυνατές κλωτσιές μου, ενώ εκείνος όλη την ώρα βογγούσε και ικέτευε κλαίγοντας: "Σας παρακαλώ κυρία, όχι άλλο, δεν αντέχω!"

- "Δεν τελειώσαμε ακόμα σκλαβάκι! Θα σε πεθάνω απόψε!"

Κάθισα σε μια πολυθρόνα του εφημερείου και, τραβώντας τον από τα μπαλάκια του, τον έβαλα πάνω στα πόδια μου. Μετά, με το ένα μου χέρι τραβούσα προς τα πάνω τα μπαλάκια του ώστε το πουλάκι του να είναι φουλ τσιτωμένο, και με το άλλο μου χέρι άρχισα να δέρνω όλο και πιο δυνατά το πουλάκι του. Αφού το έδειρα αρκετά με το χέρι μου, έσκυψα στο αυτί του και με άκρως σαδιστικό τόνο του ψιθύρισα:

- "Τώρα θα δω αν πράγματι αξίζεις να γίνεις σκλάβος μου! Θα δείρω δυνατά το πουλάκι σου με το βαρύ ξύλινο σαμπώ μου μέχρι να χύσει από τα χτυπήματα! Αν τα καταφέρεις τότε θα γίνεις ο 24/7 σκλάβος μου!"

Χωρίς να χάσω χρόνο, έβγαλα το ένα μου σαμπώ και, τραβώντας πάντα τα μπαλάκια του προς τα πάνω ώστε το πουλάκι του να είναι φουλ τσιτωμένο, άρχισα να δέρνω όλο και πιο δυνατά το ήδη μελανιασμένο πουλάκι του, ενώ εκείνος είχε σκύψει και φιλούσε το πόδι μου που ήταν χωρίς το σαμπώ μέσα από το γυαλιστερό γκρι καλσόν μου, ικετεύοντας διαρκώς: "Σας παρακαλώ κυρία, μη δέρνετε άλλο το πουλάκι μου, δεν αντέχω άλλο ξύλο!"

Εγώ φυσικά δεν σταμάτησα, αλλά αντίθετα έδερνα όλο και πιο δυνατά το πουλάκι του με το σαμπώ μου, οπότε κάποια στιγμή ένιωσα όλο το μικροκαμωμένο του κορμί να τρέμει έντονα, ώσπου σε κάποια φάση το κατασημαδεμένο από τα δυνατά μου χτυπήματα πουλάκι άρχισε να χύνει σαν τρελό.

- "Έτσι καλό σκλαβάκι! Από αυτή τη στιγμή μου ανήκεις ολοκληρωτικά! Θα είσαι ο 24/7 σκλάβος μου! Θα σε βασανίζω όποτε και όσο γουστάρω, κι εσύ θα υπομένεις τα άκρως σαδιστικά μου βασανιστήρια χωρίς να λυγίζεις!"

Εκείνος κούνησε καταφατικά το κεφάλι του ψελλίζοντας: "Σας ευχαριστώ κυρία!"

- "Δεν τελειώσαμε όμως γι' απόψε σκλαβάκι! Η κυρία σου έχει καυλώσει απίστευτα που σε βασάνιζε τόση ώρα και σε διατάζει να την γλύψεις μέχρι να χύσει κι εκείνη!"

Χωρίς να χάσω χρόνο γδύθηκα, ξάπλωσα στο κρεβάτι του εφημερείου, απόλαυσα ένα ωραιότατο γλύψιμο από το νεοαποκτηθέν σκλαβάκι μου και μέσα σε λίγα λεπτά έχυσα κι εγώ.

Last edited: 7 Μαϊου 2021
  2. geop

geop New Member

είστε πολύ καλή

3. Higita

Higita Brain_alcoholic

Τέτοια παραγγελιά ... Πωπω!
    Μπράβο!

4. Mr__despicable

Mr__despicable Regular Member

Το Grey's anatomy εμπνέει.

5. Mr.Hfaistos

Mr.Hfaistos Regular Member

"........ώσπου σε κάποια φάση το κατασημαδεμένο από τα δυνατά μου χτυπήματα πουλάκι άρχισε να χύνει σαν τρελό."

Το πουλάκι....τσίου!

6. kostas98

kostas98 I didn't change. I just found myself

Τυχερός ο σκλάβος Σας ονειρεμένη εμπειρία! Μια απορία. Το πουλί του με τόσο ξύλο είχε στύση;

7. Stressed boy

Stressed boy New Member

Πολύ ωραία εμπειρία!

8. sadistrianosokoma

sadistrianosokoma New Member

Φυσικά και είχε! Άλλωστε ο έντονος πόνος ερεθίζει τα σκλαβάκια που είναι γνήσιοι μαζοχιστές!

9. kostas98

kostas98 I didn't change. I just found myself

Πολύ καλή εμπειρία μπράβο Σας

10. prasina matia

prasina matia New Member

Πόσο τυχερός που σας ειναι σκλάβος σας!

11. Mag365

Mag365 New Member

Πώς αποφασησες να πάρεις τέτοιο ρίσκο στο εργασιακο σου χώρο; Δεν είχατε καμία επικοινωνία πιο πριν αλλά το κατάλαβες από τα μάτια.και μόνο;