Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς απέκτησα το σκλάβο μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος sadistrianosokoma, στις 6 Μαϊου 2021.

1. Cancer2755

Cancer2755 New Member

Εαν ειναι ακομα σκλαβος σου, να τον κανεις το κοριτσακι σου και θα ειναι παντα η σκλαβα σου, και μαθετον να σοθ γλυφει την μοθναρα σου καθαρη εαν αλλοι ανδρες χυσουν μεσα σου,

2. malus_lupus

malus_lupus Regular Member

Πωπω έτσι όπως τα λες όντως cancer

3. bd.bd

bd.bd Regular Member

Και γιατί να τρέχει η γυναίκα σε άλλους να την καθαρίσουν αυτοί που θα χύσουν να την καθαρίσουν

4. anima0

anima0 Regular Member

Έμαθα κάτι καινούργιο!

5. sub4dom

sub4dom New Member

αχ, ζηλεύωωωωω

6. Mπράβο σας. respect.χειριζεστε και το λόγο, και το σωμα τελεια και τον πονο που πρεπει ο σκλαβος να εχει. o τυχερος δούλος σας υπηρετει ακομα;

7. Alex L.

Alex L. Το BDSM δεν είναι Kinky Sex είναι BDSM

Μπορεί να πάει και προς την ασφάλεια και να είσαι πρώτη είδηση και εξώφυλλο στην Esspreso, σου δίνω μια άλλη οπτική

8. antoniom

antoniom New Member

Πολυ καλο, θελω και εγω

9. black_soyl

black_soyl New Member

ωραία ιστορία έτσι γίνονται οι όμορφες γνωριμίες από τυχαία 

10. CoffeeGamer

CoffeeGamer New Member

Θα ήθελα πολύ να συμφωνήσω, αλλά ειλικρινά έχω δει πολλούς, από εμπειρία μου είναι άνδρες, που είναι έτοιμοι να γίνουν "σκλάβοι" στο πρώτο πεντάλεπτο. Από κυριαρχούς που από την πόρτα απαιτούν υποταγή έχουμε μπουχτίσει, οπότε μια φορά θα συνπέσουν αυτα τα δύο φαινόμενα. Αλλά ναι, η συγκεκριμένη ιστορία μάλλον δεν έχει επαφή με πραγματικότιτα.