Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς αποκτώ εμπειρίες?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος ChristosSub18, στις 14 Οκτωβρίου 2021.

  1. ChristosSub18

    ChristosSub18 New Member

    Καλησπέρα σε όλους, είμαι πολύ νέος στον κόσμο του bdsm χωρίς καθόλου εμπειρίες ακόμα. Και παρόλο που μπορεί να φανεί χαζό, θέλω να ρωτήσω πως ακριβώς μπορώ να αποκτήσω αυτές τις εμπειρίες. Δηλαδή στην περίπτωση μου, πως μπορώ να βρω μια γυναίκα "αφέντρα" και να αρχίσω να την υπηρετώ. Θα το εκτιμούσα άμα κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει!
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Καλώς ήρθες.
    Νομίζω, πως αν το θες τόσο πολύ θα το βρεις μόνος σου, όταν λες να σε βοηθήσει κάποιος , πώς;

    Καλή αρχή στις αναζητήσεις σου.  
     
  3. Error

    Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

    Αν θελεις σχεση αγαπης, δυσκολα τα πραγματα.

    Αν θελεις εμπειριες, ειναι το μονο ευκολο.. δεν ξερω τι ισχυει με τα αντρικα προφιλ εδω, αλλα τα γυναικεια δεχονται πολλες προτασεις για γνωριμια και εμπειριες! Ισως να δοκιμαζες να στειλεις εσυ πρωτος σε κυριαρχικες. Στο προφιλ ο καθενας δηλωνει αν ψαχνει κατι, οποτε θα ξερεις και αν ειναι ανοιχτη για καποια γνωριμια. Επισης καλη ιδεα ειναι να πας σε συνατησεις, γτ πως να το κανουμε αλλιως η εικονικη γνωριμια αλλιως η πραγματικη. Ειδα οτι στο προφιλ σου γραφεις οτι ψαχνεις αφεντρα και καλα κανεις αυτο θα σου ελεγα τωρα, να γραψεις στις πληροφοριες.

    Παρολα αυτα, ετσι οπως διαβασα 2-3 φρασεις απο τα γραφομενα σου, μου δημιουργειται η εντυπωση οτι ψαχνεις γενικα και ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αφεντρα. Και ενιωσα οτι αν ημουν αφεντρα οντως, δεν θα μου αρεζε/ενδιεφερε να ασχοληθω και να αχω σκλαβο καποιον που θα μπορουσε να τον εχει η καθε μια. Που θα προσφεροταν ο ιδιος στην καθε μια..

    Αλλα απο την αλλη, οι εμπειριες εινα εμπειριες και το σεξ σεξ. Οτι θα βρεις κατι, θα βρεις. Αλλα το θεμα ειναι τι θα βρεις! Δεν ξερω τι συμβαινει με τις αφεντρες, αλλα ετσι οπως ψυχολογω λιγο τους αφεντες, τους εχω χωρισει σε 2 κατηγοριες. Τους επιπολαιους, ανυπομονους ψευτοκυριαρκους (γιατι μονο αυθεντικη κυριαρχια δεν βγαζουν αν μιλησεις λιγο μαζι τους) που στελνουν μηνυματα εδω και εκει για να κανουν επιφανειακο σεξ και τους πιο βαθια σκεπτομενους ας πουμε που οντως εχουν κυριαρχια μεσα τους.

    Τι θα προτεινα; Να δεις καποια μελη του φορουμ, να δεις τα προφιλ τους, εχει να δεις και τα τελευταια μηνυματα τους οποτε μπορεις να πατησεις και εκει για να δεις πως σκεφτονται και αν σου αρεσει. Επισης για να μην μπαινεις 100 φορες σε ενα προφιλ αν δεν θελεις να το δει, εχει στην αναζητηση πανω δεξια να ψαξεις νικναμε και μπορεις να πατας το ονομα αυτου που σου αρεσει και να ψαξεις να διαβασεις μηνυματα του/της. Και τεεελος, αν σου αρεσει καποια οντως, καλη ιδεα ειναι να της στειλεις μηνυμα.. Μην περιμενεις να σου στειλει αυτη. Γενικα ειδα οτι τα «μεγαλα» προφιλ δεν στελνουν μηνυματα, ειδικα σε μας τους νεους. Για την πλειοψηφια μιλαω. Και στο μηνυμα ειναι ωραιο να πεις καποια πραγματα για σενα, να την κανεις να ενδιαφερθει να σε «ξεχωρισει» χωρις βεβαια να πεις ψεματα αλλα δειχνοντας τον εαυτο σου! Γτ ας πουμε αυτες οι ρηχες επιφανειακες πανομοιοτυπες προσεγγισεις δεν συγκινησαν Ποτε και Κανεναν, περαν των ομοιων τους.

    Τα ειπα με πολυ αλληλεγγυη και συμπασχω να ξερεις!
     
  4. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Πολύ καλή ερώτηση.

    Απευθυνσου σε επαγγελματίες του είδους. Θα σου κοστίσουν λιγότερο, από όλες τις απόψεις. Έτσι θα πάρεις τα πρώτα παράσημα, που θα σε βοηθήσουν εκ των έσω, να σχηματίσεις άποψη που θα σηματοδοτησει την πορεία σου.

    - Αν υπάρχει ρευστό έχει καλώς

    - Αν δεν υπάρχει ρευστό κάνε μια κομπίνα στο μπαμπά και τη μαμά για εκείνα τα σεμινάρια στο πανεπιστήμιο..

    - Αν ο μπαμπάς σου είναι κουλ, μπορείς να το πεις μισό ευθέως : Μπαμπά θέλω να γαμησω, δώσε ένα κατοσταρικο. Θα στο δώσει και θα σε καμαρώνει   Μονάχα , οταν θα σε πάρει τηλέφωνο μετά, σήκωσε το , πεστου κάτι , θα το ζει και αυτός με αγώνια το εργο !

    Λεβέντη του μπαμπα !
     
  5. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Η πιο συνηθισμένη μεθοδος ειναι να κλεισεις τα ματια, να πεταξεις ενα κερμα σε λιμνη και να κανεις μια ευχη...

    Μπορει Αφεντρα να μην βρεις αλλα τουλαχιστον εκανες οτι μπορουσες
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    a) Είναι τόσο δύσκολο,χμ!  
    b) Δλδ όσοι σχετίζονται εδώ ψάχνονται μόνο για μερικές εμπειρίες και δατς ολλ, κατάλαβα καλά;

    Ψώνια μεγάλα, χαχαχαχα  
     
  7. Error

    Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

    Το παιζουν ιστορια :Ρ

    Δεν καταλαβες καθολου καλα. Οπως σε καθε ερωτικη εκφραση, ετσι και με το βδσμ, ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεις σεξ παρα να δημιουργησεις σχεση. Τωρα τι γινεται στα πριβε δεν θα σχολισω καν. Ολοι ξερουμε... με αυτην την λογικη το ειπα. Αν καποιος θελει κατι εφημερο, οχι απλα το εχει στο πιατο αλλα στο στομα.
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Πάντως ομολογώ ότι το φόρουμ έχει απ'όλα, δε βαριέσαι ούτε και πλήττεις!  

    Δεν γνωρίζω τι γίνεται, και δεν με αφορά. Εγώ προσωπικά όσο είμαι εδώ, στο inbox μου δεν έχω ανεχτεί καφρίλες ή γουατεβερ. Και δεν είμαι καν νέο μέλος.

    Αουτς, δεν ξέρω πού πάει αυτό.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  10. You_only_live_once

    You_only_live_once Ένα παιδί μετράει τ άστρα

  11. nikossub93

    nikossub93 Contributor

    Επαγγελματίες dominatrix
     
  12. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Με 50 ευρώ το μήνα μπορώ να σου λέω κόλπα να είσαι αχτύπητος στις ντόμες. Pick up artist για BDSM εδώ αδερφέ.