Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς βλέπουν οι γυναίκες τα στρινγκ στους άντρες και τα γυναικεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος vananails, στις 8 Αυγούστου 2014.

1. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Γενική παρατήρηση αλλά οι subs θηλυκού γένους δεν φαίνεται να αρέσκονται στο να βλέπουν άντρες που φορούν στρινγκ (και δεν αναφέρομαι στα αντρικά).

2. Skylite

Skylite I don't want to specify

Και οχι μονο ..
    Άτομα που προσανατολιζονται διαφορετικα ( ουτε καν τολμω να δηλωσω κατι εκτος απο βανιλια με μονο οκτω μηνες ενασχολησης domma δεν ειμαι αλλα ευελπιστω), σιγουρα ανδρες με στρινγκ μου δειχνουν κατι θηλυπρεπες και οχι sexy ...

Last edited: 23 Νοεμβρίου 2017
  3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Μάλλον δεν έχει να κάνει με το status και στο γράφω σαν κάποιος που ασκεί το "άθλημα" ( όχι τα string αλλά λοιπά άλλα της αλλόφυλης γκαρνταρόμπας ) και που ποτέ δεν του επιβλήθηκε. Είναι απλά θέμα προσωπικού γούστου ή "γούστου". Όσο λάθος/σωστό ή "λάθος/σωστό" θα ήταν σε κάποια να μην αρέσει ο "συμπαίχτης" της με string ή άλλα γυναικεία ή "γυναικεία" παραφερνάλια. Το ίδιο θα ίσχυε και για κείνη που θα της άρεσε. Εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω τίποτε το θηλυπρεπές, απλούστατα γιατί δεν πολύ καταλαβαίνω τι θα έπρεπε και τι όχι σ' έναν άντρα ή σε μια γυναίκα με μοναδικό κριτήριο το φύλο. Κλείνοντας - και συγνώμη αν "πάτησα" στην παρέμβαση σου, για να πω τα δικά μου -, είναι και αυτό θέμα αντίληψης.
    Εγώ πάντως το crossdressing, πόσο μάλλον το sissyfication ( ή παρεμφερές ) του άνδρα sub απ' την όποια Α/Κ του. Και που θα το θεωρούσαν και οι δυο ή ένας απ' τους δυο σαν κάτι το εξευτελιστικό ( αν όχι, ότι το πιο εξευτελιστικό ), αν μη τι άλλο θεωρώ, ότι υποδηλώνει τρομερή έλλειψη φαντασίας. Άσε που δεν νομίζω ότι κάποιους άντρες sub, να "εξαναγκαστούν" απ' την Α/Κ τους να φορέσουν stringάκια ή "λοιπά", θα τους χάλαγε ( κατά βάθος ή όχι ).
    Περί ορέξεως κοτόπιτα όμως.  

4. Chairwoman

Chairwoman Imitatio Dei

πριν πολλά χρόνια το είχα σαν φετίχ να φοράει το δικό μου καλσόν ή στρινγκ
    εδώ και χρόνια μου έφυγε το κουσούρι
    πλέον σε άντρα το θεωρώ γελοίο (θα το έκανα μόνο σαν τιμωρία εξευτελισμού)

5. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Αναρωτιέμαι τι σε έκανε να αλλάξεις  

6. Chairwoman

Chairwoman Imitatio Dei

βασικά τίποτε...άλλαξα εγώ άλλαξαν και τα γούστα μου...χωρίς ιδιαίτερο λόγο υποθέτω...

7. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αν επιτρέπεται, εσύ γιατί επιλέγεις να φορέσεις καλσόν ή string;

8. Chairwoman

Chairwoman Imitatio Dei

String δεν φοράω πλέον εδώ κ χρόνια γιατί τα θεωρώ εξαιρετικά αβολα και μη υγιεινά. Όταν φορούσα όμως φορούσα γιατί μου άρεσαν εμένα και με έκαναν να νιώθω πιο θηλυκή. Το ίδιο και τα καλσόν. Οπότε το κοινό στοιχείο είναι η θηλυκότητα για εμένα προσωπικά. Και γι αυτόν ακριβώς το λόγο δεν επιθυμώ να τα φοράει ο bdsm partner ή σύντροφος μου. Αν ήθελα γκομενα θα την έπαιρνα έτοιμη με τα όλα της (γι αυτό δηλώνω Bi άλλωστε) και όχι τρίχες με καλσόν ή κωλο με τρίχες και στρινγκ

9. Ε ναι σε αυτό το λέω πραγματικά είναι

10. Εδώ είμαι εγώ η κυρία μου τοτε ήθελε να με εχει σαν σισσυ

Συνημμένα Αρχεία:

Last edited by a moderator: 23 Νοεμβρίου 2017
  11. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Γιατί έχεις ταυτίσει το ανδρικό σώμα με τρίχες;
    Επίσης, το ανδρικό σώμα δεν παραμένει ανδρικό σώμα ασχέτως του τι φοράει; Αλλάζει η σύστασή του;

12. Chairwoman

Chairwoman Imitatio Dei

Η σύσταση του ναι παραμένει ιδια
    Η ιδιοσυγκρασια αυτού του κορμιου θεωρώ πως αλλάζει και δεν είναι αντρική.
    Η δική μου ματια απέναντι σε αυτόν τον "άντρα", αλλάζει επίσης

Ο καθενας όπως γουστάρει φυσικά
    Διατυπώνω απλά εγώ πως το βλέπω

Υγ μου αρέσουν οι άντρες με τρίχες