Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πώς τη βρίσκουν οι perv;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος μελίνα, στις 22 Μαρτίου 2007.

  1. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    στο μεταξύ πρέπει να παω για ψώνια τώρα που το λέμε κι όλο το αμελώ. Αυριο λέω να ψαχτω με μια μικρή τσουλίτσα που γνωρισα πραγμα που αφήνει τα ψωνια για το σαβατο, εαν η τσουλιτσα δεν ειναι αρκετα τσουλιτσα όπως εγω. Διότι εάν είναι ποιος τα χέζει τα ψωνια τωρα που το λέμε. Παλι θα πρέπει να αυτοσχεδιάσω με ό,τι έχει μείνει στην κουζινα.

    Θα συμφωνίσω με τη θέλμα, αν και μερικες φορες η "δημοσιοποιηση" ή μαλλον για να το θεσουμε καλύτερα η συζητηση σε βοηθα να αναγνωρισεις αλλους σαν κι εσενα, που ειναι ενδιαφερουσα εμπειρια. Διοτι perv νιωθεις καθως αρνησαι μια νόρμα, έχει πλάκα να βρίσκεις κι άλλα παιδάκια που παίζουν παρόμοια παιχνίδια
     
  2. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    το τη κανει ο καθενας ειναι δικο του θεμα και κανενος αλλου!απο την στιγμη που σημετεχουν ατομα σε αυρο το κατι που εχουν επιγνωση του τη κανουν!γιαυτο τα μονα ποτ θα κατεκρινα πραγματικα ειναι η ζωοφιλια και ιδικα η παιδοφιλια!αν φτασουμε στο σημειο να βαζουμε ταμπελες του τη ειναι ηθικα επιτρεπτο και τη οχι χασαμε το παιχνιδι!ολοι θα ειμαστε για την πυρα αν αναλογιστουμε οτι για το μεγαλητερο ποσοστο η ιεραποστολικη σταση ειναι η μονη ποθ ειπαρχει για να την βρεις χεχεχε
     
  3. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    δεν το εθεσες σωστα bad habits. Η ιεραποστολικη σταση ειναι η μονη αποδεκτη τις μερες που εχει ο θυληκος συντροφος σου ωορηξια. αλλιως δεν χρειαζεται καν το σεξ  
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    και εγώ που πίστευα πως επίσης είστε παλινδρομικής κινησείς
    γενικά πάντως οι ορολογίες είναι κενά λόγια για εμένα ...
     
  5. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: Πώς τη βρίσκουν οι perv;

    χααχχα:lol:

    Με έπιασες.....

    hermis
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    στα πολυ σωστα που ειπαν ως τωρα ο Master_Pier και η thelma θα προσθεσω μονο οτι οι Perv λειτουργουν (απο οτι καταλαβα) πολυ πιο συνειδητοποιημενα σε οτι αφορα τις σεξουαλικες περιπλανησεις τους ... πρωτα απο ολα δεχομενοι το τιτλο Perv(ation) που η ανωτατη νομοθετικη εξουσια του BDSM αποφασισε να χαρακτηρισει , τοποθετοντας και διαχωριζοντας τα ιδια του τα "μελη" πισω απο τα συνορα που χωριζουν το BDSM και τις ψυχικες ανωμαλιες .....
    Αμα διαταξεις την σκλαβα σου να παει με τρεις εισαι lifestyler , ομως , αμα γουσταρεις με την φιλη σου μια παρτουζιτσα στο εξοχικο των φιλων σας , τοτε εισαι ανωμαλαρα (κατα την BDSM ορολογια) ... και γιατι παρακαλω αυτο ? ... γιατι λανθασμενα πιστευουν οτι στην μια μοιραζεσαι την σκλαβα ενω στην αλλη την γυναικα σου ...

    Ως Perv ειμαι γνωστης οτι η ουρολογνεια πχ .. ναι ειναι μια ανωμαλια .... σαφεστατα ανωμαλια ... δεν το συζηταμε ..... αλλα ως εκει ... ειναι μονο ενα παιχνιδι (μεταξυ δεκαδων αλλων) που με ευχαριστει διχως να με κανει περηφανο ουτε για το σκορ ουτε για την συμμετοχη παρα μονο για την απολαυση ... δεν θα την κανω και θεμα συζητησεις περι τεχνικων και ποσο αρμοζει ....
    Ως Perv μου αρεσει να παιζω ... μου αρεσει να παθιαζομαι ... ομως το κορμι του αλλου ειναι ιδιοκτησια του και μπορω μονο να το διεκδικω ... συνεχεια ακομα και αναμεσα σε αλλους εραστες ... αν δεν με βαλει στην διαδικασια αυτη με εχασε .... με αλους 3 να την μοιραζομαι εκεινη την στιγμη επανω στο κρεββατι , μου αρκει ενα βλεμμα της για να ξερω αυτο που θελω ... και στα δικα μου χερια πισω θελω να την φερει η μαγκια μου και οχι καποια βερα καποιο συμβολαιο καποιος λογος καποιο στατους ... Ο αντρας που δεν κατακταει συνεχως εκφυλιζεται και χανει την αυτοπεποιηθηση του ... θα ηταν αδυνατο να κατακτουμε συνεχως νεα ατομα αν θελουμε να κανουμε οικογενια ή σοβαρη σχεση ή απλα να ζουμε με ενα ανθρωπο που θα ειναι φιλος (πανω απο ολα) , εραστης και συντροφος μαζι .....
    Παω στοιχημα οτι δεν καταλαβαινετε τιποτα απο οσα λεω .... γι'αυτο δεν ειστε Perv ....   
     
  7. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    μαλλον προς macho perv σε βρίσκω, και δεν το λέω ενοχλημένος παρατηρώντας το λέω.
     
  8. Photographer

    Photographer Regular Member

    Απάντηση: Πώς τη βρίσκουν οι perv;

    Το καλό με τους perverts είναι ότι το είδος αυτής της συμπεριφοράς δεν μπαίνει σε καλούπια. Δηλαδή λαγνοπράτουν με βασικό σκοπό την ηδονή χωρίς ιδιαίτερες αναστολές ή σκέψεις για τυχόν συνέπειες για τον ή τις παρτενέρ του. Εκτός της ασφάλειας δηλαδή.

    Κάποιος π.χ. που έχει κυριαρχική συμπεριφορά αλλά δηλώνει pervert τίποτα δεν τον εμποδίζει να πειραματιστεί σαν υποτακτικός αν θεωρήσει ότι κάτι τέτοιο θα του προσφέρει ηδονή.
    Δεν τον ενδιαφέρει να την εκπαιδεύσει ή τα συναισθήματα της υπό, δεν τον ενδιαφέρει η εικόνα του ως κυρίαρχου γιατί δεν δηλώνει κάτι τέτοιο.

    Κι αντίστροφα μια pervert που απολαμβάνει να την χρησιμοποιούν δεν χρειάζεται να αφοσιωθεί σε κάποιον συγκεκριμένα αλλά μπορεί να χρησιμοποιείτε απο πολλούς μαζί ή μπορεί να απολαύσει και λατρεία απο κάποιο υποτακτικό άν αυτό την ανεβάσει.

    Μπορεί σαν bdsm συμπεριφορά να αφορά και εναλλαγή ρόλων (switch), ανάλογα την σύντροφο, ή μπορεί να είναι και αμφισεξουαλική.
    Το στάτους του pervert μπορεί να έχει προτίμηση απλά σε κάποιες πιο ακρέες μορφές έκφρασης όπως η κοπρολαγνεία ή κάτι άλλο που θεωρεί ο ίδιος ακραίο.
     
  9. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    ετσι οπως το περιγραφεις μαλλον πλησιαζουμε στην εξισωση perv - libertine - liberal, κατι που προσωπικα δεν με βρισκει καθολου αντιθετο
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    Παντως η εξίσωση δεν είναι perv= "κατι να βάλω κι εγω σαν status"

    Και τώρα (αμήν, αμήν) λέγω υμίν:
    Οκτάνα , φίλοι μου, θα πη μεταίχμιον της Γης και του Ουρανού, όπου το ένα στο άλλο επεκτεινόμενο ένα τα δύο κάνει.
    Οκτάνα θα πη πυρ, κίνησις, ενέργεια, λόγος σπέρμα.
    Οκτάνα θα πη έρως ελεύθερος με όλας τας ηδονάς του.
    Οκτάνα θα πη ανά πάσαν στιγμήν ποίησις, όμως όχι ως μέσον εκφράσεως μόνον, μα ακόμη ως λειτουργία του πνεύματος διηνεκής.
    Οκτάνα θα πη η εντελέχεια εκείνη, που αυτό που είναι αδύνατον να γίνη αμέσως το κάνει εν τέλει δυνατόν, ακόμη και την χίμαιραν, ακόμη και την ουτοπίαν, ίσως μια μέρα και την αθανασίαν του σώματος και όχι μονάχα της ψυχής.
     
  11. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Αγαπητή Μελίνα,

    Περίπου μια φορά το μήνα το perv-ιλίκι μου αναλαμβάνει τον έλεγχο και η υπόλοιπη ζωή μου σταματάει για 24 με 36 ώρες. Τον υπόλοιπο καιρό θυσιάζονται στο βωμό της φαντασίωσης λίγες ώρες από κάθε εικοσιτετράωρο, συνήθως νυχτερινές.

    Όταν η επιμονή μου στις αναζητήσεις μου ανταμοίβεται από την τύχη, και κάποια προσωρινώς μόνιμη σύντροφος μου δανείζει μια φέτα από την καρδιά της, χαράζεται στον εγκέφαλό μου ένα περίεργο σύμβολο, το οποίο μετά τα απαραίτητα "αντίο" συνεχίζει να καίει για αρκετές εβδομάδες, μερικές φορές για μήνες ολόκληρους.

    Απολαμβάνω την ένταση της διαφορετικότητάς μου όσο ακριβώς με ταλαιπωρεί, και αυτό το αφήνω έτσι να αιωρείται, χωρίς να το αναλύσω, μιας και δε θέλω αυτό το μήνυμα να αρχίσει να κάνει κύκλους με συνεχώς μειωνόμενη περιφέρεια, μέχρι τελικά να εξαφανιστεί μέσα στην ίδια του την κωλοτρυπίδα, σα κολιμπρί που έχει πιει νέκταρ από το λάθος λουλούδι.

    Ευχαριστώ για την ερώτηση που έθεσες.

    Χαιρετισμούς,
    DocHeart
     
  12. SDs

    SDs New Member

    εγω περναω υπεροχα..
    κανω οσο πιο πολλα feet sessions μπορω, και οχι μονο..

    και παντα εχω ανοιχτα τα ματια μου για νεες εμπειριες..